20

Айде край

преди 2 години

В Европейския съюз започнаха дискусии за забрана на вноса на ядрено гориво от Русия за атомни електроцентрали в страните от блока и проекти с участието на дъщерно дружество на Росатом. Санкциите срещу руската ядрена енергия са били обсъдени на среща на посланиците на ЕС и Европейската комисия по-рано тази седмица. Германия ще подкрепи не само петролното ембарго, но и забраната за внос на ядрено гориво от Русия. Основните доставчици на гориво за Франция са Казахстан и Нигер.

19

Анонимен

преди 2 години

15 тия които откраднаха парите са ЕС и САЩ! 300 милиарда долара ограбиха. Това са пари за вече доставен газ с който крадците си завъртяха икономиката. Но това, че ги откраднаха не е изненада. Преди 20 год Либия спаси Франция от фалит и как й благодари Франция? В годината на падежа на дълга, Франция вместо да върне дълга си и да благодари, че не я оставиха да фалира, прати на либийците самолети с бомби. Питам се, ако това са приятели, които така благодарят за помощта, какво ли е врагът?!

18

Анонимен

преди 2 години

Русия от край време не спазва никакви договори. Погледнете история - Русия вечно нарушава договорите. Още от руско-турската война.

17

Анонимен

преди 2 години

Ооо това за телевизорите,които руснаците крадяли е страшен виц и му вярват.Даже по Нова телевизия сериозно го говориха и се излагаха.Вие представяте ли си как ше хвърчат куршуми,а вие ще зарежете всичко и ще мъкнете телевизор?Няма как да стане.Това е украинска лъжа и пропаганда.Има си мародери местни и те крадат.

16

Анонимен

преди 2 години

16 каквото повикало, такова се обадило. Когато си извършил работа, дал си онова за което си подписал договор и отсреща ти откажат плащане, но са оставили например лична вещ в залог, ти задържаш тази вещ до изплащане на дълга. Така работи системата, която точно вие западните роби налагате. Значи когато системата е във ваш интерес може, но когато е против не може, нацизъм била. Писна ни от двойните ви аршини, от законните които са добри само ако са във ваш интерес. Писна ни!

15

Глупости

преди 2 години

Това са пълни глупости.Ако Русия наистина подкупваше българските депутати отдавна щяхме да сме излезнали от НАТО и ЕС.Факт е,че нашите пари не отказват.Русия не се е занимавала с нас.Ние сме незначителни.А относно икономиката...там си влияят търсенето,предлагането и цените.Ако има руска продукция е заради цената и не друго.Всеки гледа по-изгодната оферта,което е нормално.

14

Анонимен

преди 2 години

Колективният запад високомерно пренебрегва фундаменталната промяна в руската политика и това високомерие може да му докара бунтове на неподчинение, предизвикани от високите цени в Еесовската Зона.

13

никаква стратегия

преди 2 години

Руснаците се възползваха да крадат пари

12

Анонимен

преди 2 години

ЕС са си стари крадци и робовладелци. Те още си мислят, че живеят в свят в който могат да отидат някъде, да избият местното население и да му ограбят земните богатства. За щастие българите нито сме били робовладелци, нито пирати, нито убийци в името на "демокрацията". Да, бедни сме, но сме запазили човешкия си морал и достойнство. За това вероятно нито западната, нито източната манипулация вървят у нас. Следвайте пътя на истината мили сънародници. Тя е най-великото оръжие!

11

Анонимен

преди 2 години

До 7 наглостта ви няма граници, вие защо заграбихте АКТИВИ И ЦЕЛИ ЗАПАДНИ КОМПАНИИ НА ВАША ТЕРИТОРИЯ??? Защо конфискувахте няколко десетки граждански самолети останали в РФ след затварянето на въздушното пространство над Европа и САЩ за руски полети? Защо вашата МАРОДЕРСКА армия граби в Украйна покъщина, коли и дори велосипеди? За убийствата да питам ли? Сега ви боли, още повече ще ви боли!!!

10

Определено е така

преди 2 години

Руската стратегия касае най-вече енергетиката на страната, заради монополната власт на Русия. Но зависимост има и във финансовия сектор: ако някой контролира определена банка, спокойно може да контролира инвестициите й в страната. Целенасоченото изкупуване на медиите с цел спиране на разследващата журналистика, завладяване на сектора на недвижимите имоти - отчасти за скриване на средства, отчасти за влияние върху местните политици, които разчитаха на местните данъци.

9

NoirFire

преди 2 години

И стига с тоя Путин искаме си Кирчо българския всенароден любимец .

8

По същество

преди 2 години

Питайте го - журналисти сте и това ви е работата. Напоследък ми напомняте повече на преводачи, печатници, и гадатели на стаж в едно посолство на Козяк, отколкото на журналисти. Не само вие де, не е лично. Глобален ефект е това.

7

Анонимен

преди 2 години

Путин така се напути, че няма изхлузване. Сам си го направи.

6

Анонимен

преди 2 години

Не знам каква е манипулацията, но знам фактите. 300 милиарда долара руски пари бяха откраднати от западните банки. Тези пари са за доставен газ от руските територии, използвани в икономиката на Европа. ЕС постъпи като *****нговец, който се е закачил нелегално за електро системата на нормалните хора и когато го гепят и поискат да си плати сметката започва да нарича окрадения долен нацист. Какъвто и да е Путин, руският народ има правото да си получи парите. Иначе всички ние се превръщаме в крадци

5

NoirFire

преди 2 години

Пак пишете глупости , двете руско преобладаващи провинции са само повод на Русия да нападне Украйна, причината - НАТО далеч от границите на Русия и предупреждение какво очаква Украйна ако отново сложи *** на САЩ за президент, няма да си харчи парите за война нито с м ишоци като молдовците, нито с полски с еляндури .

4

Анонимен

преди 2 години

Що веднъж не пишете за броя акции притежавани от Урсула в Пфайзер, например?????? Ей така, за разнообразие.

3

Коментатор

преди 2 години

Копейкин е агент на Русия. Тази статия доказва и показва. Събудете се, патриоти.

2

Анонимен

преди 2 години

Нацистите викат " дръжте нацистите!" Русия е глобалното зло!

1

Анонимен

преди 2 години

Вчера германското външно министерство обяви, че Германия ще спази изискванията на Русия. С други думи казаха, че ще плащат в рубли. Онзи ден и Гърция заяви това.Приятели не всичко е загубено! Евроатлантическите ценности имат своя защитник. Това е Кирчо от България. Познавате ли го? Той е последния евроатлантически герой, който ще се изправи срещу лошата империя. Кире ти си нашата последна евроатлантическа надежда! И нека силата на газа бъде с теб!