123

До131

преди 2 години

Щотуу па ние имаме бъдеще, та гледаме у Русия. Болни сте русофобите,ама много болни.

122

Анонимен

преди 2 години

До До129/132 Не видях да обясняваш откъде знаеш, че това е дезинформация.

121

Светозар

преди 2 години

Изобщо не се учудвам. Това си е стара руска практика, още от царско време.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "И що да ги "убиват" бре" Щото "някой" иначе трябва да ПЛАЩА, а Путин кръв плюе, но пари не дава за руснаците, особено такива, които не са от олиграхичния му кръг (който и без това пак само държи неговите пари). Горките войничета, те си мислят, че тоя ще е по-милостив към тях, отколкото към украинците.

119

До129

преди 2 години

Нито един русофоб, не знае за какво е войната. Маските на революцията, Животът на украинците има значение, анализите на Скот Ритър,още много ооо друга информация.

118

РУСИЯ - НЯМА БЪДЕЩЕ.

преди 2 години

ДЕМОГРАФСКИ СРИВ.... ИКОНОМИЧЕСКИ ПОТОП...... МОРАЛЕН УПАДЪК......

117

Анонимен

преди 2 години

Нито един русофил не може да предложи обяснение откъде знае, че това е "дезинформация". Само общи приказки в пристъп на ярост и безсилие.

116

Анонимен

преди 2 години

В момента проституцията е по достойна професия от журналистиката , браво бг журналисти дерзайте , слава кокаина

115

Анонимен

преди 2 години

Аналена Бербок - Заради действията на Русия се прекратяват доставките и силно растат цените. Не само у нас, но и по целия свят, и заплашвата с жесток глад.

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 "Това ли ви роди мършавата дезинформация?" Защо мислиш, че е дезинформация?

113

Анонимен

преди 2 години

Това ли ви роди мършавата дезинформация?

112

Лавров

преди 2 години

Украина никому не нужна, Украина это расходный материал в гибридной тотальной войне с Россией. Теперь это уже не вызывает ни у кого никаких сомнений. Это объявлено публично. Жозеп Боррель говорит, что в этой войне победа должна быть достигнута на поле боя. ***/citataV/5352

111

Черен, гей, имигрант

преди 2 години

Аз съм чepeн, гей, имигрант - ***/ponomarb1/14567 - наследницата на Псаки.

110

от край време

преди 2 години

войната почна за да ни покаже, че демокрацията никога не е била реалност и свободата на словото. лъжи и блокирани форуми. с какво сте по различни от уж лошия Путин. лицеме.рщина.

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 "Много е скъпо за Путин да лекува ранени и след това десетки години да им плаща пенсии за инвалидносг. Много по изгодно за руския морал е да застреляш тежко ранения и да го обявиш за безследно изчезнал. Тогава Путин не дължи нищо на никого." Мдааа, затова официалните жертви от руска страна са толкова малко. Всичко останало се е "изпарило" през комините на крематориумите. Кой знае колко от тия войничета са били застреляни от тия, които уж трябва да ги водят и да се грижат за тях.

108

Анонимен

преди 2 години

?27,7 млрд - рекорден търговски дефицит в Еврозюза през март - за цялата история на съществуваме на ЕС. 40,4% скок на импорта, свързан с резкия ръст на цените на импортните енергоносители заради антируските санкции.

107

Анонимен

преди 2 години

До Ко Що бе, другарю, не ти се вярва, че идолите ти правят така ли? Явно си бил слаб ученик, защото ако не беше, щеше да знаеш, че още Втората световна война така са настъпвали червеноармейците - с един политкомисар със зареден пистолет зад тях - който не се вдигне на атака, е бил моментално застрелван. Вашите руски господари не ви ли дават поне елементарна представа защо толкова мнго червеноармейци са дали фира тогава?

106

Мда

преди 2 години

Е, сега като казах, че триете мненията и модът веднага го потвърди, като ми изтри поста - хахахаха...Разберете, че не става така, сигурно не сте глупави, няма как да спреш тези, които могат за мислят, от това да мислят!

105

Анонимен

преди 2 години

Много е скъпо за Путин да лекува ранени и след това десетки години да им плаща пенсии за инвалидносг. Много по изгодно за руския морал е да застреляш тежко ранения и да го обявиш за безследно изчезнал. Тогава Путин не дължи нищо на никого.

104

Смолток

преди 2 години

Времето се оправи и вече на запад снолтока е кой къде се поти сутрин като идва на работа с колелото, най-много се потат на гърба под раницата (backpack) с лаптопа.