105

кали

преди 2 години

Ей ЛОЙД, там при вас нещо всеки ден някой стреля. да не те поопарят и теб.ОПРАВЕТЕ си първо страната най- долни....

104

МИЛИ 57

преди 2 години

До Анонимен В РУСИЯ ВЕЧНО Е ТАКА, КАКТО ТИ ГО ОПИСВАШ ЗА "НАКАЗАНАТА" ОТ РУСИЯ ЕВРОПА. ЗА РУСНАЦИТЕ НАЙ- ГОЛЯМА ПРОКЛЕТИЯ Е : "ДА СЕ ПРЕРОДИШ ПАК РУСНАК!". 50% ОТ МЛАДИТЕ РУСНАЧЕТА ИСКАТ ДА ИЗБЯГАТ ОТ РУСКО-СИБИРСКИЯ РАЙ. ФАКТ!

103

Анонимен

преди 2 години

Превеждам: "Братя укри ние (САЩ) ще ви даден най-модерни ракети, а вие само трябва да натиснете бутона!!!". Само, че отговора на москва ще изпепели Украйна и това ще е началото на ТСВ, в която за трети път ще се жертва цяла Европа, за да може САЩ направят трилиони печалба. "Войн***та е еврейската жътва" казал го е евреина Хенри Форд, а не аз.

102

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До ДО ОБЕРЩУРм, или.. Не харесвам Хитлер, а Пyтлep. Отвори си дзъркелите, за да видиш аватара ми. LooooL

101

Анонимен

преди 2 години

Путин е издал заповед солдатите да не се предават живи за да не издадат тайната на руските катюши

100

Анонимен

преди 2 години

а дали Германия вече тайно не печата дойчемарки?

99

До120

преди 2 години

Как я виждаш загубата на Русия и връщането към 'нормалността' без техните въглеводороди и ресурси?

98

Анонимен

преди 2 години

Доста инфантилно надъхване, а укрите кълват. Да видим.

97

Анонимен

преди 2 години

Тоя го назначиха по милост за военен министър за да запълнят мултиетническата квота, сега тръгна да се прави на голямата работа.

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120Русия вече спечели тази война!

95

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо но рухне ли еврото или долара, започва тоталната касапница.

94

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че в крайна сметка русия ще загуби тази война. Въпроса е кога ще се случи, че да се върнем към нормалността.

93

ДО ОБЕРЩУРм, или..

преди 2 години

БРАВО! Ти харесваш Хитлер и това е страхотно! Гледай си филмчетата за третия райх по Nat Geo и лягай да спинкаш, че обед стана. :)

92

Анонимен

преди 2 години

116 кой Бог? Ония от Азов се молят на черното слънце и на демоните в които са вярвали нацитата. Та кой бог точно визираш?

91

Анонимен

преди 2 години

Оня дето все на истината се прави, великите ти санкции унищожават икономиката на Европа. Само у нас вече официалната инфлация е 12%, а пеалната е двойна. И още не е скочил тока с цената, която я искат умнокрасивите. Още не са свършили запасите с храна и газ. Света е пред хранителен колапс. Стоманата и желязо са поскъпнали двойно. Това е само началото. Има още 3 пункта, които до 2 месеца ще бъдат ударени и санкциите ще направят света тотално хахо. Очаквам още няколко регионални войни.

90

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Слава Укран! Да, ще ви изпратим не само мощни, съвременни и модерни оръжия, но и още по-правилни инструктори и напред из РашиПлашиПутинистан до пълното му унищожение. Бог е определил Украйна да окупира Рашистан и от последния нищо да не остане, па ако трябва и атомен дъжд да му изработим. Напред Украйна! Слава на вашите герои. Смэрт Путина!

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен НАТО до момента не е пратило и един войник, и въпреки това Русия губи войната!"" ---- ахахахаххаха.. то заради това язовците и "не-натовските" наемници имат заповед да не се предават живи изпод завода. Пак заради тази причина макрон и още един куп други "не-натовски" властимащи се счупуха да звънят на Путин да пощади "не-натовските" военни и да им осигурят коридор към трети(!) страни.. ама ти сигурно и в дедо коледа вЕрваш.

88

Само отговарям

преди 2 години

Украйна остана без ВМС и ВВС, Почти без бронирани машини и заводи за тяхното производство и поддръжка, петролните депа горят, базите на чуждите наемници са изпарени, арсеналите за боеприпаси взривени, най боеспособните части са в канализацията на Азовстал, останалите боеспособни ще бъдат обкръжени в Донбас и тяхната съдба ще бъде като на шеста армия при Сталинград и нацистите в Мариупол ! Линиите за доставка снощи са Калибрирани....Колко още може да изкарат бандеровци с три стари танка от Чехия

87

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли по-важна работа с бандата в гетото, вместо да се кичи с военни униформи, които не му подхождат?

86

Анонимен

преди 2 години

Плачат всячески за ядрена бомба, но руснаците не се поддават на провокации. Каква техника говори тоя афронещоси - онея в Азовстал молят за помощ всички богове вече.