96

Продължаваме промяна

преди 2 години

та ! Първа политическа сила !Води с много пред останалите !

95

Анонимен

преди 2 години

А защо всичко им плаща Европа, това са хора с пари, като гледам с какви коли надойдоха. Техните сметки не са запорирани и най-вероятно тази класа над средната може да си се издържа сама. Бедните останаха в Украйна да я защитават.

94

Сега

преди 2 години

си представям какво им е било на германците през 1990-та като се юрнаха нашите(+цигойнето) )))))

93

Скоро ще се върнат!

преди 2 години

В момента се провежда контраатака на АЗОВ и Десен сектор и пътят към Москва е открит!Руснаците са в пълна паника! Чудят се накъде да хванат!

92

pronto

преди 2 години

Ама навремето като идваха сирийци, афганистанци и африканци - всичко беше наред, нали? Чакаха ги с мечетата по гарите. Нямаше "културни различия" и други... Лицемерния запад в целия си блясък!

91

Анонимен

преди 2 години

Това са модерни бежанци, всички с едни джипове и едни претенции. Чакайте, тепърва ще видите какво сте си пуснали в страните, както и ние.

90

Анонимен

преди 2 години

Аа, не така! Не им ли е жал за майките с деца бягащи от войната? Да си ги интегрират там и да не мрънкат! Освен това ще им пратим и нашите, защото те не искат да стоят тук. Така че да се стягат и да се готвят за още! Щом участват активно в подклаждане на войната, сега да си носят последствията!

89

НовоУкраина

преди 2 години

ще бъде Учредена на Българска Територия! Завоевателите от Азов, вече са на наша Земя!!

88

До 85

преди 2 години

Липсва работна ръка на черно, а намери си вече работа в една от така наречените западни страни. Аз съм с 2 паспорта, единият е местен, с висшо образование и 33 години опит в областта. И като ми видят СВ-то, че фамилията не е тяхна, нали ти е ясно. Скрит расизъм, прикрит от лицемерие на цялата англосаксонска общност. Не само, че след 1 месец, ще почнат да ги мразят явно, но и ще са гладни украинците.

87

САМО ЗА ЖЕНИ

преди 2 години

ДЕЦА ВЪЗДРАСТНИ И БОЛНИ. И ТО ВРЕМЕННО. МНОГО СА НАГЛИ. (НЕ ВСИЧКИ) ИМА И СВЕСТНИ.

86

Бесен

преди 2 години

Да приемаме бежанци е най-малкото, което можем да направим. До голяма степен Европа носи отговроност за тази касапница с пoдлизурcкoто си отношени към Путин и продажността на огромна част на политическия си елит. Ако не беше така блажено проспала всички знаци, че Путин е луд и няма да се спре сам, войната можеше да се избегне. За съжаление сякаш сме осъдени да повтаряме историята!

85

Шер

преди 2 години

Това го предвиждахме преди да стане. Чакайте още малко да видите истинския украинец какъв е ...

84

ъхъъ

преди 2 години

Включвайте ги на борсата за да бачкат, няма какво да чакате и да мислите.Щом са решили да бягат е време да им се даде възможност да си искарват прехраната .....

83

Жена ми

преди 2 години

е украинка. Като стана белята беше много активна в оказването на помощ на пристигащите. Сега , от две седмици я гледам, ентусиазма й спадна критично. Чак спря да я интересува какво става в Украйна. А идват хора с пари и работа тук в България, не идват бедните ...Беше покъртена от поведението на някои свои познати тук. Но , но идват и качествени и съвестни хора да ви кажа. И все пак истинските украинци си останаха там.

82

Klinghoffer

преди 2 години

Вижте името на автора на оригиналния текст. Не е европейско, нали? Много интересно как Германия, например, посрещна с отворени обятия разни мюсюлмани от м**** си райна, с коренно различна култура и разбирания, а седнала да се кахъри за различната култура на бели европейци християни, каквито са украинците. Колко пък да е различна, м?

81

Анонимен

преди 2 години

И разходите за здравеопазване ще скочат заради трипера и сифилиса дето ги разнасят бежанките...

80

Брей! Как извъднъж

преди 2 години

разбрахте, че интеграцията на бежанци не е просто нещо? Как DW внезапно прозря, че бежанците имат проблеми с адаптацията, защото нямат езикови умения? Че предпочитат да не работят, защото социалните помощи в Западна Европа им осигуряват необходимото? Тук има малко противоречие, защото само ред по-долу пишете, че търсещите работа бежанци ще окажат натиск върху пазара на труда... но нейсе - това е DW. Все пак направете сравнение с милионите бежанци от Африка и Азия - как върви тяхната интеграция?

79

Ужас

преди 2 години

Странно защо сащ който сътвориха поредната братоубииствена касапница не приема Украински бежанци а за всичко плаща и страда Европа,до кога така хора?!

78

факт

преди 2 години

Европа пропищя вече от Украински те бежанци но се крие истината.

77

Пешо

преди 2 години

Запада, начело със САЩ, разпалват войната колкото могат повече, идва време да си берат плодовете на труда