51

Анонимен

преди 2 години

Споко докато го направят ти вече ще си умрял от глад :)

50

Адмирации

преди 2 години

Фашистна Европа, води война с Русия в Украйна, но сега като влезнат Финландия и Швеция в нато ще започне същинската война! Европа е фашистична и ще бъде превърната в Руски Республики, в състав Русии! А нацизма ще бъде далеч от Руския континент!

49

Анонимен

преди 2 години

Абе идва видовден! Може и да не е толкова скоро, но ще дойде! Няма начин да не дойде! Ще дойде я с куршум в слепоочието, или с бавно действаща отрова ( и с бързодействаща пак става), защо не с въже. Гилотини няма сега, но пък звучи добре. Или пък агония в собствена урина- вече се е случвало. Ще дойде видовден за кремълския ***- няма да му се размине! Ще се пържи в ада- бъдете сигурни! Такава е жалката съдба на диктаторите- убийци!

48

Споко

преди 2 години

Споко, ЕС минава на зелени възобновяеми енергии. Това плаши Русия и елитите до дни, даже до часове ще свалят Путин, и ще ни дойде един нов Елцин и Русия отново ще ни продава евтино газ и нефт и ще се върнат добрите стари времена.

47

Шаманин

преди 2 години

Поредният шаманин бълващ заклинания. Позле защо сме 97-мо място по свобода на словота...

46

Васил

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува! Сега е 21 век, а не 60-те години на 20 век. Няма Политбюро товарищахмак.

45

Анонимен

преди 2 години

54 за 1 секунда 54 плюса! Еха, добре работи троляслъка с програмите. Между другото да подстрекаваш към смърт на когото и да било е престъпление по НК и се наказва със затвор. А да искаш смърт на действащ лидер на чужда държава е дипломатически скандал и поставяне държавата в национална опасност, което е доста тежко престъпление и се наказва още по-тежко. Това само да ти го напомня, че ти нали си умен и си го знаеш де! ;-))

44

Анонимен

преди 2 години

Няма подобен вариант .Ти как си го мислиш бре?Толкова войници загинали и Русия да даде назад ама ти не се чуваш какво говориш.Това е невъзможно къде си фантазираш

43

Анонимен

преди 2 години

Обяснява се с факта че никога не е искала да превзема Киев. Ти за заблуждаващи маневри не си чувал изглежда. Посегнаха към Киев за да оголят украинския източен фронт.

42

този не познава

преди 2 години

Този не познава реалностите в ***. Пуmлер обезсили всички служби и институции за да зависят от неговата милост. Всичко е пропито от корупция и некадърност в *** , но силовиките зависят от Пymлер. По-вероятно е да бъде убит защото е по-лесно.

41

преди 2 години

Интересно ми е, феновете на Путин и неговата война как си обясняват факта, че непобедимата руска армия не можа да влезе в Киев и освободителите напуснаха безславно северна и североизточна Украйна оставяйки бвзброй трупове, но реално без значитвлни победи? Питин и тези около него заявяваха преди войната, че за 3 дни ще са в Киев, защо не успяха да влязат?

40

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Само дето Чикатило случайно е украинец.

38

Анонимен

преди 2 години

Молете се да не сменят Путин, защото той все още има някакво желание за преговори и опитва да даде шанс на ЕС да се споразумеят. Тия дето са след него имат само едно желание, да стъпят на врата на врага и да натискат докато посинее. Не се шегувам. Не знам колко ви е добро разузнаването, но знам какво ври сред народа им и то не е в полза на враговете на Русия! А ония дето точат зъби вътре в държавата само това чакат, за да се задействат срещу запада. Путин ще е оправданието за тях и д**** да ни е

37

Стенли

преди 2 години

За някои неща практиката "лъжа, повторена сто пъти става истина" не работи. Все пак се вижда кого добрите усмихнати западняци помпят с оръжия и пари, нали? Колкото и да не ви се ще Путин ще ви спука гзовете с ритници. Само почакайте още малко.

36

Анонимен

преди 2 години

До Българин___всъщност интелигентните руснаци не подкрепят путин, за съжаление умните хора винаги са много малък процент от масата

35

Анонимен

преди 2 години

До Българин___... къв българин за чудо и приказ си, ще си подариш държавата на п.утю и ще се нагъзиш даже, българин бил....

34

Анонимен

преди 2 години

Какво още чакат?

33

Анонимен

преди 2 години

Този доцент озвучава собствените си мечти и фантазии...

32

Петров

преди 2 години

А врагът бягали, бяга.