337

Мухаха

преди 2 години

Смяятай за какви ббаллъци си имат феновете в България тия в САЩ за да публикуват такива небивалици .....

336

Слава Украйна

преди 2 години

Вие изкарахте рашките факири.По тази логика няма как да загубят

335

Хахахаха

преди 2 години

До Анонимен...Русия внася 80% от семената за "картофи и жито" ..... от Запада. Сладур. Ще варите брезови корички.... Ти сигурно си Иддеота в семейството . И какво според тебе им пречи да използват зърно от собственото си производство и картофи от своите за да засеят нова реколта ? Та чак и от Запада ще го внасят ? Сладур. Хахаха . Ти осъзнаваш ли какво пишеш ? От къде мислиш че се "появяват" семената за засаждане ? Мътят ги кокошките ? Или ги сглобяват в заводи ?

334

Анонимен

преди 2 години

Тия укрите не спряха да лъжат... ако на русниците им трябват някакви чипове, веднага може да си ги поръчат от алиекспрес. Все пак най-много клиенти в али-то има именно от Русия.

333

Анонимен

преди 2 години

Смятай колко по-добри са от Американците значи!

332

SS

преди 2 години

Пълни глупости ! Статията е за хора който си нямат и понятие от бойна техника! Всеки що годе технически грамотен човек ще го разбере ! Като чета и се смея! Проблема е ,че до там са стигнали ,че ни смятат сериозно за д,е,б,и,л,и !

331

Анонимен

преди 2 години

РусНАЦИте "всичко си имат" защото крадат де що сварят от нападнатите от тях държави: от финанси, през ресурси, през индустрия, през храна, та до черна и бяла техника. Но ако им спрат кражбите, ще останат с това което имат "както обикновено" - купони за хляб.

330

АНГЕЛ

преди 2 години

Ако Русия може да си поправя военната техника НЕ в заводи а с подръчни (домашни) материали .САЩ и целия им военно промишлен комплекс са загубени !!!!

329

Анонимен

преди 2 години

Нелка пак се напи сама в офиса... Тоя нощни смени са супер а?!? Веднага разглабям микровълновата и бойлера и ше ги комбинирам да си направя мини ядрен реактор, че да произвеждам ток. Ако се получи ше продавам ток и на комшиите. С калкулатора и ВЕФа ще пробвам да си направя безплатен сателитен телефон.

328

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Незнам дали имате толкова акъл за да разберете колко нелепо звучи тази пропаганда!!

327

Анонимен

преди 2 години

Нивото в тоя форум стана много високо ... Не е за моя интелект ... Бийте Русия от дивана ... :)))

326

Анонимен

преди 2 години

Умните и образованите ги купуват Америка, защото си нямат такива. Нали са номер едно, в света. Защо ни взимат, най-кадърните, а ни връщат Киро и Асен.

325

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Америка го изнася от Украйна, в грешка сте. Байдън онзи ден каза. Не си съчинявайте." ---- гладомор 2... този път благодарение на краварите. Нема се научат хохлите.

324

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 356 "--- хахаххаха... сладур. Само от собствено производство картофи и жито, русия може да осигури по над 4000ккал/ден на глава от населението!" Русия внася 80% от семената за "картофи и жито" ..... от Запада. Сладур. Ще варите брезови корички.

323

Мюнхен

преди 2 години

Кааалинка, калинка, калинка моя ... ***/pro_germ/1762

322

Анонимен

преди 2 години

Всяка изказване е колко са зле руснаците и тези които ги подкрепят. През 2015 така си забраниха и Българския език и се гореше нашето знаме. Със същата омраза.

321

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "И без пари да го дават ги чака глад и катастрофа. :))))" --- хахаххаха... сладур. Само от собствено производство картофи и жито, русия може да осигури по над 4000ккал/ден на глава от населението! За домашно ти оставям да сметнеш колко и какво може да осигури европа без руските и на бивша украина ресурсите на европейците... аз съм го сметнал.. и се римува с вол муй! По-добре започвай да четеш как се готви фолксваген и айфон.

320

Анонимен

преди 2 години

Америка го изнася от Украйна, в грешка сте. Байдън онзи ден каза. Не си съчинявайте.

319

Анонимен

преди 2 години

След енергийната криза ЕС го чака и продоволствена криза.

318

СерГей

преди 2 години

Друzя, дарявам пералня със сушилня, модел 2021, пълна с чипове! Дарявам я на славната армия на Путинистан и вожда Вова! Za танкове, друzя, Za пабеду!!!