166

Анонимен

преди 2 години

70% от Българите подкрепят Русия. Една малка част са раболепните към Сорос и САЩ!!

165

Анонимен

преди 2 години

Няколко петгодишни плана за путин - Гулаг !

164

Анонимен

преди 2 години

Нашите путинолюбци да не се офлянкват, ами да ходят да попълнят разредените редици на оркската орда. Без друго никой не ги иска тук и за тях няма място в цивилизования свят. Само да не забравят да си сложат семена в джобовете.

163

Анонимен

преди 2 години

Петров не трови форума има чл.5 и никой няма да ни напада стига с тая пропаганда руската армия я видяхме колко е велика какво постигна сринаха градове и села избиха деца и цивилни е това е великата война

162

Възраждане на СССР

преди 2 години

А САЩ загуби 50% от въоражението си в Авганистан!! При паническото си бягство от там!! САЩ изядоха голям бой от талибаните.

161

Анонимен

преди 2 години

Ниско в изпадна в моментно откровение, всеки престъпник има такива мигове, той призна пред цял свят две неща- РФ е поробител в чужда земя, и 2. Руската армия под Киев, Суми и Чернигов е разбита от ВСУ, буквално на пух и прах! Сега идва ред Донецк, Лещанска и Крим да бъдат освободени от руско иго!

160

Петров

преди 2 години

Колкото повече пердах ядата нацистите в Украйна толкова повече лъжат. Вчера стреляха по мирни граждани, свои хора, а накаря обвиниха руснаците, ама на лъжата краката са къси. Сега пак "братско рамо" от най-големите лъжци на света, американците, уж губили военна техника руснаците. Губят ама не те.

159

Бай Гроздан

преди 2 години

И кога Зеленски ще посрещне Байдън в Москва?Никой ли още не е хвърлял бобови зърна?

158

Анонимен

преди 2 години

До 178: и да е вярно нали не вярваш, че руснаците не са го предвидили? Плюс това конфликта в Украйна не може да се сравнява с Втората световна. Демек само някой безумец може да налива в тая яма. До тук видяхме как повечето приятелски европейски страни си изхвърлиха старото военно оборудване и наляха кинти във военно промишлените комплекси на Грейт Британ, САЩ и Франция, нали?

157

Петров

преди 2 години

нацистите в Украйна ядат сериозне пердах и е въпрос на време последната боеспособна групирвка на украинците макар и натъпкана догоре с безплатно американско оръжие да бъде ликвидирана. Тогава пътят към Киев и Лвов ще е открит а също и пътя на американците обратно в тъ па та им страна.

156

Подкрепяш Русия

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

155

Анонимен

преди 2 години

Какво означава федерация? Окупирани страни насила вкарани в съюз. И ако решат да излязат от там почва война ? До колкото си спомням сърбите правиха същото? Уж съюз, а после почнаха война със всички свои "съюзници" ? :) Това си е чиста тирания.

154

Петров

преди 2 години

разни неонацистчета тук се питат за съдбата на "руския фюрер". а съдбата на неонацистчетата у нас каква ще бъде, когато трите холандски самолета избягат при първа сериозна опасност за бългерианите?

153

Байдън

преди 2 години

Ако ние ги започнем до 09 май нема да им остане и едно пушкало за зарята .

152

Анонимен

преди 2 години

На Русия въобще не и е ясна съдбата след тази война и затъна в Украйна .

151

Анонимен

преди 2 години

ВЧЕРА СЕНАТА ЕДИНОДУШНО ГЛАСУВА ПРОГРАМАТА ЛЕНД- ЛИЙЗ" ЗА УКРАЙНА- БЕЗКРАЕН ПОТОК ОТ ВСЯКАКВИ ( БЕЗ ЯДРЕНИ) ОРЪЖИЯ ЗА КИЕВ! БГ " МЕДИИТЕ" СЕ СНИШАВАТ И МЪЛЧАТ, НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ РЕАЛНОСТТА- ПУТИН Е КАТО ПЛ...ЪХ В ДУПКА БЕЗ ИЗХОД, ПЪЛНЕЩА СЕ С ВОДА! ГЛАСУВАНЕ НА ЛЕНД ЛИЙЗА ЩЕ ИМА И В ДОЛНАТА КАМАРА, СЛЕД КОЕТО ПОДПИС ОТ ПРЕЗИДЕНТА И ВОАЛЯ- ЗАКОН! ДА ЖИВЕЕ МОГЪЩА АМЕРИКА, РФ ТО Е КАТО КОМАР КАЦНАЛ НА СЛОН!

150

Карандаш

преди 2 години

Русия още не е изтрила смазката от новите си оръжия. Песков каза, че до тук Русия е дала скъпи жертви и вие веднага налапахте дъвката, че на Русия въоръжените сили са пред разпад. Човека човешки ви каза, че за Русия всеки загубен живот е голяма загуба. Ама нали вие разбирате само от опорки и прости рисунки... Ето ви една: слуха за упадъка на Руската военна машина е силно преувеличен. Поняли?

149

Ако

преди 2 години

Песков е казал, че руските загуби са ужасяващи, това може да е, за да отслаби вниманието на врага и той да си повярва, че вече е победил и е много силен. Това е психологически прийом. И после "бам, бам" по тиквите изневиделица, докато спят по бели ***. Най-важното е да убедиш противника, че е в безопасност. Защо вярвате на всичко без да мислите особено?

148

Империята на Zлото

преди 2 години

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

147

Само питам

преди 2 години

Русофилчета каква ще бъде съдбата на вашият фюрер? А /Подобно на Хитлер ще глътне цианкалий в бункера. Б/ Ще бъде линчуван от разбунтувалите се руснаци и трупа му ще бъде хвърлен в Москва река. В/ Ще бъде ликвидиран он обкръжението си. Г/Ще избяга в Северна Корея. Д/Ще бъде съден като военнопрестъпник в международен трибунал. Е/Ще стане патриарх на Русия.