67

Анонимен

преди 2 години

Щом са замесени синдикати, значи не е протест, а активно мероприятие.

66

ТЪРКАЙТЕ ТАЛОНИ!

преди 2 години

ААА, КАК Е ПРОТЕСТЪРИ? ХУБАВО ЛИ Е ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ВАС? БОЖКОВ ВЕЧЕ НЕ ВИ ПЛАЩА ДА ОПЪВАТЕ ПАЛАТКИ НА ОРЛОВ МОСТ И ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА ЦЪФНА?

65

Анонимен

преди 2 години

кой ги плаща тия протести е това кажете? това са милиони дадени тука

64

До програмист

преди 2 години

Гледам VPN бачка яко с плюсчетата хахахах. Голям програмист си ти знаем те.

63

До 83

преди 2 години

А безработни като теб ще цъкат на VPN

62

Анонимен

преди 2 години

Наистина синдикатите станаха много активни напоследък.Изглежда вече не им плаща който трябва и те изгладняха.Когато майките на деца с увреждания спяха на палатки през зимата пред МС,а медицинските сестри бяха насила изхвърлени от бившия партиен дом,гледаха безучастно и не застанаха до тях,а сега са на първа линия.

61

Анонимен

преди 2 години

Едно не разбирам, как може човек да се самоунижи то толкова, че да стане член на синдикат?! Изобщо разбира ли в какво членува?

60

Своите

преди 2 години

Тия проклет *** натресли се в София вече са в повече на живеещите в центъра. Да си правят събори на село и да се върнат там от където се домъкнаха в София цялата столица вони на обор. Проклетници те марш на село. Да се занимават със земеделие и животновъдство, а не да дремат по жълтите павета и да зеят за пари. Сволачи.

59

Анонимен

преди 2 години

защо се позволява на 50 човека или колко са там 100 да блокират града и така да пречат на хората? ето и децата не могат да отидат на училище заради тях, защо упражняват това насилие срещу малките деца какво искат тези шофьори на бойко пак ли пари искат малко ли крадохте при бойко?

58

До78

преди 2 години

Благодаря за информацията която даде трактористе

57

Анонимен

преди 2 години

Боко ли предвожда протеста?

56

Бориславов

преди 2 години

Браво достойни хора! Покажете на министър Еконт (има конфликт на интереси и иска да фалира български пощи), че той НЕ определя нищо в държавата. След два месеца и КРИБ ще ги подпукат. А на есен цялото българско общество ще иска да ги линчува. Тоест след ваканцията, шарлатаните Кире Канадецо, Кокорчо, Еконта, Лорерчо и оная мазна хубавица (ох Лено как че ти го натътрузим) трябва да стягат куфарите, иначе ще бесят по светофарите в София!

55

ФАКТ

преди 2 години

По жалък от жалкия фигурант може да бъде САМО фигурантскиЯТ трoл!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Развейте червени знамена, герои на труда! Долу героите на Украйна и героите на Чалгария - Слави Чалгара, Тошо Клошара, Ицо Комара, Мишо Шамара, Кирчо Каруцара и Кокорчо Свинара!

53

Кики

преди 2 години

Ако може да се намали и ДДС на айфоните , че много скъпи бе.А също така и туристическата такса до Занзибар щото иначе тъщата си остава дома и че е мъка. Къде си Бибиткооо , хлеба по левче нафтата и тя и ръчка на БМВто?Друго си е държавна поръчка сигурни кинти, слънчака и Китен кеф.

52

Анонимен

преди 2 години

Щом се оставят да бъдат водени за носа от някакви корумпирани синдикати, значи напълно си заслужават миззерията, а заплатите им даже са високи.

51

Qanon

преди 2 години

Аз едно не мога да разбера. Що за народ сме ние?! Едни същи се менкат там горе и ние все недоволни естествено. Не ви ли стана ясно, че тва са пръстите на една и съща ръка? Всеки да вземе по една лопата, кирка или там, каквото има, и директно пред домовете на тия изверги и да ги очистим! Кво само недоволстваме и си изливаме негативите тука?! Проблемите ни си имат имена и адреси, бе хора!!! Не е ли време вече?!

50

Радослав

преди 2 години

Цяла България хрантути София, но на тях не им стига, още искат. София е с най големия бюджет, да се оправят! Колко милиарда се изляха в тази дупка и си е същото село което винаги си е била! Какво протестират тия гербери? Да искат от Фандъка пари! Или да си преструктурират общинското предприятие! Да се уволнят половината и пари ще има! Цяла държава за едно село работи, да се оправят с бюджета си, другите как се оправят сами!

49

анонимен

преди 2 години

От служители, всякакъв вид служители, бедни хора с унизително ниски заплати, има и симпатизанти на БСП. Наемниците няма да вървят с елитарната Демократична България, защото тя не иска такъв електорат. Тя обича Тео Ушевците.

48

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Пипалата на банкянската...мутра са навсякъде в държавата. Транспортаджиите са едни от тях.