110

Анонимен

преди 2 години

Леко с украинците, че гледам някакви много смели веднага щели да бият украински жени и деца. Ами те ако се обадят на своите в Украйна и украинци има навсякъде вече в Европа. Да не дойде някой да ви очисти. То в страните от бившият СССР убийствата са евтини... Леко дрогари това не са ви българите дето вече 77 г. мачкате както си искате.

109

Анонимен

преди 2 години

Украинците били фашисти. Пълни глупости. Всяка държава има фашисти, а украинците просто мразят руснаците по много исторически причини и поводи. Руснаците ги мразят и всички съседи, особено източноевропеците. Ние още не сме се оттървали от русоробската психика насадена ни през комунизма. Заради Русия сме загубили територия почти наполовина от сегашните ни територии. А за освобождението голям принос имт украински войници, макар и под руско командване. Голям срам е колко русоророби живеят тук.

108

Анонимен

преди 2 години

Българите са бедни и живеят в мизерия, но самите не го разбират. Украинците разбира се са уплашени. А иначе като гледам в какво са ги настанили... И това наричат просторно място? Чаршафите на леглото бяха неизгладени и въобще мястото прилича на някаква дупка. И забележете, украинците се оплакват от лошо отношение към тях. Кога българин ще се оплаче от лошо отношение? Те българите само се ядат едни други. Нещо такт, учтивост, любезност?... По полека трябва да се отнасяме между себе си дори.

107

Анонимен

преди 2 години

Как си мечтая някоя укроселянка да ми се направи на отворена някъде... Ще ме пишат в новините, но поне ще им покажа кой е нежелан гост.

106

Анонимен

преди 2 години

Вчера публикува статия за Киев,всичко работело,заведения,ресторанти,фризьорите били със записвания даже,веригите за храни пълни,...ами да се отиват там,сред свои,да ги настанят в хотелите,сега туризъм няма.Тяхното правителство да се погрижи за тях,толкова милиарди се налага."Отново работи и малкият бизнес. Както съобщават от кметството, от началото на април са отворили повече от 760 магазина за хранителни продукти, 400 ресторанта и над 440 автосервиза".

105

Анонимен

преди 2 години

И за Варна четох че т нар бежанци напускат двузвездни хотели и се местят в петзвездни искам да попитам те подслон ли търсят или са на ол инклузив

104

Споко

преди 2 години

Те и ТРИ МИЛИОНА Българи избягаха от лошите условия....

103

Анонимен

преди 2 години

Депутатите от дъбъ да им чистят и плащат сметките айде у лево, че имаме много по-сериозни проблеми.

102

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерите да ги гледат в хотелите си докато войната свърши. Напълниха ни с укри и сег ще се отръскат като бълхи от тях в началото на летния сезон и ние трябва да им плащаме масфара и да търсим къде да ги настаняваме.

101

Анонимен

преди 2 години

Да ссме ви канили у нас? Дойдохте непоканени и веднага почнахте да си размахвате знамената, да ни боядисвате паметниците и да диктувате какво да правим. А горките сирийци минават през 9 кръга на ада, само защото не са със сини очи. Вие сте с бели лица, но чер ни души.

100

Анонимен

преди 2 години

Все пак каквото и да е по добре е от бомбандирана Украйна.Много съжалявам да го кажа но по работа влезнах в един ведомствен апартамент даден на украйнско семейство ,и там беше като баня не се дишаше от жега и две дечица тичаха и играеха безгрижни по тениски и гащички.А ние и нашите родители се чудим как да си плащаме сметките за парно и ток.Миселта ми е да има за всички по равно.

99

Анонимен

преди 2 години

И ромите са за предпочитане пред тези. И те са муфтаджии, и те си продават бебетата като укро фабриката за сурогати, но поне са сърдечни, докато хохлите са студени, високомерни и безгранично нахални. Чудя се откъде това самочувствие, след като единственият им път към благоденствие е престъпления за мъжете и знаете какво за прехвалените им жени.

98

Анонимен

преди 2 години

А в Полша са в спортни зали. Легло и шкафче, наоколи завеса. А ние теглум заеми два пъти за месец, за да им плащаме ил инклузива.

97

Анонимен

преди 2 години

Хотелите напълниха ли се та по селските къщи ги настанявате миличките

96

Анонимен

преди 2 години

Да ви чистели германците лай ната пожелаха. Да им готвят и отсервират. Има клипове по цял свят се разпространяват. Отворете си очите за +специалните+.

95

Анонимен

преди 2 години

Недостатъчно им била храната. Ми да, тия дебели украинки трябва да ядат, за да поддържат форма. Кръгла. Разбира се, че ще им е малко храната ако са ги хранили с нормални порции.

94

Бай Иван

преди 2 години

Тези така наречени бежанци идващи - основно двуметрови чичаци с джипове дето уж трябва да са на фронта, баш са големи жертви, да ;) !!!!!

93

Анонимен

преди 2 години

Очаквам западняците да ни потупат по рамото, че хрантутим десетки хиляди(за сега) укри.

92

Анонимен

преди 2 години

Ще речеш, че тези идват от двореца на някой шейх, а не от на сскапаната, корумпирана и бедна държава в Европа, която за капак е във война.

91

Бай Лазар

преди 2 години

На тези cвинe им харесва само в газовите камери. Там се чувстват най-добре. Защо не пишат в медиите, как група украинци в Свети Влас се опитаха да свалят българското знаме и да сложат украинското. Хубавото е, че едни момченца леко ги посъветваха. Наляха им акъл в главите и ги научиха на обноски. В чуждо село и керемидите бият. Путин ще ги превъзпита.