70

До 70

преди 2 години

Защото трябваше да се изплащат дълговете на ГЕРБ,защото трябваше да се помогне на бизнеса и гражданите,заради ковида,както и да се компенсират поне част от високите цени на горивата.Затова,гербав.

69

Радо

преди 2 години

Тоя Петков е 100% американска ***.

68

Анонимен

преди 2 години

Хубаво го е написал човека.А ония да спрат да се джавкат,че ако сринат правителството,следващ парламент няма да видят.

67

Анонимен

преди 2 години

Защо фискалният резерв от 12 млрд преди година сега е спаднал на 4,5 млрд

66

Анонимен

преди 2 години

Според Кирил Петков Русия е бензинистанция с ракети, а Китай един голям магазин за един лев??!!

65

БZП

преди 2 години

До Превеждам - Ако Петков не се осъзнае вече е изпуснал властта. Европейските и американските партньори ясно виждат като на длан случващото се. Отдръпнат ли се от него, дните на тая "коалиция" са преброени. Би следвало да поеме риска с оръжието - така има шанс да покаже европейска ориентация. Ако не, ще остане като Кремълска по/длога. Не може да си с двата крака в двата лагера. Опита ли - чака го съдбата на Борисов.

64

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков и той се ошашави от безумната позиция на българското русофилство. Едва ли е очаквал че има толкова дълбоко увредени хора в България. Предполагам че накрая и на него ще му писне и ще си отиде,. Трудно се живее сред неадекватни хора мразещи родината си.

63

Анонимен

преди 2 години

Киро, какво дтана със завода за електроколи, кога слиза първата кола от конвейра?

62

Анонимен

преди 2 години

Оставка, национален предател!

61

и

преди 2 години

Моде,ратора ако изтриеш коментара пак, кон да на,е,бе жена ти

60

пена

преди 2 години

Бойко като говореше за "стабилност" преди година още, тая *** му се подиграваше. Но скоро посредствения народ ще избере колко по-лошо от Бойко може да стане...

59

БРАВО след дъждЧадър

преди 2 години

България трябва да предложи мащабни програми в областта на наука и образование и помощ към бежанците в реално време. Те получават нула лева на ден !!! . Това е истинската помощ за Украинския народ, другото са сламки в морето на чужди за украинския народ интереси и едва ли са интереси на цялото човечество . Погледнете следните факти (от предходни мисли): 1. Както и да гледаме на събитията, реално войната започва от пролетта на 2014 и за съжаление март 2022 е само следващата много по-мащабна

58

Промяната е ФАКТ

преди 2 години

Аз съм доволен от Промяната. Минахме от мотото "Мафията си има държава" в "Мафията си има партии ГЕРБ и ДПС" - това е добре за народа и за държавата. Вървим в добра посока.

57

777

преди 2 години

Лелеее,колко приказки и нищо не казваш Кирчо......

56

БZП

преди 2 години

До Роса Прасето от ГЕРБ - а кога ще изрезе да вряка Нинова която се наклала като първескиня с рублите от Кремъл? Тя кога ще си изгрухти репликата от Митрофанова, че трябва да си заработи сребърниците.

55

ТОВА

преди 2 години

Не го е писал и мислил тоз...................... ГАРАНЦИЯ. Прозира отвсякъде.

54

Анонимен

преди 2 години

Разрешение ли ще искаме от някого да търгуваме .Сега е момента и за други действия ,например да се взриви паметника на съвет.армия .

53

мнение

преди 2 години

Абе Кирчо , защо си теглиш червената линия сам. Само прах в очите. И ти си почервенял. Вече ме е срам от такива като теб , да кажа че съм Българин.Мерзавци.

52

С

преди 2 години

Слушай Киро не клякай пред украинския пъпеш. Да не се обърне оръжието срещу нас.

51

Роса Прасето от ГЕРБ

преди 2 години

Тия ГЕРБ са под всякаква критика в НС. Ако не врякат за процедури по начина на водене, то правят изказвания и се репликират вътрешно между тях си. Един вид, излиза Деса и се провиква "Киро е боклyк", а после идва Данка Каназирева и репликира "Госпожо Деса, Киро не е боклyк, той е голям ***!" и така цял ден. В момента вряка Росица Кирова, дето беше в ИТН, ама се качи в жипката на Толупа.