57

Анонимен

преди 2 години

"Беларуският президент не представи доказателства за твърденията си" То па ЕС и особено САЩ представят доказателства за всичките си войни, санкции и въбще измишльотини, които разпространяват.

56

Анонимен

преди 2 години

53 Русия ще вземе парчета от нато. Още не ти се вярва. Само почакай

55

КНСБ

преди 2 години

Това не е за вярване - и тоя се е включил в многознаещата руска пропаганда,но по-скоро Русия и Беларус ще искат да си поделят Украйна !

54

Анонимен

преди 2 години

Немец пак ли се смени на българин и на зозо. Много си зле. Нищо не знаеш обаче църкаш.

53

Анонимен

преди 2 години

Хем Полша хем НАТО, Полша е в НАТО и колко парчета от Украйна ще вземе всяка членка на НАТО?

52

Анонимен

преди 2 години

Руската Федерация се състои от 85 автономни републики. Лукашенко е преговарял с Путин, Беларус да стане 86тата автономна република от РФ..

51

Анонимен

преди 2 години

На 5 ноември 2021 г. президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко подписват указ на Съюзната държава, с който одобряват 28 програми за интеграция по въпросите на данъците, заемите, както и създаването на обединени пазари за нефт, газ и транспортни услуги.

50

Анонимен

преди 2 години

Също така в пресата се срещат имената Съюз на Русия и Беларус, Съюзна държава на Русия и Беларус, Съюз на Беларус и Русия, Съюзна държава на Беларус и Русия. Общ празник е Денят на единството на народите на Беларус и Русия, който се чества от 2 април 1997 г.През 2021 г. започва да се наблюдава напредък в изграждането на Съюзната държава

49

Българин

преди 2 години

Рашистите съвсем изплякаха. Те затова оня ден се целуваха в Киев Дуда и Зеленски, щото злите поляци ще превземат Украйна. Не, че не гледат 2 милиона украинци и не им пращат оръжие ..

48

Зозо

преди 2 години

Хахахааааааааааа, Русия включи сенатор Джон Маккейн в новия списък на американците, на които е забранено да влизат в Русия, въпреки че той е мъртъв от 2018 година. Бетер руска работа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

47

За неграмотните

преди 2 години

Съюзната държава (на руски: Союзное государство; на беларуски: Саюзная дзяржава), неофициално известна като Съюзна държава на Русия и Беларус (на руски: Союзное государство России и Беларуси; на беларуски: Саюзная дзяржава Рас Беларус), Съюз Русия-Беларус (на руски: Сою́з Росси́и и Беларуси (СРБ) е наддържавно обединение на Руската федерация и Република Беларус, с цел организирано поетапно единно политическо, икономическо, военно, митническо, валутно, правно, хуманитарно, пазарно и културно пространство.

46

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко е същия пpocтак, като Путин, но в селския вариант. Тарикат на дребно във външната политика в която се адаптира според това накъде дyxa вятъра.

45

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, скоро и Беларус ще бъде освободена, а Лукашенчо много го е шубе от това иска да царува вечно !

44

Мед

преди 2 години

... ми капе на сърцето, когато опорките на русофилите и думите на диктатори като Лукашенко се припокриват на 100%. Човек да се чуди - Лукашенко ли е станал обикновен руски тролей, или всеки от русофилите е готов за диктатор на Беларус.

43

анонимен келеш

преди 2 години

Искам експерементално разделяне на Украйна на Руска и Западна:):):)Нямате си представа за 10г къде ще са едните и къде другите по стандарт на живот:):):)ГДР-ГФР:)Трабант и Вартбург срещу Москвич и Лада:):):)

42

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има как Зеленски и духът от Киев превземат Владивосток.

41

Анонимен

преди 2 години

Е що да не искат, само Русия и Беларус ли имат право да късат парчета.

40

Гошо

преди 2 години

Малии...

39

Анонимен

преди 2 години

Русия си избърса *** с 8 годишната натовска подготовка за инвазия в Русия за има няма 2-3 месеца и захвърли в коша на историята.

38

Анонимен

преди 2 години

Гошо немец и там другите ти прякори. Да, позна. Ще те копам плитко. 61219