350

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента Русия за се разпадне отвътре! Стига страдание и страх сред народа на Русия! Всяка помощ ще е от полза.

349

Стамат

преди 2 години

Кви преговори ве?Педоляк и зеленюгата живеят в няква шизофренна мъглЪ,щяли да диктуват,бу ха ха ха ха.Снощи гледах до късно обстрела на Азовстал,ми те до утре няма да истане камък връз камък,редовите войници се предадоха още към 18 вечерта.Остават само нацистките формирования,част от френския легион и разни други навлеци,скрити в бункери.Сега ще ги пляснат с една две вакуумни и всичко свърши.Щели да диктуват.......Слава Кокаина!

348

Анонимен

преди 2 години

Путин загуби тази война. Гражданите на ДНР и ЛНР се местят в Крим. Битката за Крим започва след 1 май

347

Анонимен

преди 2 години

Азовците научиха ли се да палят огън на плажа? Май не им помогна! ОСТАВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПЛУВАТ. Да внимават да не се ударят в някоя морска мина!

346

Bon Jovi

преди 2 години

Събрахме над един милиард евро заУкрайна ! За Русия ще дадат от Възраждане !Копейкин ги събира...има къща за обзавеждане !!!

345

Анонимен

преди 2 години

Няма война. Руснаците гледат по телевизията какво си правят украинците. Сами си обстрелват градовете, избиват мирни граждани, завземат си територии. Тровят плодородните си полета и евакуират милиони по Европа. И всичко това само, за да набедят справедливия, загрижен за добруването на човечеството руски водач Путин!

344

До 394

преди 2 години

Припомни ни кой започна войната? Аналогиите ти са напълно несъстоятелни. И никой не иска да унищожава любимата ти горкинка РаZZия - просто ние, нормалните хора не искаме пак да ни гази руски ботуш. РусоРобите не можете да обясните защо Литва, Латвия и Естония, Полша, Финландия и Швеция, както и самата Украйна бягат като дявол от тамян от "руския мир". А, можете - лошите "фАЩ" и "евроге_йците" са виновни. А те са толкова лоши, че децата на великите руски велможи живеят именно на Запад.

343

българин

преди 2 години

"ДЕСЕН СЕКТОР" ----БЪЛГАРИЯ ВИ ОБИЧА!!!! Бог с ВАС!!!

342

Равносметка

преди 2 години

Крим наш! Донбас наш! Херсон наш! Мелитопол наш! Мариупол наш! Остава Киев и Одеса! Другите ги подаряваме.

341

Анонимен

преди 2 години

След 1 май потеглям за Харков да пека кебапчета за строителите.

340

СЛАВА НА УКРАЙНА

преди 2 години

ХРИСТОС Е С УКРАИНЦИТЕ ЗАЩОТО Е ЕВРЕЙН. БОГ ПОМАГА НАУКРАЙНА, ЗАЩОТО В КИЕВСКАТА РУС БЕШЕ СЕДАЛИЩЕТО НА РУСКИТЕ ЕВРЕИ.... КОЙТО Е ПРОТИВ ЕВРЕИТЕ----ВИНАГИ УМИРА, КАТО ХИТЛЕР..!

339

Анонимен

преди 2 години

Млад украинец ще се жени за руска девойка. Баща му го учи:- Първо ще вдигнеш булката на ръце, за да разбере, колко силна е Украйна. Вечерта в спалнята ще разкъсаш дрехите й, а после и твоите, за да види, колко голяма и красива е Украйна...В този момент се обажда дядото на младоженеца:- После си направи една чи*кия, за да разбере, колко независима е Украйна...

338

Крим Михаил Шеремет

преди 2 години

В отговор на техните неприятелски действия смятам, че трябва да отговорим със строги санкции временно да спрем напълно да им доставяме енергийни ресурси, докато европейските другари не разберат, че агресивната политика спрямо Русия е вредна за тях и е наказуема, каза той. Депутатът добави, че страните от ЕС направиха фатална грешка, като избраха САЩ за свой най-добър приятел. Преди това депутатите от Европейския парламент с мнозинство приеха резолюция, призоваваща ЕС да наложи ембарго върху доставките на газ, петрол, въглища и ядрено гориво от Русия.

337

Анонимен

преди 2 години

Зомбита на путин се възбуждат от пияндета дето се търкалят в украйнската кал наречени " велика руска армия" това са шайка гладни разбойници а близките им чакат настървено плячката и парите от тази война това не са хора а животни

336

ВЪПРОС

преди 2 години

Събрани са 10 милиарда долара за Украинските Бежанци в Света ?КОЙ открадна тези Пари ?В България Бюджета взима от Пенсии и Детски Добавки за да плаща яденето , топлото и Плажа на Украинските Бежанци .Нали сте виждали Реклама на Уницеф - събират по 5 лева за Заплати на Структурите си , и нито един Лев не отива при Бежанците - това се нарича Мародерство - когато има Война да грабиш най-бедните .

335

Анонимен

преди 2 години

Украйна губи не само ДНР и ЛНР............Украйна губи още области..........Херсон,Одеса, Запорожие..............уникални тъ.паци са фашагите в КИЕВ!!Украйна няма да има излаз на море................толкова от клоуна Зеленски и фашагите около него,които му дават акъл!!!

334

ПУТИН В ШОК

преди 2 години

Мислех че след седмица ще си пия кафето в Киев, а още съм в моята бърлога

333

В директен бой

преди 2 години

АЗОВ и Десен сектор мачкат мужиците, като куцо пиле домати и като слон в стъкларски магазин !

332

Анонимен

преди 2 години

Украйна каза, че е готова да води голяма битка в източната част от територията си, приоритетна цел на Москва, където евакуацията на цивилни граждани продължава заради страховете от предстояща офанзива, предаде Франс прес. Украйна е готова за големите битки. Украйна трябва да ги спечели, включително в Донбас. И когато това се случи, Украйна ще е в по-силна позиция в преговорите, което ще й позволи да диктува определени условия, заяви президентският съветник Михайло Подоляк

331

РОНАЛД РЕЙГЪН

преди 2 години

След икономически санкции разбих СССР.....аналогично и за РУСИЯТА...а другари ?????