201

Анонимен

преди 2 години

Избрани с едноръки венецулски бандити с 10% избирателна активност ще е водеща сила...... ахахахахахахх

200

Анонимен

преди 2 години

До 244:Все тая какво говори.На нас ни е писнало от вечни кризи.Война не искаме и това е.Кой каквото ще да си мисли...но войната е ужасно нещо и не трябва България да бъде вкарвана в нея!

199

!

преди 2 години

Нелогично поставен "избор"! Правилния е: "Дали сме на страната на войната или мира?" и "Дали сме на страната на държавника или марионетката?" А отговорите са: "Да на страната на мира сме , като НЕ изпращаме оръжия и НЕ наливаме масло в огъня!" и " да пред марионетката избираме държавника, защото държавника взема ТРУДНИ решения в името на общата цел, а марионетката слугува на чужди интереси!" Добр ели са отговорите Кирчо, а?

198

До Добри Добрев

преди 2 години

А това какво говори за българина?

197

Анонимен

преди 2 години

Кой от нас тук може да помогне за мир в Украйна?Реално никой.Можем само да се молим на Господ да ги вразуми и това е.На невинните жертви можем с хуманитарна помощ да помогнем,но с друго не.

196

гостенка

преди 2 години

на всички драскачи тук.... Питам ви: Какво направи Радев за мир между Украйна и Русия? Нищо, само джавка! Какво направи Нинова? И тя нищо! Костадинов, който също е против даването на оръжия, какво направи, за да има мир? НИЩО! Само бла-бла! Тези хора умеят само да критикуват, и да оплюват! Не са сътворили нищо полезно, те не са градивни личности, те са като кърлежи, само консумират, и дори искат ЕС да ги пази и да им даде гаранции, а сами нищо не работят!!!! Да живее ГЕРБ!

195

Добри Добрев

преди 2 години

Тея политици явно не позанават народо психологията на българина. Да го карат да се меси в някакъв чужд конфликт, при условие че народа не се е включил активно в собствествената си освободителна война, а е чакал да види кой ще победи - Русия или Турция? Груба грешка която ще бъде наказана на следващите избори, които ще са скоро.

194

Анонимен

преди 2 години

Ами ние не сме ни за Путин,ни за Зеленски...те и двамата са диктатори.И двамата са забранили свободата на словото и съществуването на други партии...

193

Валя

преди 2 години

Къде са путлеровите плъхове, да драскат минуси ??? А не ви иэнася да си приэнаете - че подкрепяте инваэията в Украйна и мракобесието на един тотално луд!!!

192

Анонимен

преди 2 години

До 231 "да откъсне напълно Украйна до излаз на Черно и Азовско море." Ее, споко де, все ще се намери друг път, по който да им доставят наркотиците. Не им е толкова важен излаза на море.

191

Малко за политика

преди 2 години

До Килимаров: Може и да почакат украинците докато руската армия превземе и Одеса и тогава да сключат мир. А ние ще си продаваме оръжието (с посредници). Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат. Но президентът Радев (а той е професионален военен) ви каза ясно: с тези сметки наполитиците губят обикновените хора. Ще загуви украинският народ. В негов интерес е да се сключи мир колкото се може по-скоро. А ние помагаме войната да продължи. Защо. За да служим на чии интереси?

190

Анонимен

преди 2 години

Ние сме под тероризма на ПП.Ние едно искаме,а те каквото си решат,за да взимат проценти от сделки.

189

Анонимен

преди 2 години

До българин Да, да, чета. Само че ти не си Игор Волобуев и няма за кво да те пазят, не си важен и ставаш за пушечно месо. Така че можеш спокойно да отиваш да се биеш. Ще ти позволят. Дано този път схванеш, че нещо четенето с разбиране ти куца.

188

Иларионов

преди 2 години

Руснаците показаха че претенциите им не са подплатени военно-технически, а и икономически. Ако се сблъскат с американската армия в конвенцинална война, ще има голямо и бързо фиаско за руснаците - те са изостанали в технологиите доста, и ако имат нещо като хората, то задължително в него бъка от западни компоненти. Например рапторите дето им ги удариха оня ден са с американски двигатели катерпилар. Дроновете им са по израелска технология, уреди за насочване и нощно виждане - всичко е западно.

187

българин

преди 2 години

До: номер 226 Не, объркал си се нещо - ние сме задунайский васал!!!

186

Зозо

преди 2 години

Въпросът днес е дали сме на страната на Мордор или на страната на свободните народи.

185

българин

преди 2 години

До: номер 219 Ама ти познаваш ли българската азбука? Четеш ли изобщо какво пиша, или само заглавието гледаш и отговаряш първосигнално? Не си прочел явно предния ми коментар. Да повтарям има ли смисъл? Игор Волобуев, зам. директора на Газпромбанк, който избяга в Украйна и искаше да се бие на страната на Украйна наскоро даде интервю. Казва, засега не ми дават да се бия. Нямал съм военен опит, не знам какво било, не знам що - не му дават бе!Е, та на мен ще дадат мислиш? Ти си луд!

184

АНОНИМЕН

преди 2 години

Не мога да повярвам, че интересите на Украйна стоят над интересите на българското общество!!! Какво трябва да се случи, че да се събудим, какво???

183

Кой е агресор?

преди 2 години

Да помислим пак. Кой започна Балканската война? Османската империя от една страна или България, Гърция и Сърбия от друга. Видяли ли сте някъде да пише, че България е била агресор? А в тази гражданска война, която започна от 2014г. Русия не можеше да остави на изтребление рускоезичното население на Донбас и Луганск. А Зеленски вече разправяше че Минските съглашение били "мъртвородени" и сто хилядна украинска армия беше приготвена до линията на разделение. Войната нямаше как да не започне.

182

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами въпросът е резонен особено с правителство заченато под фуражката на фигуранта, който открито заяви че "Крим е руски", после уж порица "специалната операция" на путин, но се обяви против изпращане на оръжия за Украйна, като това щяло да доведе до Мир - "Мир" чрез който кремълският военнопрестъпник ще завладее Украйна и ще предизвика партизанска война за 100 г. напред ... въпросът е резонен и с пропутинска партия, като Из.раждане в Парламента, и с БКП-БСП с червените и прокремълски линии......