331

Пенсионер

преди 2 години

Ленче, оди да правиш Svирки! За това Газ не ти трябва.

330

Анонимен

преди 2 години

Тези тапири да са чували за национални интереси? А в България за съжаление няма такива хора. Едните са русофили, другите американофили.

329

От Вселената

преди 2 години

Животните, хранени с коноп, не се нуждаят от хормонални добавки. Всички пластмасови изделия могат да бъдат произведени от коноп, а конопената пластмаса е много лесна за връщане в природата. Ако каросерията на колата е направена от коноп, тя ще бъде 10 пъти по-здрава от стоманата. Конопа може да се използува и за изолация на сгради. Той е издръжлив, ефтин и гъвкав.

328

Сина

преди 2 години

Като се продаваме на американците ще ядем дебелия. Като сме опростени същества туй ще е. По-рано трябваше да я спрат, заслужаваме си го! Война е, и ние сме от губещата страна

327

Ох лена

преди 2 години

Правителство и план за действие. Някак си тези думи, защо ли не сасъвместими в едно изречение. Но на Ленка как да не й повярваш, с този палав поглед.

326

Сина

преди 2 години

По бензиностанциите днес няма метан ?!?!?!

325

Анонимен

преди 2 години

Как се появи това момиченце в живота на всички ни, много ми е интересно.

324

Гугълката рече

преди 2 години

че има алтернативни доставки на газ...Една от тях е,че вече всички министри,зам.министри,целите министерства,агенции- всички тези служители *** в найлонови пликове,където пръднята им се складира и приоритетно се разпраща за болници,училища,детски градини..Имаме достатъчно пръдня...

323

От Вселената

преди 2 години

Фармацевтичната индустрия се страхува от конопа, понеже лекува рака. Конопът се използува при най-малко 250 заболявания, като ревматизъм, сърце, епилепсия, астма, стомах, безсъние, психология и заболявания на гръбначния стълб. Белтъчната стойност на конопеното семе е много висока и двете мастни киселини в него не се срещат никъде в природата. Конопът е по-ефтин за производство от соята.

322

Анонимен гербер

преди 2 години

Кво я бърка секретарката *** със 14 бона на месец за газ мас прас тряс<до кога ше продължава таз промяна ,аз веке се промених

321

Анонимен

преди 2 години

за тази само една свинска опашка с много, много чили ....

320

Хмм

преди 2 години

"...Тя подчерта, че премиерът Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев са уведомени за ситуацията..." Сега вече ще спя спокойно. Оф, Ленче ле, ако беше толкова красива, колкото и нагла...

319

Анонимен

преди 2 години

Точно така всичко е спокойно,кораба потъва контролирано,вода ще има за всички.

318

Аз

преди 2 години

До Стенли : Няма нужда да навлизаме в глупав спор за това Бай Тошо какво е трябвало да направи. Факт е, че Тиквун 12 години не успя да диверсифицира доставките на газ. Вината е основно негова и на *** му крадливо управление! Ясна е идеята на руснаците - да свалят Киро от власт и да върнат Тиквун, за да прокарва проруска политика и да подарява кученца на диктатора.

317

От Вселената

преди 2 години

Конопът може да се отглежда навсякъде по света и се нуждае от много малко вода. Освен това, тъй като може да се предпази от насекоми, не се нуждае от пестициди. Ако текстилът, изработен от коноп, стане широко разпространен. пестицидната индустрия може да изчезне напълно. Първите дънки са направени от коноп; дори думата "KANVAS" е името, дадено на продуктите от коноп. Конопът също е идеално растение за направата на въжета, чанти, обувки, шапки.

316

Случаен минувач

преди 2 години

Кирил можем да го свалим само с яки протести. Топлият сезон започна, да организираме протести на "Батенберг"! Трябва да се съберем колкото се може повече хора и да ревнем: Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Ако му стиска, да праща полицаи срещу протеста.

315

Лемур

преди 2 години

Не виждам що се притеснявате такъв "експерт" като Ленчето ви казва че няма заплаха ...така че фирмите не се страхуЙТе.....

314

Факт

преди 2 години

Русия не спира газ без причини,политиците крият нещо от нас?!

313

Анонимен

преди 2 години

Оставка, Петков, веднага!

312

....

преди 2 години

Е какво толкова, като затворят газта за България? От къде минава турски поток? Крадливата хиена вожда, какво осигури за държавата ни? Той е виновен а не Кирил Петков. Егати и мафиотската държава.