33

Анонимен

преди 2 години

До Вангелия- И какво толкова да стане. Умираш бързо и край. Всички сме се запътили натам. Не е нещо толкова страшно и неизбежно. Или се опитваш да всяваш паника в по-лабилните като теб.

32

Вангелия Гущерова

преди 2 години

Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да имаВодата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. В България вода има и тя ще стигне, само да не я продавате.

31

абе

преди 2 години

споко, кирчо и ленчето ще оправят всичко, те усилено работят....под чаршафа!

30

Вангелия Гущерова

преди 2 години

Лечителката Атанаска Стратева от Велики Преслав пък си спомня следното: Ванга казваше така: Краят на света идва, но да не се плашите, вие сте си го предизвикали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма.

29

Вангелия Гущерова

преди 2 години

През 1981 Ванга изрича следното откровение: Много и незнайни болести ке се явят. Хората ке падат като круши по улиците без видима причина. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце. Разбира се, всичко е въпрос на тълкувание, но е голяма вероятността тук тя да е предрекла, че масовият мор ще си е човешко дело, т.е. изкуствено създадени вируси.

28

Бригадир строител.

преди 2 години

Ти видял ли си църна цигла да работи под 2600 лв и то в брой.Циглите отдавна се изучиха и изхитриха те или бягат в Германия на помощи и отделно взимат по 3-4000 евро в строителство или напипват мекото в БГ с цяла група други цигли и си взимат свсеки ден надника. Всички останали в тази държава които не докарват поне 2600 лв месечно са пълни лузъри и не знам що правят още тук. Явно за нищо не ги бива.

27

Вангелия Гущерова

преди 2 години

Близки до Вангелия Гущерова разкриват още, че през 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момента на пророчески транс следното: Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении.

26

Анонимен

преди 2 години

Ние си произвеждаме достатъчно пшеница,слънчоглед и прочие. Само правителството трябва да наглежда мутро-тарикатите да не го изнесат набързо.

25

Анонимен

преди 2 години

За глада благодарете на тов. *** лер и компания!

24

Извънреден коментар

преди 2 години

Не е редно да има глад !Редно е да бъде оправен живота ни !Аз не знам какво да правя !Имам нужда от хора, които да ме върнат към красивият живот !Аз съм човек с чувства !

23

запознат

преди 2 години

До 22 Радиацията ще остане само в северното полукалбо заради въздушните течения. Отделно северното полукалбо ще потъне в ядрена зима по време на която ще вали черен сняг!

22

Анонимен

преди 2 години

Еми видехте какво стана с микромеките когато индийци почват да си налагат идеите :)))) Все по тромава и бъгава операционна система става :))) Индия никого не може да спаси, дори себе си :))

21

Анонимен

преди 2 години

Индия да ни спаси? Сменете си дилъра, моля!

20

Анонимен

преди 2 години

Тези подкрепят Путин. От гдад да мрем, но не искаме нищо. Ние от цивилизованият свят, ние сме против Путин.

19

Анонимен

преди 2 години

Чекайте, че не мога нещо да схвана!Нали планетата е пренаселена и нема ядене за толкова много ***, а то кво се оказа, държава с 1,4 млрда жители не само че си е осигурила храната, ами има и в излишаци за сушевите страни!!!

18

запознат

преди 2 години

Освен Белгород не се знае къде се намират и подводните ядрени ракетни крайцери от проект Акула. Възможно е да се намират някъде на юг в тихия, индийския или антлантическия океани, далеч от американските брегове. Ракетите Булава имат далекобойност 10 000 км. както и междувпрочем подводния дрон Посейдон. Така, че подводниците могат да се намират край великденските острови близо до Чили и от там да ударят щатите.

17

Анонимен

преди 2 години

До запознатия- Ти какво си мислиш,че ако има ядрен апокалипсис и радиацията ще седи само на територията на САЩ и Европа. Все едно няма да мърда към другите континенти. Нещо вътрешните ти гласове май не са го доизмислили.

16

Анонимен

преди 2 години

Ромите са горещи хора, не че не съм ги обиждал, дори Софи Маринова си изпати от мен :))) Забелязвам, че ромите взеха да се цивилизоват, мейби ходят в Чужбина, знам ли, но определено взеха да се държат малко като хора :)))

15

запознат

преди 2 години

Русия разполага с 6000 ядрени бойни глави поставени на бойно дежурство основно на ракети от типа на Авангард, Булава, Воевода (Сатана), Сармат (Сатана-2), Ярс, Някой видове Кинжал и Искандер. Отделно има поне 6 бр. Подводни ядрени дронове снабдени със 100 мегатонни ядрени бойни глави и неуточнен брой ядрени бойни глави от тип планиращи хипезвукови бойни модули от тип Авангард разположени на сателити на геостационарна орбита на 400 км. над големите американски градове.

14

запознат

преди 2 години

Защо е важно да се евакуирате в град разположен на най малко 500 метра надморска височина? Защото съществува една специална подводница която се казва "Белгород". От два месеца е излязла от пристанището в Северодвинск и никой не знае къде се намира в момента. На борда и има 6 броя поводни ядрени дрона Посейдон всеки снабден със 100 мегатонна ядрена бойна глава. При поводен взрив на такъв заряд се формира цунами високо над 500 метра и това значи, че София ще стане новата ни морска столица.