99

Анонимен

преди 2 години

Средната заплата беше 200 лв.Един телевизор струваше 500 лв.И то съветски ***. За кола се чакаше по 10 години.За съветски б. оклук .И бяха по 8000 лв.Т.е по 40 средни заплати.Ама много хубаво било.

98

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът не е опция.Но и да ни връщат във фашизма като се опитват да забранят опозицията с разни проектозакони няма да стане.Добре си бяхме преди тази измислена война,която нямаше да я има ако Зеленски спазваше Минските споразумения.

97

До qwerty

преди 2 години

При комунизма да не би да имаше по-добро образование или здравеопазване?Мизерия пълна.Режим на тока,магазините празни, заплатите ниски. Що лъжеш толкова нагло?

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114Ние сме апетитна хапка за всеки :) Дали турци, дали руснаци, дали американци, все тая :))) Поне да имахме петрол, че да си обясним интереса към нас, но явно е геополитически въпрос :)))

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 "Нема значение къде се намират ядрените ракети" КАто "нема значение къде се намират ядрените ракети" защо Русия твърди, че е нападнала Украйна заради "опасността" от НАТО и ядрените оръжия, които уж НАТО имало намерение да разполага, м? Или опорката е до следващата ти опорка?

94

Qwerty

преди 2 години

Как някой може да каже, че сме по-добре от комунизма? Трябва да си пълен егоист да кажеш това, да една малка част са много по-добре, но болшинството е много по-зле. Няма образование, няма правосъдие, няма здравеопазване и тн.

93

Анонимен

преди 2 години

До 108:Не се дължи на НАТО и ЕС.Отстоявахме си националните интереси,а сега пак се опитват да ни продават само че този път на САЩ.

92

Анонимен

преди 2 години

До аZ-ът "Руснаците бяха оставени без избор." Какво стана другарю, взе да защитаваш руската имперска политика. Нали беше СРЕЩУ такава? Руснаците имат ядрено оръжие в Калининград, претекста им за ядреното оръжие е пълна лъжа (както и останлите лъжи с които започнаха това нападение).

91

Анонимен

преди 2 години

Ух, тоя аутсайдер az-ът пак се развихрил. Новият Боби, дето пееше 3 месеца как от утре армията на ВСУ е в котел. Ама от утре. И после от срам се покри. А азът с някакви брутални комплекси относно програмисти.

90

До az

преди 2 години

Хахаха-ами сега Швеция и Финландия ще влизат в НАТО. Що не ги нападне Путин?Нали няма избор. А зимата нито на студено,нито на гласно ще стоим. Ти ако си лузър и нямаш пари си е твой проблем.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104Много глупаво изказване от твоя страна :) Не се обиждай ! Нема значение къде се намират ядрените ракети, изтрелят ли се, нема връщане назад :))) Какъв Калининград, какви пет лева бълнуваш :) По твоята логика, може и от прибалтийските държави Нато да изтреляядрени ракети, дето са на километри от Санкт Петербург и Масква :)))

88

аZ-ът

преди 2 години

Руснаците бяха оставени без избор. Както САЩ отреагират по време на Кубинската криза, така и руснаците. Западното лицемерие ще се открие и всички ще го видят. Вие им взехте парите, руснаците ви взеха зърното. Зимата ще бъдете вкочанени от студ и гладни. Просто е.

87

До 101

преди 2 години

България е член на НАТО и ЕС. Благодарение на това стандарта на живот се вдигна много, увеличиха се заплати и пенсии.Строят се пътища с евросредства.Така че не знам каква имперска политика на ЕС ги се привижда ,ама 100 пъти сме по-добре от комунизма, когато бяхме с Русия.

86

До 97

преди 2 години

Ами като не си бил роден и не знаеш не пиши глупости. До 1991 всичко беше СССР, почти не се знаеше хохли, руснаци или балтийци. Другите републики си личаха.

85

Анонимен

преди 2 години

До аZ-ът "Аз лично ненавиждам ВСЯКА имперска политика." Виж, ЕТО ТОВА вече е лъжа. Русия води класическа имперска политика, ако говореше истината щеше да си против това, което правят в момента. Отвсякъде ти се пропука маската и то с няколко поста. Маша си в ръцете на руснаците, които ти използват собствените ти комплекси за мракобесните си цели.

84

До 100

преди 2 години

Много ясно. Помня по времето на комунизма когато насила ни правеха пионери и комсомолци и постоянно имаше съветска пропаганда. В петък вечер гледахме не български новини, а програма"Время"на съветската телевизия .

83

Анонимен

преди 2 години

До aZ-ът "Сега урките решиха, че на своя територия, ще слагат ядрено оръжие до Русия." Русия има ядрено оръжие в Калининград. Това ПРИКЛЮЧВА ТЕМАТА с опороката за това какво щяло да "разполага" НАТО. Дори да беше вярно ( а не е ) Русия ВЕЧЕ има такова ядрено оръжие на същото или по-малко разстояние от големи европейски столици като Париж или Берлин. Не си се подготвил добре за такова тролействане.

82

До 97

преди 2 години

Стига лъга русоробе.Литва,Латвия и Естония са в НАТО. И са много по-близо до Москва и особено до Петербург, отколкото Украйна. Същото се отнася и до Норвегия. Така че тия опорки как заради НАТО нападнали Украйна си ги заври отзад.

81

Анонимен

преди 2 години

Как лъгаха досега, не е истина :)) Верно, че президента им е актьор, ама чак лъгаха, че имат преимущество, шейм :))

80

аZ-ът

преди 2 години

До "консерватора" няма лошо да ненавиждаш руската имперска политика. Но явно нямаше нищо против западната имперска политика. Явно е към консерватор си. Плоски лъжи. Аз лично ненавиждам ВСЯКА имперска политика.