47

хаха

преди 2 години

русофилите понякога направо им липсва връзка с главния мозък. ЕС щял да фалира. ХАХАХАХАХАХА За да кажеш такова нещо ако не си платен или с бавно развитие, незнам как и по какъв начин може да се случи подоно изказване. Не наистина, нормален човек да каже че ЕС е икономически по зле от русия е това 8мото чудо на света

46

SS

преди 2 години

точно с толкова проценти (70 %) ще се вдигнат средно и цените в ЕС. Тогава ще се види кой ще фалира

45

Анонимен

преди 2 години

Русия беше фалирала при Елцин - поставения човек на Запада. Сега светът е друг. А сравненията за дълговете са най-малко удачни. Госпожата, като ходи в Киев< видя ли какви подземия са строени по сталинско време? Знае ли спучайно, че подземен град като под Азовсталь е имало и в Сталинградските заводи, вижда ли какви "подвалы" (подземни помещения) имат по градове и села, а в САЩ, като ги духне вятъра, отива къщичката на прасенцето....

44

Morski

преди 2 години

2024 - Русия Умре!

43

Анонимен

преди 2 години

Дърта кукумявка! И на нас не е добре, но важно при647 съседите да е по-зле.

42

Дава ли си сметка

преди 2 години

Колко са смешни. Ще банкрутира държава с 3% външен дълг. Къде са 60 млрд на Русия срещу 35 трилиона на САЩ?! Западът прави огромна услуга на Русия, защото спря изтичането на капитали. В момента Русия е по-богата в сравнение с края на миналата година. И руснаците го усещат. Затова подкрепят Путин.

41

Анонимен

преди 2 години

Както и да ти изгният зъбите понеже не си ги миеш ! Бабо

40

Абе

преди 2 години

На 4 май Русия официално ще бъде обявена за Резерват на таласъмите с препоръка към всички цивилизовани хора да не стъпват никога там.

39

Анонимен

преди 2 години

Путин забрани да се продават долари в Русия. И ако имаш сметка в банката в долари е забранено да ги теглиш. Ама дрогарите тролеи в сайта даже не знаят какво е казал "вожда".

38

Анонимен

преди 2 години

До Паскуал Тонеff - Скоро ще тракаш по празната тенджера ко , защото те така са излъгали много други , и теб ще те излъжат с ЛЕКОТА понеже си т------ККККК !!!

37

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее да ви кажа днеска бажанака каква смешка ми разказа бе... Оня руския министер Лавров, са обадил на Путин и му рекъл-Другарю товарищ г-н Путин, вчера един ухажор нападнал кака фройланд Урсула и извършил с нея специализирана сексуална операция. Вече имало и заподозрени. Путин се поизкашлял малко притеснено и рекъл-И сега, само аз ли съм заподозрян или цяла Русия?

36

хаха

преди 2 години

помогнете на руското мече със SMS на 17777. То го разкатаха в Украйна. Нормалния свят му обърна гръб. Да си руснак стана синоним на агресор, окупатор и нацизън. Да са им честите следващите сто години мизерия. Тъкмо бяха тръгнали да "нормализират ", и какво гмуркане в калта. Просто завинагини обречени.

35

Смях

преди 2 години

Фон дер ***: "Фалитът на ЕС е въпрос на време" :)

34

Хахахаха

преди 2 години

В Русия можеш само да продаваш долари и евро срещу рубли и то при 10% комисионна на банката и на изкуствено поддържан обменен курс.

33

Анонимен

преди 2 години

До La Revolucion И като се събуди бяха ли мокри чаршафите? пешкир!

32

То и Чърчил НЕ е

преди 2 години

харесвал руснаците, а пък СССР мразел до дъното на душата, но пък признавал Русия за признателна затова, че са освободили българския народ освободили през 1878 г. И когато бомбардират България през Втората световна война, Чърчил казва, че не понася Русия и СССР, но България и българския народ двойно повече, защото са хем неблагодарен народ, хем и нахален и не трябва да съществуват.

31

пена

преди 2 години

Русия ще фалира единствено ако ЕС престане да купува газ от нея. Но като гледам ЕС няма намерение да спира газчицата...

30

Анонимен

преди 2 години

Фалита на Русия дори вече не зависи от Русия. Богатата Русия няма пари да си плати борчовете.

29

Анонимен

преди 2 години

Урсула разбира само от аг заболявания - останалото и е тъмна Индия. От къде ви намериха бре?

28

Анонимен

преди 2 години

до 33това у кой вестник го прочете? смени си информатора