9

Анонимен

преди 2 години

днес е денят на космонавтиката. В този сайт въобще пуснахте ли натериал по темата? Защо поне на тизи ден не обърнете внимание на истинските науки, на изтинските върхови технологии? България беше касмическа страна. Имаме и двама летяли космонавти и един, останал в резерва, но също подготвен. Пускате непрекъснато всевъзможни долнопробни текстове, с което съдействате за продъжаващото обезбългаряване на населението.

8

Анонимен

преди 2 години

"Когато електрозахранването на станцията е прекъснато за три дни, Валерий твърди, че се е мъчил да намери гориво, за да поддържа генератора да работи, като дори прибягва да това да открадне малко от руснаците."...не тва е ПОКЪРТИТЕЛНО!!!, УНИКАЛНО!!! ще му вдигна палче))

7

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че ще искат цялата документация и обяснение как се обслужва съоръжението. Все пак те поеха цялата отговорност при положение,че вината е на няколко пияни Украинци тръгнали да се правят на ядрени физици.

6

Анонимен

преди 2 години

Тия статии са предназначени за аудиторията с по-ниско IQ, предимно от столицата, работещи в ИТ сферата, ползващи инстаграм и фейсбук и т.н.

5

ПроСоТо

преди 2 години

Боже,каква сага!.....Е не можах да я прочета барем до половината, и това си е!.../язък!/..

4

Овчар

преди 2 години

Зеленски, Украйна в ролята на Батман, бореца за свобода и бъдещата сигурност на света!!! Уаааааааау

3

Stoyanov

преди 2 години

Голяма пропаганда !!!

2

питащ

преди 2 години

Т.е., демек са разграбили бетонния саркофаг и тук там некоя друга уранова бучка. По скоро си мисля че са разграбили малкото мозък на пишещите подобни статии.А може пък да са разграбили стадата с триглави агнета за да има за празника.

1

Анонимен

преди 2 години

Оставили са го разграбен?!? Да не са си взели 2-3 реактора за у дома?