69

Споко

преди 2 години

Споко, Украйна е много голям залък за Путин, на Путин ще му трябва поне още един месец да приключи военната операция.

68

Анонимен

преди 2 години

Вицеканцлерът на Германия Роберт Хабек, от зелената партия, отново излезе с призив към германците. Хабек ги призова да не карат автомобили и вместо това да използват обществен и железопътен транспорт транспорт и да карат велосипеди. Това ще намали енергийната зависимост от Русия. "И най-важното, карането на велосипеди в Германия много силно ще раздразни руския президент Путин", заяви Роберт Хабек.

67

Анонимен

преди 2 години

Да , ама Паси и Плевнелиев , не искат !

66

Анонимен

преди 2 години

Не знам за другите, но Полша ще му приседне на фашизоида путин! Ще му се затъкне на гърлото! Можем да се обзаложим!

65

Анонимен

преди 2 години

Така е но..., се оказа, че Украйна е прекалено голям залък за рашистите и сега се давят в предсмъртните си гърчове. Следва проблем с ядрените оръжия, които ще се окажат в различните части на разпадналата се русия.

64

Анонимен

преди 2 години

Споко, Индия удвои вноса на руски нефт, цената на нефта пада, Путин всеки момент ще фалира.

63

Адмирации

преди 2 години

България сама трябва да иска да се пресъедини към Руската Федерация, като республика! Зимата ще дойде и тогава европейците ще зъзнат от студ и сами ще искат да влезнат в РФ! Доброволно!

62

пена

преди 2 години

В БГ Путин вече си свърши работата. На последните президентски избори...

61

Анонимен

преди 2 години

Михаил Хазин каза в едно интервю за българска публика - "ако искате в Евразийския съюз, първо трябва да излезете от ЕС и НАТО". Това е промяна, защото преди Евразийския съюз беше отворен и за страни от ЕС.

60

Анонимен

преди 2 години

До Индия "Индия удвои вноса на руски нефт." Щото цените, които руснаците дават, са два пъти по-ниски. :)))))) С други думи, нетната печалба е за Индия, не за Русия. :)

59

Индия

преди 2 години

Индия удвои вноса на руски нефт.

58

Велосипедист

преди 2 години

Споко, следващата седмица ЕС пуска 6ти пакет санкции, отказ от руски нефт! Пролетта дойде, птичките пеят - чик-чирик, ще си карама колелата и ще се откажем от руски нефт, на ти сега Путине, на ти!

57

Тенгри Кан

преди 2 години

Ние пък се стремим да възстановим имперска България като погълнем всичко в Евразия, включително и Московското княжество възникнало чак в късният 13 век;))) На територията на Евразия, живеят само българи, които днес се наричат с различни имена поради различните държави. Така че, наистина в този сблъсък, който е първом духовно идеен и след това политически и военен, Путин нямаше избор, трябваше да нападне първи. Но, така или иначе, Войната бушува отпреди.

56

БАНко

преди 2 години

Ами моята заплата и сега е в рубли.

55

Таня

преди 2 години

Като гледам в Украйна как се представя....

54

а стига бе

преди 2 години

Нали 8 години девастейтинг санкции такова, НАТО най-мощният военен съюз на планетата, ЕС най-мощният икономическ съюз, а ся Русия империя щяла да стане, че и Украйна си върна, а и България е наред - ха ха ха хааа!

53

Асан

преди 2 години

ФАЩ да си връща борчовете 50 милиарда на Русия и Китай :)))

52

Анонимен

преди 2 години

Всъщност иска цяла европа. Путин иска разпад на ЕС и след това да превземе всяка държава поотделно. Къде военно, къде политически, къде чрез енергетика.

51

Екзекуции но в Бълга

преди 2 години

В България се изтезават и убиват Българи по поръчка на политици, а вие помагайте на Украйна!Пернишки изр.оди Екзекутират Българи!

50

X

преди 2 години

Тази "работа", която някой си възразява, че работи нищо не произвежда. Никой не се нуждае от тези коментари. А после, много сме бедни. Произведете нещо, което някой иска да купи бе хубавци мамини.