17

Голям скандал

преди 2 години

ЕС подготви вътрешен доклад за това как производителите на военни продукти за износ за Русия, заобикаляйки санкциите, които съществуват от 2014 г. Този документ е бил на разположение на британския The Telegraph. Германски фирми продадоха на Русия стоки с двойна употреба на стойност 121 милиона евро. Франция продаде най-много за въоръжаването на Руската федерация - в размер на 152 милиона евро . Италия е отговорна за доставката на оръжие на стойност 22,5 милиона евро, Австрия, България и Чехия заедно изнесоха стоки за руските сили за сигурност за 49,3 милиона евро от 2015 до 2022 г., Великобри

16

Анонимен

преди 2 години

С Брендо какво става? Нищо не споменават вече. Да не са го пратили на фронта, като нов украйнски гражданин?

15

Анонимен

преди 2 години

А пералнята и килимите вземаха ли?

14

Независим

преди 2 години

Запада създаде чудовище чрез липсата на активност, което си вярва че убиването на невинни обикновенни бедни хора ще му постигне някакви лични болни амбиции в 2022 в централна Европа!Що за лудост?

13

Христо

преди 2 години

Ако пратят оръжие за Украйна ,веднага ше го намерят.

12

защо

преди 2 години

МВнР какво казва? Те няма ли да потвърдят или след празниците?

11

пияница мистик

преди 2 години

Искам да попитам нашите страхливи, безгръбначни плазмoдии, какво прави още гнycната Мутрафонова още у нас???

10

Хахаха

преди 2 години

РусNAZIте са варвари.Слава на Украйна.Веднага трябва да изпратим оръжие на храбрите украинци' за да избият ***.

9

14-ти януари

преди 2 години

7, по-интересната новина беше вчера за 5 убити и 18 ранени в Одеса, но тя ни бе окастрено поднесена. Истината била, че руските ВКС са нанесли мощен унищожителен удар по терминал натъпкан с колективнозападни оръжейни помощи за бендеро-нацистите. Напълно ликвидираният терминал се е намирал на летището в Одеса.

8

Какво зло ?

преди 2 години

Възможно ли е да си човек да започне такава война само със предположения че тази страна щяла да те нападне след като ти си най -голямата ядрена сила и даже сам си се хвалиш ,че можеш да унищожиш света ? Насъска хората във Донецк и Луганск да започнат военни действия и да откъснат голяма територия и то най- индустриалната и после използва създадената нетърпимост и остатъчни военни действия да разруши цяла държава и живота на милиони .Съвестта му търси оправдания ,но проклятието на милиони ще..

7

Анонимен

преди 2 години

Извинете ме, мили журналисти, но ми омръзна да запълвате медийното пространство само с новини за Украйна. Създавате удобство на нашите некадърници в парламента. Имаме проблеми за решаване в държавата, а те вече пет месеца се занимават с ГЕРБ, Украйна и Македония. Кога ще започнат да работят за тоя народ? Всички държави взеха пари и мерки и подпомагат населението си, а нашите само се чудят, колко могат да откраднат за един мандат, без да свършат нещо полезно. Ден да мине, друг да дойде....

6

Радо

преди 2 години

Вярно е за съжаление!Предлагам да бъде разменен с Копейкин!

5

Анонимен

преди 2 години

'' прикрили се активисти-бендеро-нацисти '' ............................ а куршум в рашистката ти кратуна и плитко заравяне да те разнасят кучетата как ти се струва ? Защото след Путин - това ви чака.

4

Анонимен

преди 2 години

Това го твърди Иван Федоров, който може би е бил кмет на Мелитопол, град който е в руски ръце от първите дни на СВО. Иван Федоров от Киев ли твърди горното?

3

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да знам къде изчезна Витанката. Нали беше военно-вирусен-математик.

2

Анонимен

преди 2 години

В процеса на СВО и денацификацията, няма нищо необичайно, че руските сили разследват и прибират на топло прикрили се активисти-бендеро-нацисти.

1

Анонимен

преди 2 години

Рушизъм = фашизъм