38

До 32

преди 2 години

Интересно. Статистиката обаче показва постоянно намаляване на населението, като за 2021 е намаляло с 3 милиона, а до 2050 ще падне на 90 милиона. Рускинята ражда средно по 1.1 деца. Нещо май пропагандата на тр0лчетата пак се сблъска с болезнената истина.

37

Анонимен

преди 2 години

А по времето на Байдън колко млади останаха без работа в краврската империя? Такъв глад и мизерия ги налегна, че България е цвете пред кравария.

36

Анонимен

преди 2 години

Как така са "заможни" и "млади" ? "близо половината от 18- до 24-годишните миналата година изразиха желание да се преместят в чужбина" Да разбира ме , че в Русия можеш да станеш заможен на 24 години значи ?

35

до 33

преди 2 години

Водка ли ще внасяте.

34

Анонимен

преди 2 години

В Русия всеки млад и интелигентен човек се задушава от тиранията на кремълската шайка бандити. Затова бягат. Останалите са свикнали с робския начин на живот...

33

Анонимен

преди 2 години

Ако тия "образовани, заможни, либерални" дето си тръгват от Русия са като наш Кирчо Харвардски, значи само добро бъдеще очаква Русия!

32

Анонимен

преди 2 години

Тръгват си гeювете, либерастите и copocoидите! Трябва да внесем ноу-хау от Русия как да изгоним същите бoклyци от България!

31

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Великобритания приеха сумарно по малко бежанци от Украйна отколкото малка и бедна България,та ако това е била целта,някой да се възползва от тая гражданска война в пост-съветското пространство и да прибере младите и образованите при него,защо не го е направил досега?

30

Анонимен

преди 2 години

Те откакто Путин е на власт напускат и населеното им расте. Слушам как Русия ще фалира във вторник и все не фалира. Слушам как умирали от глад, ама то видиш ли били сред най-големите износители на храна в света. Слушам, че нямало как да спрат газа за Европа, понеже нямали пари. Ясно е, че някой взима добри пари за пропаганда, ама не сме чак толкова зле да вярваме на всичко. Постарайте се повече.

29

Анонимен

преди 2 години

Другарят Ким е една идея по-нормален от Путин.

28

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора отдавна напускат безумието на мнозинството в Русия. Путинизъмът е неприемлив за нормалните хора на тази планета.

27

До До 10

преди 2 години

Това вече сме го чели, само цифрите бяха други. Обновете репертоара де, че иначе излиза че всички отишли там от България са поне мултимилионери. А никой не се е похвалил лично, та се налага да ги хвалите.

26

До оон на гъби

преди 2 години

Ако се махнат, няма да има кой да ти плаща социалните помощи, нито телка на децата ти, нито пенсията на родителите ти. Така че внимавай какво си пожелаваш.

25

ама

преди 2 години

Ама Путин ги неще нашите русофили при да про сти

24

MONAD

преди 2 години

До 19Новая газета все още оперира и даже журналистите от там дават интервюта на запад, кого точно лъжете не ми е ясно.

23

защо

преди 2 години

"Само така", чудесно си го написал. А, разбираш ли защо е "така"?

22

ООН на гъби

преди 2 години

Де тоя късмет и наште умни, красиви, образовани, заможни либерасти да се махнат от България.

21

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо Байдън не жали младите, заможни и образовани украинци и не ги пуска в щатите, ами ни ги натресе в Европа без надежда да се отървем от тях дори и войната да свърши?

20

Анонимен

преди 2 години

"...ЛГБТ от Русия са се изнесли" Не са, просто ЛГБТ обществото на "колективиния" запад, забрани (санкционира по новоговор) съответния парад в Русия и сега няма как да си поднат шаренките знаменца в подгърбието.

19

До 10

преди 2 години

Прави. Мой съученик отдавна живее в САЩ. Американска компания му предложи доста висока заплата, получи виза, осигури му къща и частно училище за децата. В момента портфолиото от акции му е за 2.5 милиона долара, къщата, която беше купил за 350 хиляди долара, в момента струва 3.5 милиона долара. Купи и два имота, които отдава под наем и продължава да работи. Общо взето освен заплатата, от дивиденти и наеми взима още 180 хиляди долара на година. Не е зле, а?