296

Анонимен

преди 2 години

Ще духаме супата за пореден път. Икономиката ни официално е довиждане. Благодаря ти, Киро. ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ. Гадина.

295

До Задунайска правда

преди 2 години

Записвай се БЪРЗО доброволец и марш в Киев!

294

Зозо

преди 2 години

До Язе.....Австрия е 80% зависима от руски газ и вече плаща индиректно в рубли..... Хахахааааааааааааааааааа, одеве австриецът официално каза, че в рубли няма да плаща. Аман от руските фалшиви новини :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

293

Анонимен

преди 2 години

Ние сме човешкия експеримент на ФАЩ, така е. Бити с пръчка, та да видим колко ще издържим. Мерзавци.

292

Задунайска правда

преди 2 години

На всички дезинформатори пропутински, обяснявам - спирането не е поради отказ отплащане в рубли или ппо особения начин по който се обменят рублите или поради нещо друго с което не сме угодили на идолите ви. Сметката за Април сме си я ПЛАТИЛИ ВЕЧЕ!!! Опитват се да ни наказват, защото виждат че тука има меки китки, които ще разтворят бузки на изток и ще чакат "освободителите си" на Дунава с китка забучена в ...... си и сълзи на очи. Не се ***..ат с народи, които се държат достойно.

291

Анонимен

преди 2 години

Ние и гнусните поляци сме експеримента на Сащ и Европа в този случай. Показно за това как не трябва да прави останалата част от света.

290

Нео

преди 2 години

Руската мярка е в отговор на неадекватните мерки, наложени от САЩ и техните васали. Кой ми с-ра в гащите е работата на Кирчо и Кокорчо.

289

Нашите политици

преди 2 години

Вижда се кого обслужват и колко са умопомрачени от злоба и омраза към Русия и не са способни на никакви разумни постъпки освен на лудост и обслужване на едни други господари.

288

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 334Австрия го прави, Германия го прави, но ние тука с посредници. И никой не ги пита защо. Ни в парламента, ни по медиите.

287

До 229

преди 2 години

Явно кармата ни е такава. Да сме вечно надупени и страдащи.

286

Анонимен

преди 2 години

България е много богата държава и няма да купува евтин руски газ, а ще купува много по-скъпия американски втечнен газ. Така нареди господаря на България.

285

Сидесари Либерасти

преди 2 години

Празник за русофобите голям успех и гордост. Зеленски също ще е щастлив.

284

Дан

преди 2 години

Аз да попитам!Вождът ББ нали тръбеше ,само преди година две,че вече ставаме независими от доставките?

283

Анонимен

преди 2 години

Пак всичко на гърба на изстрадалия български народ. Боже, защо ни наказваш така. :(

282

Анонимен

преди 2 години

Кво стана, бе? Тези мишки нямаше ли да отлитат за Киев?

281

до 317

преди 2 години

Да да могат харвардските търговци да генерират комисионни. Те са търговци. Да не мислите, че са дошли в България да си правят селфи в НС? Мошеници от световна класа са. Хората ви казваха, че Кокорчо Василев е фалирал собствената си Everbread с около 9 милиона британски лири, че е откраднал интелектуална собственост -код за компютър от своя съдружник. Знаеха хората колко пари струва и Киро. Но омразата надделя в народа. Който се е омраза - ще жъне глад.

280

stiling

преди 2 години

Сега копуваме същия този руски газ през Посредник който плаща на руснаците в рубли и взема скпомна "комисионна" от 20%. Нема лошо щом не щем да плащаме в рубли и помагаме на САЩ да държат долара ще плащаме по-скъпо с 20%. Нали все пак сме съюзници трябва да си помагаме! А и едни "приятели" дето правят едни 20% от обръщането на долари в рубли що да не спечелят нещо на Ваш гръб и те са хора искат да карат хубави коли все пак!

279

Анонимен

преди 2 години

До Гогич 302Въпросът е защо ние не правим същото? И зашо ни един свободен журналист, па дори и опозиционер, не задава този въпрос?

278

Колега Дружелюбников

преди 2 години

RuZia е недружелюбна към нас , ние сме дружелюбни платили сме си газа ,а те са недружелюбни , недружелюбна страна с недружелюбни хора , доолна и мръсно играеща страна агресор и убиец на деца , това е руссията, точка!!!

277

Анонимен

преди 2 години

Чудя се утре каква ли ще е топ изцепката на правителството. Направо ще ме е страх да си легна тая вечер.