11

Lina

преди 2 години

Той си е осигурил подкрепата на герб, дпс, разграждане. За съжаление.

10

Анонимен

преди 2 години

Петков иска Гюров за управител на БНБ защото е техен човек, за да може да крадат необезпокоявани и Гюров да им замита следите. Затова е тази борба.

9

Кдк

преди 2 години

Избор който ще бъде решен от ДПС и ГЕРБ???? Нали кандидатурата е от управляващата коалиция (ИТН) ??? Нали това ви е идеята?? Или??? След като предлагате какво значение кой ще го избере?? Или поставяте ИТН като слуги на ДПС И ГЕРБ?? Май май. Кирчо го каза не аз. Хахахахах

8

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 2 години

ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА - ВСИЧКИ СМЕ ПРОСТО МИНИСТРИ КАТО НАСКО, НАДРУСАНИ, УСМИХНАТИ, НЕАДЕКВАТНИ.

7

Анонимен

преди 2 години

Се тая ми е! Кажи кога ще освободиш поста, че не ставаш за премиер според мен!

6

Анонимен

преди 2 години

Детска градина! Вместо да определят приоритети и да заработят по тях, че да свършат най-после нещо, те се дърлят като ц.........на пазар. А да видим твойта ли ще стане! Да се разпадат май ще е по-добре. Тоя Киро, не стига, че го избраха с мижави проценти, ами се взел насериозно той каквото каже, командир го играе.

5

анализатор

преди 2 години

Не мога да проумея,дали "Дългия" и групата му осъзнават,че по този начин ще взривят победата над престъпната банкянска групировка.На дявола ли служат ИТН?Няма да се изненадам,ако се окаже,че ИТН са скрития съдружник на престъпната групировка.Всичко трябва да се прави,че престъпниците да не могат да се върнат на власт.Нека не се забравя,че за 12 год. са откраднали милиарди,и моат да купуват продажни души.

4

Анонимен

преди 2 години

Какво става бе г-н Петков ,защо народна милиция ДНР евакуира кораба ?Какво става с Азов и украйнската армия ?Не трябваше ли те да го правят или те си стрелкат гранитомети към кораба а?Срам ме от вас продажници .

3

Анонимен

преди 2 години

Вие няма да подкрепите Каримански,а ИТН ще ви катурнат кошарата и на следващите избори сте политически трупове..

2

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов ще назначава шеф на БНБ, еб*си вица

1

Анонимен

преди 2 години

Първи кадри излизат от кораб Мариупол.Евакуацията се прави от народна милиция ДНР .Кво става бе български политици къде са украйнските войници и Азов ?