234

Анонимен

преди 2 години

За 50 и няколко дни не чухме Шойгу въобще.Уж беше в немилост,уж с инфаркт,а днес... О, чудо,даже вече докладва! Нали онзи очилат генерал Конашенков беше титуляр на военните новини досега? Да не би и той да е заминал във вечен запас?

233

Анонимен

преди 2 години

Демек още не е превзет.

232

Бeзанaлоговaя

преди 2 години

Щяха да събарят Киeв за 72 часа. 2 месеца след началото на войната се мъчат с шепа народ в тунел в Източна Украйна. Следващата логична стъпка е да се влачат като би.ти ку.че.та обратно към Mopдор.

231

Светозар

преди 2 години

Путиняги, правете, като вятъра бе вашта м-а-м-а дее-**. Духастинг, путиняги.

230

кубанская столица

преди 2 години

Блокирайте завода Азовсталь, че муха не прехваъкна... За да нацисты от батальон азов ще умират като мухи сами по себе без зраня , вода и боеприпаси. Твърде умно!

229

Българин

преди 2 години

нашите предатели се радват как Путин води освободителна война ... Ама не гледат че и Ердоган почна освободителна операция в Ирак... кой ли ще го спре в България бе русофили..

228

Фалшива новина

преди 2 години

Шойгу казва, че Мариупол е освободен, а не превзет и така е правилно. Украинците бяха окупатори в друга държава - Донецката народна република.

227

Св

преди 2 години

"Това е случай, в който сме длъжни да мислим, тоест ние винаги сме длъжни да мислим, но в дадения случай още повече" Хахаха

226

Перчо

преди 2 години

Ако бяха САЩ на мястото на руснаците,досега нямаше да остане една тухла здрава,нито един жив човек,независимо дали е военен или цивилен.

225

Некъф

преди 2 години

Какъв цинизъм по руски стандарт! Срутиха един град до основи за да се направят на бабаити, а изгубиха 20 000 войници за да начешат егото на това дребно диктаторче Пудинг!!!

224

Анонимен

преди 2 години

Украйна почна да се огъва . В един момент ще почне бързо да губи територии . Това става в следствие на изтощение . А как Украйна ще си връща заемите ? Американците си искат парите.

223

Победа ли е

преди 2 години

да бомбардираш жени и деца? Победа ли е руската икономика да е пред фалит? Победа ли е младите и кадърните руснаци да бягат на запад? Победа ли е руснаците да живеят в пълна мизерия и диктатура?

222

Нквд

преди 2 години

Това е знак. Престъпници крадци на БГ народа иззедници и кръвочиици предатели.Ориентирате се да изчезвате от територията.

221

Топ Гън

преди 2 години

Голяма победа, всичко е сринато със земята. Хората в Русия мизерстват, руската армия стана за посмешище, утрепаха 20 хил. военни.Това е по-голяма катастрова от разпада на СССР.

220

...

преди 2 години

Умопомрачените русофили се кефят, че великата армия за 2 месеца е превзела един град. Иначе преди войната - '' Киев за 3 дена наш, цяла Украйна за има няма седмица, ако се наложи пак ще тръгнем за Берлин. '' К

219

Русия

преди 2 години

вече я загуби тая война. 20 000 от войниците им станаха храна за кучетата, 800 танка са за скрап, 2000 бтр-а, 2 кораба маршируват на дъното на Черно море. Вече 2 месеца не могат да превземат ни един голям град. Армията им остана без храна и гориво. От поне 20г парите за армията им отиваха за яхти на олигарси и ето го резултата. СМЯХ. Русия щяла да победи НАТО... те една шепа украински селяни въоръжени само с РПГ-а не можаха да победят.

218

Гражданин

преди 2 години

Колкото военната инвазия в Украйна е военна операция за Русия толкова и пълното разрушаване на Мариопол е освобождаване на града.Как ще се чувстваме българите ако Турция или Македония (хипотетично) разрушат някой български град за да го освободят от българите.Руския цинизъм просто няма граници.Колкото СССР е освободила половин Източна Европа след втората световна.

217

Путин

преди 2 години

е пътник. И цялата му г..й дружинка. Колкото и да са промити мозъците на руснаците като нямаш пари да си нахраниш детето все някога ще ти светне че ''великия вожд'' се е нас..ал и ти е съсипал родината.

216

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с блиц-криега? Два дни до Кийв? Руско-говорящите в Харков, в Одеса? Мариупол е на няколко километра от границата на окупационатс страна агресор

215

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости "Много е п'лоско това за Решетников." Това са признанията на самите БСП, другарю.