16

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-ДПС няма да се откажат лесно.Затвориха им кранчетата, от които течаха милиони.

15

София

преди 2 години

Лъсна ли Сирилчо Канадския като поредния безполезен лаладжия, който освен да говори празни приказки, без никаква стойност, друго не прави. Лъсна. Дано успеят да съборят тая измислена коалиция, че да се вземат някакви адекватни мерки относно инфлация, горива и прочее наболели проблеми, които очевидно коалицията неглижира.

14

До 7

преди 2 години

Крадат всичко, включително и нафта

13

Анонимен

преди 2 години

А бе интересно дали при Банкянския крадец биха си позволили да правят записи и да държат такъв арогантен тон?

12

Анонимен

преди 2 години

Всеки има шанса да чуе записа. Аз се възхищавам на търпението на превозвачите - издържаха цели 26 минути общи приказки за живота, когато са отишли на среща с точно определен дневен ред.

11

Да допълня...

преди 2 години

До Анонимен 1 Показаха се 7 умници с минуси на твоя коментар. Въртоглави хора. Нека кажат кое не е истина и кого е изгонил Бойко от кабинета си ?

10

Eli

преди 2 години

И на нас ни писна да слушаме за вечните претенции на превозвачите някой да ги подпомага, като междувременно си плащаме чинно винетките и четем кой превозвач какво Бугати се е купил. Да започнат да си плащат за пътищата, тогава да изиксват!

9

Киро Тъпото

преди 2 години

Една жена ми каза, че щом жена ми може да прави торти ставам за премиер! Ще си гороря каквото искам, които не иска да слуша вратата е зад него!

8

Така е ..

преди 2 години

Добре казано.

7

До долния

преди 2 години

Какво са крадял бе това са рейсове примерно София Варна, какво да крадат

6

За Витков!

преди 2 години

Ахам ,демек не ви е...е за другите индустрии ,важното е вие да сте добре. Б...ти дъното сте. Никакво клякане пред такива изнудвачи. Всички плащаме цената на вашия транспорт без да се пазарим ,но вие не искате да плащате за пътища и по-евтино гориво . Вие да не сте по-важни от останалите?

5

Нищо чудно

преди 2 години

Ама то никой ли не се усеща, че на Просто Киро просто му е писнало от разни ненормални, които му звънят един през друг и просто е решил да се е.ва с цялата държава? На мен така ми изглежда и там е работата, че го разбирам защо руши. Нарочно се държи като д.ебил.

4

Анонимен

преди 2 години

Ех, а как добре си крадяха при Лойко....

3

Анонимен

преди 2 години

Да бяха си отишли направо с тениските с лика на Вожда. Дегизировката има тия жълти жилетки е доста неуспешна.

2

Христо

преди 2 години

Тази бабашкера на снимката да ходи да плете чорапи и да си гледа правнуците. Свърши хранилката от бойко, който раздаваше българските данъци на дпсарски транспортни фирмички. Научете се да правите бизнес и клиентите да са доволни, държавната хранилка свърши.

1

Анонимен

преди 2 години

Кирил събрал превозвачи да им говори за торите на Линда, това нормално ли е? И като не искали да го слушат ги изгонил, после пак кажете че Бойко бил диктатор, Бойко никога за 12 години не е гонил никой от кабинета си, за разлика от Кирил