45

Ричо АлченГЕРБов ще

преди 2 години

плаче ли пак за още и още?!

44

nn

преди 2 години

взимат субсидии, връщат им акциз за горивата и не плащат ддс . Какво искат още тези земеделски производители ?Искам си рентата за земеделски земи и ми плащат зърното по 0,30 лв. А хлябът вече е 1,60 лв.!!!!!

43

Сата НАТО

преди 2 години

Намаляването на данъците само прелива държавни пари в джобовете на търговците, даже не облекчава крайния потребител. Напротив, данъците даже трябваше да се увеличат малко, за да има пари за обществени разходи. Не трябва да се приема този пакет, отхвърлете го или го коригирайте!

42

филия с мас

преди 2 години

Най-добър старт в живота давам аз.

41

Анонимен

преди 2 години

фиксираш цената

40

Случаен минувач

преди 2 години

Кириле, вратата е ей там. Много хубава карикатура на Ивайло Нинов има в днешния 24 часа, вижте я. :D

39

Анонимен

преди 2 години

На БСП сериозно им куца сметката. Колкото се намалиха цените в ресторантите при 9% ДДС, толкова ще падне и хляба. Печалбата ще отиде директно в джоба на собствениците на фирмите. А и не на последно място - баничките, поничките и кифлите също ще станат хляб, а пицата ще е плосък хляб с гарнитура. Сещате ли се :)))

38

Хипотетично

преди 2 години

Са много про3ти, след като не могат да изчислят колко е ДДС-то на стока, струваща 2 лв с включено ДДС. Очевидно не е 40 ст. А някои дори са толкова елементарни, че не могат да вдянат за какво става дума. И тия плазмодии с псевдопод вместо мозък ни управляват...

37

Евроатлантик

преди 2 години

Беден и неук народ лесно се управлява,с 710 лв минимална заплата -600 лв чисто след удръжките му стига на неблагодарните българи .

36

Анонимен

преди 2 години

До 38 и по-добре ли живееш , като тези некадърници пуснаха инфлацията и заплатата ти ще я гони с години

35

карачанаков

преди 2 години

,,Готов е безпрецедентен пакет от социални и икономически мерки в подкрепа на гражданите и бизнеса.,, То и при Орешарски бе готов и идеологът Економов/Гечев/ ни разказа играта и после знаем какво стана пенсионерите и всички де милионери и....най добре приготвяйте белите автобуси за евакуация.

34

Селянин

преди 2 години

Още трябва, от хляба по-голям НЯМА и ще си го припомните по трудния начин

33

Анонимен

преди 2 години

100 икономисти, в парламента и правителството, на които трябва да им се скъсат дипломите.

32

пияница мистик

преди 2 години

До 24 === Дрогарю Слабoyмен, винаги, от месеци вече когато пишат за цената на хляба се уточнява, че става дума за цена на килограм. Както и че газта се мери в кубичен метър или ако е течна газ - в литри. Хляб1 кг нямаше и при бай Тошо, мисля че тогава беше по 0,800кг. Сега хляба е от 0,550 - 1,40лв, 0,650 - 1,80лв и най-големия който съм виждал е 0,750кг, той е в зависимост от вида над 2 лева. Ограмотявайте се дрогаре, за да не се излагате с незнанието си из коментарите :)))

31

Анонимен

преди 2 години

БСП хвърля прах в очите на хората нито ще поевтинее хляба нито хората ядат само хляб , но нормално щем върнаха специалиста по хиперинфлация Гечев

30

Анонимен

преди 2 години

Прах в очите на българина.... в някои страни направиха цените на хляба и други продукти защитени и там е доста по-ниска цената. Тука цял живот въртят едно безумно високо ДДС и сега ни омагьосват, че го свалят... на баба ви трънкатта. Това не са никакви адекватни мерки!

29

Анонимен

преди 2 години

До Румен ВладимировКолко струвал хляба при Боко ))) А при Бай Тодор колко беше? Ай стига с тоя Боки и как било преди 1 година... Сигурно и при Боко сега щеше да е същото...НЯМА ПРОИЗВОДТСТО = Няма Боко, Моко, Киро, Миро. Все ще е БАТАК.

28

Така е ..

преди 2 години

При Бойко нямаше такива проблеми.Нали така ? Така е !Господ здраве да му дава.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен33Тази примоция е само за украинците!

26

Анонимен

преди 2 години

До Чавдаргерберугите ще бъдат забравени!