247

Молба

преди 2 години

Бойко, вади белия кон и се връщай, че тия некадърни измамници съсипаха България

246

Анонимен

преди 2 години

Аз карам дизеларата на горено олио в което са пържили картофки. Купувам го на 50 ст за литър. От 20 години не съм зареждал от бензиностанция. Един приятел се опита да кара с олио но колата му е нов модел и компютъра се размига разсвири и загаси мотора. Моята дизеларка нема компот и не ми гаси мотора. Върви като ощипана невеста.

245

Реалист

преди 2 години

Борисов е най-добрият държавник ,който сме имали! Само със слухове, изрезки от вестници, справки от Гугъл и ..."усещания", престъпник не се става! Цялото управление на хрантулниците на Радев доказва, че освен да крадат и да демагогстват, друго не могат! Лошото е , че обикновеният Българин ще го разбере по трудният начин. Няма такъв политик , който след 10-годишно управление, неговата партия да е първа по рейтинг! И то според Андрейчо и Червен Кольо! Само с клепане и троллска помия не става !

244

262

преди 2 години

Когато става въпрос за престъпник когото някой прави опит за оневиняване, "хигиенично" е защитата му да понесе всички "удари", щом е поела този риск да защитава престъпления !

243

истина е

преди 2 години

Такъв *** в света никога повече няма да се роди !!!!!

242

Black Metal

преди 2 години

"Если ты IDIот - это надолго" Така казват руснаците...

241

Black Metal

преди 2 години

Тиквич, по твоето време - в последните му две години! - имаше ковид локдаун почти в цял свят. Заради затворентие производства в света, търсенето на нефт намаля и тогава се стигна до цена на барел от 35 долара! Заради това и бензина беше 1.70 литъра, а не щото Твое Светейшество така е пожелало! Българите имат една приказка "Голям залък хапни, голяма дума не казвай". А руснаците казват "Если ты *** - это надолго".

240

уточнение

преди 2 години

Ама Бокича е мензистър прецедател до 2021г,а тогава почна инфлацията.Той ли е виновен или международното положение?!Въпросът е риторичен.

239

Спомням си

преди 2 години

си случаят с Мишо Бирата, когато това подобие на човек го попитаха защо ходатайства пред Танов за Бирата, той веднага натопи президента Първанов, сега съм сигурен, че ако го задържат за постоянно и започне разследване срещу него веднага без забавяне ще изпонатопи всичко което го е обкръжавали, затова и Гешев го пази, защото знае това и защото и той ще бъде топнат ! В Унгария Орбан е засекретил досието му за кражби на луксозни автомобили и си получава ежегодно "наемът" за отговорно пазене !

238

Отговор

преди 2 години

До 255 ! Лесно ще ти отговоря, но все пак трябва да има някаква хигиена във форума!

237

Боко крадеца

преди 2 години

При Боко БЕХ работи на загуба , сега 2 милиарда печалба. При Боко ББР разадава на гербави фирми несъбираеми заеми - сега ги подпукаха. Крадлив nлъx e Боко.

236

Анонимен

преди 2 години

При Бокича каквото било, било - за мен от 2001 година насам до 2019 всяка една година по-добра и добра както и за родителите ми. От 2020 ами зле, до сега така и очаквам да стане в пъти по-зле от както е сега, не виждам нищо да се подобрява, а напротив.

235

Реалист

преди 2 години

След всички постановки, които му спретнаха Черепът, Радев, Рашков и всякакви Харвардски ментета, нормално е Борисов да иска пълна реабилитация! И мисля че нещата вървят на там! След като Рашков и Кики му спретнаха този показен фалшив арест за сплашване, нормално е да иска да изчисти името си ,след всичката помия която изляха по негов адрес! И нещата вървят натам! Времето работи за него ! Всички превратаджии събрани заедно доказаха, че на са му и на малкия пръст за управление на държавата!

234

Джипко Бибитков

преди 2 години

Къртя пейки антивирусно, слагам КПП=та и събирам декларации за излизане от градовете.

233

251 реалисте,

преди 2 години

единственото реално е, че си РЕАЛНО П*РОСТ !

232

Анонимен

преди 2 години

БОКО, ЗАТВОР !!!

231

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересуват ровенета и чегъртания.Изнервящо е всеки ден да му гледам физиономията по медиите.Всеки нормален,когато напусне държаве пост не се натрарва.И Първанов и П.Стоянов.А тоя и синоптика не млъкват.

230

до Мда 249

преди 2 години

Ти си дори по-ппрост от този когото смяташ за прав ! По времето на Тиквата имаше ли война в Европа, по времето на Тиквата имаше ли световна инфлация и такъв недостиг на енергоносители, по времето на Тиквата да не би да смяташ, че корупцията не е съществувала, колко пъти видя Тиквата в НС да дава отчет за изхарчените заеми са милиарди, защо не питаш Тиквата защо плати 3 милиарда за газопровод от който ние не можем да получаваме газ.....още да те питам ли за това жалко подобие на човек ?

229

Реалист

преди 2 години

За една година ровене и чегъртане, единственият аргумент срещу Борисов останаха една ченгеджийски постановка с "кюлчета", и дали си бил запазил "партийната" книжка! Само това ли изровихте бе, ТроЛлчета мили? Че това си е направо комплимент след 10-годишно управление!

228

в-к Труд

преди 2 години

09 август 1998 г. интервю на В.Велева с Бойко Методиев Борисов, на въпрос на журналистката към Борисов, "защо напуснахте МВР по собствено желание, отговорът на банкянският Тиквун е: - "ЗАЩОТО МВР СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА, А АЗ ИСКАМ ДА ОСТАНА ЛОЯЛЕН КЪМ ЛЮБИМАТА МИ ПАРТИЯ." - край на цитата ! И до днес членската му книжка от БКП/БСП стои прибрана на отговорно пазене в чекмеджето при пачките и кюлчетата ! Този кумир на просттолюдието никога не може да му се затвори устата, защото е ппрост !