196

Анонимен

преди 2 години

Ние сме свободни хора и ще търгуваме с който ни е изгодно, а не с който някой си пуньо ни нареди от другия край на света, свобода или смърт бе.

195

Анонимен

преди 2 години

Германия е васална държава от 1945 година и бъдещите владетели на света не й определят друго място. За разлика от Полша, Франция и Турция предвидени за регионални сили в следвоенната империя, на немците им е определена подчинена донорска позиция, същата като на България. Въпреки цялото им напъване немците са обречени на демографски и икономически залез. Както и целият ЕС, който в момента се саморазрушава за сметка на американските интереси.

194

Ами Гермарнската

преди 2 години

Да си спомним АГРЕСИЯТА на ГЕРМАНИЯ от Втората Световна Война ? Дали СА СИ ПЛАТИЛИ ДОСТАТЪЧНО НЕМЦИТЕ за ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ???

193

Анонимен

преди 2 години

Вместо като словянски братски народ да имаме преференьии и да сме с еврино гориво от Руссия ние сме на дъното разкарвайте фи тия от власта и вкарвайте яко русофили

192

Хайде стига внушения

преди 2 години

Ние вече плащаме заради вашата и на нашите управляващи високите цени: олио - 6 лв., бензин 3 лв., месо ...................... всичко е нагоре и вече в пъти, а не в измислените проценти до 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!

191

Анонимен

преди 2 години

Егати и ЕСа егати и чудото мислехме си, че ще просперираме и ще свободни, то се оказа, че ще затъваме и ще сме роби на начии болни амбиции за световна доминация.

190

NaZi

преди 2 години

До Анонимен 182И откъде тези нацисти, нали още Сталин ги беше унищожил! Или навремето Сталин е излъгал, или в момента Путин лъже че се бори с нацисти!

189

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Искаме да напуснем ес възможно най-скоро за да може да бъдем поне от части независими. Ние не искаме нито зелена нито кръгова икономика...

188

Анонимен

преди 2 години

Путин не знам дали и кога ще плати, но "умните" европейци вече плащаме. "Умни" са тия, дето сме ги сложили да управляват, та.......ще ни теглят главите.

187

Анонимен

преди 2 години

Хич не ми ги хвалете немците, колко били умни виждам ги колко са умни окупирани и контролирани от чужди сили.

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19130 години ЕС и САЩ убиват България, недей да се правиш на възмутен, че умират православни християни. Какво религиозно има в тези ***? Точно обратното. Предпочитам мюсюлмани пред тях, поне те вярвят в нещо по-велико от себе си.

185

Анонимен

преди 2 години

kude ti e gornata ustna ,haha zlobno suzdanie

184

Кифладжията

преди 2 години

"Смелите украинци защитават в момента нашите ценности - демокрацията, човешките права, свободата." Хора, вече ни управлява изкуствен интелект. Не забелязвате ли, че тия са програмирани роботи? Плямпат едно и също и нямат никаква сериозна аргументация. Човешките права и свободи изтекоха в канализацията в момента, в който започнаха да ни уволняват за отказ от ваксина.

183

Анонимен

преди 2 години

zublooooo

182

Анонимен

преди 2 години

Тупат се по рамото как германия успяла да се наложи, а в същото време откриват сметки в рубли за газа. България май се оказа по-достойна

181

Анонимен

преди 2 години

Няма да търпя виновниците за американската окупация и съсипването на велика Европа да ми казват какво да правя.

180

от Германия

преди 2 години

Вие дръжте, ние ще си купуваме руска газ с руски рубли!

179

Анонимен

преди 2 години

Да ще плати.На цената на българските жертви,защото вие и американските ви приятели натиснахте България и продажното българско правителство за газта,докато вие и Краваристан продължвате да търгувате газ с Русия.Някак си нахалницо,няма как да се съглася,че точно Русия ще страда.А по въпроса за Македония ами...гледайте си работата,защото поставения от вас Кире Простов Канадов и приятели ще си го отнесе ако и по този въпрос ни продаде.

178

Анонимен

преди 2 години

По добре Киро брейка да управлявеа България отколкото Киро харварта с американската камила с която се снима щото мумията не го брои за сли.ва :))))

177

Анонимен

преди 2 години

Ислямистите на Кадиров избиват православни християни и тукашната вата им се кефи.Левски,Ботев и Бенковски сигурно се обръщат в гробовете си.Между другото чеченците много приличат на черкезите,които са тормозили българите.