374

Анонимен

преди 2 години

Хората в тези коментари, които толкова мразят Путин, очевидно го мразят по презумпция. Все едно ги е засегнал на лична основа,което показва просто желание за омраза, а той очевидно я канализира тази омраза. Те така и не разбраха тази трагична война защо започна, но толкова ни е капацитета. Путин може да е престъпник, но има и много по-големи престъпници от него-например тези, които я провокираха тази война, а ние, като винаги последните 100 години сме на грешната страна.

373

ШибиРиби

преди 2 години

Бе то и пътя към Ада *** постлан с благородни намерения ама нейсе. Една благородна златна или сребърна съчма в черепахата на Путин бая ще опрости ситуацията

372

Анонимен

преди 2 години

Според Путин е благородно да избиваш братята си,за да им вземеш имота и богатствата.

371

Хай Буй

преди 2 години

Дедо Пyти друса някакви сериозни субстанции

370

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

369

Германец

преди 2 години

"Украинският тpoл се вихри в тази тема и с програмка сам си дава лайкове" -- Ами пробвай и ти да го направиш. Нали *** сте висша раса. Би трябвало да се справиш :) Или викаш, не ти се занимава :)

368

Анонимен

преди 2 години

Та кои течения от политическата сфера в икономиката са тия понеже всички едновременно гледат политиката и икономиката,а от финансите отделят от залъка на работещото население щом казва,че някои ги отглеждат в тежест на обществото как ненужни,ако не работи/ят то/те няма физически работа да извършва/т,а тя се извършва когато се премества нещо от едно място на друго или има движение и без да го има него няма работа даже за тия дето само местат,например пари или няма кръговорот,което е също движение

367

Антон

преди 2 години

Една идея да помогне на благородните цели: да прати моблни крематориуми да почистят жертвите. Към това да публикуват новина, че има голям брой украинци, които са потърсили убежище в Русия, а от съображение за сигурност няма да им издават данните. Така де, да не се зацапват благородните цели с невинна кръв..

366

радий

преди 2 години

Абе те и на Хитлер му бяха благороддни целите, пък каква стана накрая...

365

Анонимен

преди 2 години

Това е пълна шизофрения дори не искам да коментирам това безумие тази война в Европа е един шок как ще заличи 44мил .народ как ще им определя живота и съдбата не нямам думи

364

анонимен

преди 2 години

Личи си, че Путин е мръднал или е безкрайно циничен!

363

Анонимен

преди 2 години

Украинска нация не съществува. И те не знаят какви са - смес от поляци и руснаци. Те са нещо като славянските роми от славянските народи.

362

Анонимен

преди 2 години

Нека си пише сам.Няма личен живот.За съжаление е.Затова сигурно психически се е разболял и си въобразява колко е велик като сам си дава лайкове с програмка от различни IP-та.Дано 1000000000 украинци те благословят от зад,украински тpoле!

361

Анонимен

преди 2 години

И "благородно" ще изплащате материално и морално всички разрушения и всички убийства, които причинихте на територията на Украйна, не се надявай, че ще ви бъдат опростени военните престъпления и щетите. Позор е точната дума - за теб, за армията ти, за държавата ти - позор!

360

Анонимен

преди 2 години

Украинският тpoл се вихри в тази тема и с програмка сам си дава лайкове,а на другите минуси.Болен човек е и вярва как Хитлер е велик,а СССР трябва да бъде разрушена.Никъде не излиза.От сутрин до вечер презарежда с ТОР някакъв сайт с новини и си мисли,че има влияние.Има...заради този намразихме украинците.

359

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 месеца 40% от украинците смятали, че с руснаците са много близки народи. Днес само 8% виждат близост между украници и руснаци. Може да се каже, че Путин е истинският създател на украинската нация. Изгради с варварското си нашествие у украинците ясното разбиране "ние - те". Нищо не му пречи на Путин да си стои в измисления свят на фарсовия СССР 2, да си бълнува за благородните и възвишени цели, за руската цивилизация. Властта покварява, абсолютната власт покварява абсолютно!

358

Анонимен

преди 2 години

Те и нашите русофили така благородно обичат Русия без да осъзнават че вредят на България е някой го правят за някоя Копейка но те са безчувствени не са благородни

357

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

356

Анонимен

преди 2 години

Чета си аз един украински канал в телеграм и какво да видя:"Шокиращо прихващане на разговора на ***: съпругите на руски окупатори призовават съпрузите си да изнасилват украинки".Чудят се какво да лъжат горките.Коя жена ще каже на мъжа си да ходи да изнасилва?Кукуригу Петко.Това са нагласени разговори по сценарий за пари.Изчерпаха се със сценариите и това измислили.Женските гласове в поввчете "прихванати" разговори са еднакви и май са е една-две,които четат текста.

355

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...