39

Анонимен

преди 2 години

Да не дойде Шойгу след него, че ще ви се стъжни.

38

Българ

преди 2 години

А за нас когато киро ни обере и се омете!

37

Слава вам друзя

преди 2 години

Вечная слава Россииских войск

36

Zа победу Za россию

преди 2 години

кога ще престанете да ни лъжете

35

Анонимен

преди 2 години

ДНЕС'аааааа. Откога в България разстоянията ги пишеме в мили? Или, както винаги, по поръчка, сте направили копи-пейст на статията.

34

ДО МИРО

преди 2 години

Света е с Русия .Хората не са съгласни Терористи да ги убиват .Спомни си Сирия , Иран , Ирак - Русия спря Терористите в Европа .Не сме за Копейки , за Живот на Децата ни сме .

33

фигуранта радев

преди 2 години

До българин русофил: то като си глу пав е за цял живот

32

Анонимен

преди 2 години

Аз още от началото ви казах че трябва да бъде намерен и очистен. Няма друга опция.

31

Смех

преди 2 години

Слава кокаина? Азовстал приключи. Зельо нещо не прави селфита? Да не болен, както Путин или мисли поредната майтапчийска шега под формата на селфи?! Хич не ми липсва.

30

Нагли хора

преди 2 години

Казвам ви тези хора не се траят. Днес бяха навсякъде където ходих из Варна, с пълни торби с покупки,държат се сякаш сме им длъжни. На пазара върнаха един домат, че имал малко черничко. Продавачът побесня, разряза го и им показа,че е здрав. Каза им, че едва ги търпи и повече да не пазаруват от него, но все пак го смени. Това са абсолютни агресори, които завземат родината ни тихомълком. Дано до лятото да се махнат иначе ще завземат и плажовете.

29

българин русофил

преди 2 години

Как само всичките медии изкривяват информацията за войната.Направо се лъже безогледно.Чудя се,как още не сте измислили да да изфабрикувате още по-жестоки неща,извършвани от руснаците.Но запомнете,логиката на честния живот,най-накрай побеждава.Защо не пишете как от 8 год.украинците избиваха беззащитни руснаци?Или това не е вярно.Сега ще видите какво още ще изкочи от тунелите на Азовстал.От това се страхуваха и САЩ,и Франция,и Англия.Да,аз съм на страната на Русия!

28

Анонимен

преди 2 години

Харков заводи като в Мариопул няма.Много по лесно ще се вземе града.Няма за къде да бързат Рашките.

27

заковомерност

преди 2 години

смешни мисир.ки и смешни статии. Всички ще умрем. Но някой ще останат в историята. Путин е резултат на руската върхушка. Сменете нея ако можете. Търсите вината в личността, за да разедените народа. Путин е добър балансьор на различните олигархични кръгове. Това прави Русия силна. Без него е анархия и САЩ дерибействат и отслабват Русия. След Путин може да дойде по лош.Мирът това е взаимното уважение. От 30 години Запада спря да уважава Русия и ето го резултата.

26

зелен чорап

преди 2 години

СЛАВА УКРАИНА!СЛАВА НА ГЕРОИТЕ! Това е поздрав за руZките фашаги пратени на концерт на кобзон

25

Укрокайма

преди 2 години

Укрите стават на кайма. Оръжието им е разбомбено или се взима като трофейно и се ползва срещу тях. Лепкат по казармите на запад където се обучават. Колко повече се перат и ги снабдяват толкова повече ще измират.

24

Истината

преди 2 години

На Украйнците не Путин им е проблема а Зеленски и сие който ги продадоха за пушечно месо на сащ и нато,факт.

23

Бесен

преди 2 години

Пожелавам на Путин на умре бавно и в адски мъки! За съжаление ще му се случи само веднъж!

22

Анонимен

преди 2 години

Лошо ще е, ако след Путин, дойде някой като Жириновски. Че съвсем, ще изчезне Украйна.

21

БАНко

преди 2 години

БРАВО , НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА Е ОТКРИЛА ПОКРАИНЦИ В ХАРКОВ !!! И В АЗОВСТАЛ ИМА ОЩЕ !!!

20

Анонимен

преди 2 години

"Защо е този цирк от страна на Зеленски?-:) Проси оръжие от всички, за да "воюва"?! А искало уж Еврейчето " Мир" ___________________________________________________ Първо, защото е Зе-клоун и второто го каза американски сенатор: Ние сумарно дадохме $55 млрд на Украйна, но украинските чиновници ще откраднат $40 млрд от тях.