176

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 2 години

Пуснете им газ или наводнете тунелите,до морето сте ,ще изпълзят от катакомбите много бързо.

175

Пешо Z

преди 2 години

Украйна не съществува.няма нито един украйнски цар.

174

Анонимен

преди 2 години

Познат ли ви е порочният кръг МЪРЗЕЛ-ОГЛУПЯВАНЕ-АЛКОХОЛИЗЪМ-ВИДИОТЯВАНЕ-ЛИПСА НА КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ-ПОДЧИНЕНИЕ НА ДИКТАТУРАТА-ЗАГУБА НА РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА СВЕТА-АЛКОХОЛИЗЪМ-ОГЛУПЯВАНЕ-ВИДИОТЯВАНЕ - МАРГИНАЛИЗАЦИЯ И ЗАГУБА НА ЧОВЕШКИ ОБРАЗ (ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, УБИЙСТВА, РАЗВРАТ) . Е, в този порочен кръг се крие ТАЙНАТА НА РУСКАТА ДУША. :)))

173

Пешо Z

преди 2 години

Англосаксонски предатели .

172

Орт

преди 2 години

До Пешо ZИдиота си ти.

171

Анонимен

преди 2 години

За 'виктория' украинката мелодраматична не знам, но преди 6 дни в Балчик, украинската 'бежанка' Олеся от нашия хотел първо я засякох да тегли от украинската си карта дадената от България помощ, и си забрави бележката и в ЕВРОвата си сметка имаше..280.000 евро!! Качила се на такси и обяснила на шофьора, че след България отива да се регистрира в Полша и да вземе помощи и оттам!!

170

тцтцтц

преди 2 години

Ада ви очаква руски уруди.

169

Пешо Z

преди 2 години

Предайте се ве и.диоти

168

Анонимен

преди 2 години

Видял кралят на природните ресурси едни съседни ресурси и от сърце ги пожелал. И изпратил многобройни орди да ги заграбят и да му ги донесат. Но съседите, оказало се, че не искали да си дадат доброволно земята и нейните богатства и се опълили на завоевателя. Дано приказата да има хубав край и ненаситната ламя скоро да се раздели с главите си.

167

Анонимен

преди 2 години

няма значение какъв си по народност - да правиш това през 21 век е варварщина. И като спечелят какво - тези деца, които гледат как родителите им умират, дали ще заобичат "победителите"? Не само че не, те ще търсят отмъщение, и ще стане една грозна гражданска война. Чудя се колко долна, дребна и комплексирана душица, завладяна от злото, трябва да е човек, за да нареди това...

166

Анонимен

преди 2 години

Мачкай нацистите!

165

Анонимен

преди 2 години

А защо сте замъкнали като заложници вашите собствени хора, нацисти такива?!

164

Анонимен

преди 2 години

ТОЗ, КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА, ТОЙ НЕ УМИРА. НЕГО ЖАЛЕЯТ ЗЕМЯ И НЕБО, ЗВЯР И ПРИРОДА И ПЕВЦИ ПЕСНИ ЗА НЕГО ПЕЯТ.А за Раша-Педораша остават СРАМЪТ И ПОЗОРЪТ. Както и следвоенната купонна мизерия. :) На здоровье! :)

163

Анонимен

преди 2 години

Войната е факт. Няма да търся криви и прави, не съм аз човекът за това. Наслушах се и се начетох на световни мнения още от 2008, когато путин насмете амер. сенатори и го намразиха. Преди тази конференция обаче, и преди путин, русия два пъти пита ще я приемат ли в нато идва пъти им се изсмяха. Литовците по-добре ли са подготвени, че ги приеха? А албанците по-стара демокрация ли са, при тях приеха? Проблемът с украйна, Молдова ит.н. се решава само с русия в НАТО.

162

Анонимен

преди 2 години

Тези момчета са герои за своята Родина.А троляците-ПНХ.

161

Анонимен

преди 2 години

О, не се кахъри, на Земята ще й олекне без руската гнъс. :)

160

Анонимен

преди 2 години

Каквото повикало таково се обадило особено за фашистите от азов

159

Анонимен

преди 2 години

Диваците от дива Раша не можаха да преглътнат мисълта, че съседите им живеят по-добре от тях и ги нападнаха, за да разрушйт и тяхното добро. Но се оказа, че украинците не само живеят по-добре от руснаците, но и се сражават много по-добре! Победата ще бъде за Украйна и за цивилизования свят! Путин ще гние в Ада.

158

Анонимен

преди 2 години

Тази война е решена преди да е започнала, поради простата причина че краварите + ЕС воюват за пари, а Русия за свобода. НАТО станаха твърде агресивни и Руснаците просто трябваше да реагират. Путин го каза колкото и да не ни се иска... Земята без Русия не може. Това са империй, те правят каквото искат, колкото и да ги хейтиме. Въпроса е че когато двама си мерят саламите, ние не трябва да се бутаме там. Иначе единия салам ще е за нас.... Газ а:)

157

Анонимен

преди 2 години

Ами да излизат и да се предават. За тях всичко свърши.