150

Анонимен

преди 2 години

Посланикът е само един човек, дори да олицетворява собствената си страна. А какво ги чака руските граждани и туристи по света? Той, Резултата вече дойде - подигравки,неглижиране,откази, пренебрежение ,дори откровена омраза!Путин направи Народа си и Русия за гавра на останалия Свят!

149

Айде със здраве

преди 2 години

На русофилите в България ни е добре за разлика от евроатлантиците които не се чустват комфортно . А истината е че 85 % в България са русофили по проучване на Ройтерс :)

148

Капитан Петко

преди 2 години

Браво на поляците но трябваше с кpъв да ги зaлеят тези yбийци гaдни.

147

Дедо поп

преди 2 години

До 151Спокойно ше пратим сърбите. Те имат опит със свалянето на невидимите

146

Анонимен

преди 2 години

"На вас не ви харесва НАТО, ЕС и Еврото. Така че не ние, а вие имате мотив за заминете в москва и да спрете да спирате развитието на България." - точно с мен няма да ти мине номера, работа в американска фирма и се смея и на русофили и на русофоби. :} Аз съм "неутрален", ама не от оня вид дето вика "тия са ни славянски братя", а от оня вид дето вика, тука ще има сиир. Готов съм да подаря по една баничка и кюфте на всеки русофил и русофоб готов да се бие пред парламента. :}

145

Хехе

преди 2 години

Ако беше жълта или синя,разбирам да се обиди. Щом е бил залят с червена боя,трябва да е радостен и засмян! Даже и да извърти един казачок...

144

Гост

преди 2 години

Цитат: "...като Ви предложих да се биете на 11ти пред парламента..." Прав си! Подкрепям!

143

Анонимен

преди 2 години

Жалки същества, които не уважават нищо. Сега този дето го е залял да го натиснат в жълта и синя боя.

142

Гост

преди 2 години

"...ако русофобите не замените за Украйна..." Разликата е, че ние си живеем в ЕС, ние си живеем в НАТО, ние си искаме в Еврозоната. Така че, нямаме нужда да заминаваме. На вас не ви харесва НАТО, ЕС и Еврото. Така че не ние, а вие имате мотив за заминете в москва и да спрете да спирате развитието на България.

141

Анонимен

преди 2 години

До 148 ако руските коптори нарушат полското небе , ще паднат кято онея в Турция. Полша има ф35 Стелт. русия няма никакъв шанс там... дори хипотетичен.

140

Анонимен

преди 2 години

Я до преди малко русофилите и русофобите бяхте много надъхани, а като Ви предложих да се биете на 11ти пред парламента изведнъж само минуси, а? Странен народ. :} Дано осъзнавате какво си пишете един за друг, как изглеждате отстрани и как Ви контролират емоциите. :} В интернета и баба може, ама си е друго да отидете да удряте българче с украинско знаме или българин пенсионер с руско, нали? Оцветявате се като секви, ама дълбоко в себе си знаете, че и руснаци и украинци не си заслужават драмите.

139

Полша потъва в

преди 2 години

Обикновен фашизъм...

138

CNN

преди 2 години

След този инцидент два Руски Су-35 са нарушили въздушното пространство на Полша,като предупреждение....

137

Анонимен

преди 2 години

Ако в Полша бяха мъже, щяха да отидат да се бият за когото смятат за правилно - Украйна или Русия.

136

Анонимен

преди 2 години

Така е прави ,не като проруските мишки у нас.

135

Гост

преди 2 години

Цитат: "...превърнати в иструмент срещу Русия"Руснаците са комплексари които си мислят, че някой е срещу тях. На никого не му пука за русия, че да имало "инструменти срещу русия". Полша и Украйна просто не искат да са васал на русия, не искат да са губерня. А руснаците са толкова ***, че с тази война те доброволно станаха васал на Китай. Защото за руснаците оттук нататък освен китайски автомобили нищо друго не им свети.

134

Анонимен

преди 2 години

Голяма радост за краварофилите българофоби - заляли посланика в Полша с червена боя.

133

Фекал

преди 2 години

Аз мисля да залея Митрофанова :)))))

132

Анонимен

преди 2 години

"Браво. Там има мъже за разлика от нежните хорицаа в София. Които днес пляскахаа на една овца плюеща Българската история цяла зима." - а тук няма ли мъже? Ти щом ти пречи торкова Митрофанова защо не отиде да я залееш с боя? Охааа, яко мъжко, ама не се сети, нали? Хахаха. На 11ти щяло да има протест на Възраждане, не искате ли да се сбиете пред народното за ей така, да има шоу? :}

131

Анонимен

преди 2 години

Казват, че първите концлагери в Европа ги създава Гърция за българи през 1913 година, а през 1916 година и Румъния създава концлагери за добруджанските българи, които са първите от тип ГУЛАГ, появил се доста по-късно