543

ескимос

преди 2 години

А що не върнат парите? Големите секретни данни на 50-годишен самолет!!!

542

Анонимен

преди 2 години

Нато и сащ инвестираха в Украйна повече пари за 8 години, отколкото в България за целият и престой в този съюз. Факт.

541

ined

преди 2 години

Ми хубаво, значи още две години няма да имаме никакви разходи по-поддръжка и за керосин. Само краварите да не си правят илюзии, че ще поръчаме други докато не сме получили тия дето вече сме ги платили, Независимо какво са били обещали Бойко, Мойко и Торбалан за едно конграчулейшън.

540

Хахо

преди 2 години

Държавата българия от развиваща се страна лидер на балканите Чрез преврат организиран от кгб и олигарси престъпници .Се върна 20 години назад Никога няма да получим модерно американско оръжие с подобни управляващи като сегашните И без дерусификация на служби и армия

539

д-р Дрегер

преди 2 години

Изтекли са, разбира се. Сделката я сключи главният русофил на България - ББ. Даде всичко от себе си договорът да е тайна, въпреки че такива договори обикновено имат публична част. Неустойки в договора не са предвидени.

538

Анонимен

преди 2 години

До 587 Тия работи на работят като в кравофилската ви глава. Взимаш пари доставяш, иначе неустойки. Върнете парите на българите пък тие ще си намерим от къде да купим. За чий сме в това нато, като една не натовска държава получи над 5 милиарда инвестиция за 8 години в армията си. Ние уж "съюзници", хем си плащаме, хем нищо

537

Анонимен

преди 2 години

Пълни измишльотини! За самолетите, които продават американците са преценили, че нямат кой знае какви тайни, те затова и ги продават по цял свят. Виж F-22 Раптор, където са тайните, той е забранен за износ и него не го продават, продават си по-старичките и по-конвенционални модели, където няма кой знае какво тайно. Това оправдание с доверието е, защото не могат да смогнат нещо на поръчките и са се увъртолили в собствените си мрежи от обещания и тайни уговорки.

536

Анонимен

преди 2 години

Самолетите използват най-новата секретна стелт невидима технология - изобщо няма да ги видите. Добре, че ги купихте.

535

Гласоподавател

преди 2 години

Ха, ами че те българските власти не могат да защитят българския интерес, камо ли вашия. Единственият интерес който нашите политици доказано защитават е Личния. Със сигурност от тази сделка е имало ресто към наши политици - в пари, облаги или влияние.

534

ФАЩ16

преди 2 години

Колкото и да вземеш от креетеени, все е кяр. Тия ще вземат къде 5 милиарда. От много креетееен, много пари. Цивилизационен избор е Швеция, но *** народ мислещ само за хладилника си няма как да разбере.

533

Обективен

преди 2 години

Ами краварите да върнат милиардите за самолетите,ще им ги преведем след 2 години.

532

Муахаха

преди 2 години

А добър ден!Да имаш доверие на държава пълна с путинофили, а военните са най-големи такива! Предложили подкуп на холндски пилот да сподели тайни за самолета ... Какво повече да си говорим! После ревете, че НАТО и ЕС ви били виновни за кофти живота който водите!Грешите другари! ДС и КГБ никога не са преставали да управляват тази държава, ама никога!!!

531

Анонимен

преди 2 години

Президента и Петков какво ще кажат за тази новина? Както Борисов така и те си платиха оставането във власта. Нищо повече.

530

Анонимен

преди 2 години

Щеше да е чудо янките да ни дадът супермодерно оръжие при обстоятелствата които са в страната от 1 година Избрахме за още 5 години руски агент за президент Той пък смени професионалистите в службите с русофили.В армията ни е същото .В парламента като никъде другаде в европа Цели 3 руски партии бсп възраждане и итн.Едната даже управлява Янките не пасат трева.

529

Доставка

преди 2 години

Т.е. никога

528

Народеее!!!!

преди 2 години

Взеха милиардите и вече си намериха причина да стопират поръчката!Ей това ви са натовците..ей това ви са антлантиците ...и ***..ей това ви е морала и достойнството !

527

Анонимен

преди 2 години

грешно решение,Грипените налични,вие на рисунка,че и предплатили100%.каква простотия,явно рушветите са били по-важни.

526

2 МИЛИАРДА

преди 2 години

а 2-та милиарда долара ще ни ги върнат ли !? Не разбира се - така се граби колония - разбрахте ли най-после какво представлявате за окупатора САЩ !?

525

Изтребител

преди 2 години

Боко и шкембе Русе Колко... Дадохте Колко взехте..............

524

Анонимен

преди 2 години

Дааа, точ о заради това ще е. Минимум! Човекът взе парите и каза "Ще видим". :-)