12

Анонимен

преди 2 години

Дедото върна света в 1960та! Само че тоя път с война не във Виетнам, а в Украйна. Сега студената война ще стане в нов прочит, но ледена. А че ще има ново движение, факт. Но няма да ви кажа какво, че да ви изненада.

11

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДИ ВЕКОВЕ ДИВИ И ГЛАДНИ ОРДИ СА НАПАДАЛИ БОГАТИ ЗА ДА ГИ ОБЕРАТ Е СЕГА СЕ СЛУЧВА СЪЩОТО

10

Антиваксър-Русофоб

преди 2 години

Искам всички неудобни БГ форумци, защитаващи Путин, да бъдат блокирани, защото ни пречат да си пишеме каквото си искаме и ни излагат!

9

ШИЗОФРЕНИЯ

преди 2 години

ОКАЗА СЕ ЧЕ НЕ САМО ЗАПАДЪТ Е ЛОШ ЗА РУСИЯ, ЛОШ Е И СЕВЕРА И СЕГА БОГАТИТЕ СЕВЕРНИ СТРАНИ СЕ ИЗСМЯХА НА МОСКВА- МИН ЗАПЛАТА 100 ЕВРО/РОССТАТ- 40% ОТ РАБОТЕЩИТЕ СА НА МИН ЗАПЛАТА/- ПОЗОР ЗА ДЪРЖАВА КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА ОСИГУРИ НОРМАЛНИ ДОХОДИ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД А УБИВА И УНИЩОЖАВА СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ДЕРЕ- ВИЕ НЕ НИ ОБИЧАТЕ ЗА ТОВА СТЕ ФАШИСТИ, А НИЕ ВИ ТРЕПЕМ И РУШИМ ДОМОВЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ВИ- РУСКА ШИЗОФРЕНИЯ.

8

Ром"с

преди 2 години

Най-накрая Вашингтон успя да прекръши съпротивата на Финландия и Швеция за НАТО,а то в данната ситуация когато западните страни всички рИвят против Русия и те още да се съпротивляват,то щяха да ги обявят за путинисти и рашисти или американците щяха да направят преват в Стокхолм и Хелезенки.Русия ще отвърне като спре да продава електроенергия на финландците ...

7

Анонимен

преди 2 години

Последният "аргумент" на Москва че е принудена от НАТО да нападне Украйна за да спре приближаването на НАТО към свещените руски граници изтече тържествено в обратната канализация с тихото примиренческо поведение на Русия от влизането на Финландия и Швеция в атлантическия пакг. Пред цял свят се разкри истинската причина поради която Москва нападна Украйна а именно да я направи своя колония и да я зароби.

6

Анализатор

преди 2 години

Лоша новина за Русия? Вие сериозно ли? Може да е лоша новина, но не за Русия! Какво точно му е лошото?

5

Анонимен

преди 2 години

Ще траят. Москва си поръча разширяване на нато и го получи. Няма всички да се съобразяват с един гамен. Освен това се видя че наистина има нужда от този съюз. Сега руснаците ще се замислят далеч повече преди да нападнат отново Финландия.

4

Анонимен

преди 2 години

До Не Ви ли е СрамУжаст! Нема КОВИД защото податливите изммряха! И сега какво правим?

3

Коко

преди 2 години

Море от заблуди. И в мъглата големите ловят едри риби...

2

Анонимен

преди 2 години

Като ни изненада с нов военен съюз. Официален! Сега са само държави скрепили подкрепата си с двустранни договори. Скоро ще са държави в нов военен съюз! Ей така ще реагира!

1

Анонимен

преди 2 години

Лоша новина за света - ядрената катастрофа идва! Насила!