65

Хохохоооо...

преди 2 години

Е.... това вече е изненада, че Копейкин имал мозък.... ХАХАХААА...... Дали пък не е ФЕЙК?

64

Анонимен

преди 2 години

А дали не изтичат, защото им почна проверка от къде точно им идват парите? Или че вече няма пари от запада дето им е плащал, понеже банките спряха да оперират с Русия? Дали пък тия на хранилка от вън не се изнасят заради хранилката, която им плащаше да мислят различно? Какво мисли дойче веле по въпроса?

63

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

ТОВА ВИЦ ЛИ Е... ХАХАХААА.... ЧЕ В РУСИЯ ИМАЛО МОЗЪЦИ.......!!!??? МОЖЕ И ДА ИМА--АМА ТЕ, ВЕЧЕ СА СПИРТОСАНИ.....!!!!!!

62

Бай Х

преди 2 години

То пък Алла Пугачова е един мозъъък!

61

Анонимен

преди 2 години

Да си приберат изтеклият ум на Копейката и неговите фенове, даваме им го с голямо желание и любов!

60

Анонимен

преди 2 години

Светът има нужда от нов ред, който да измете стария до основи както на изток, така и на запад. Полюсите се обръщат и само след 20 год силите на света ще са други. Така както през 50те Германия бе наказана и никой не е вярвал че ще стане сила, а днес е мастодонт, така и Русия и изтока ще бъдат силата определяща множество политики. Запада го прави, те я създават в момента. Не знам дали не го разбират или го правят по нечия по-висша поръчка от някои кръгове.

59

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са пр0каза където стъпят, не ги искаме в България!

58

Анонимен

преди 2 години

Много демократи по нашите земи,и под тях също.

57

Анонимен

преди 2 години

Освобождават те от робство, след което брутално те порят **** 140 години, но точно тези са ти дали свобода и могъщество. Ха-ха-ха :D Избиха интелигенцията на България, сега се задоволяваме с Валерката и Благо Джизъса.

56

Нео

преди 2 години

Важното а, че най-големият мозък все още е в Кремъл. Вярно болен мозък...

55

Анонимен

преди 2 години

60 я виж ти какво търпиш! Виж какво се търпи в другите държави! Виж света! Целия сват търпи нагли навлеци за управляващи. Гадни корумпирани политици, зависими от големи корпорации. Умни хора зависят от глу*паци, децата от пед*фили, културата от хора, които не знаят кой е Достоевски, левите са богаташи, десните са деца на бившите големци на комунизма, всичко е шуробаджанащина и далавераджийница. Гнус. Искаш и ти да избягаш, но къде? На всякъде е същото, само имаш илюзия че не е, но е същото!

54

Анонимен

преди 2 години

Кокото и да е странно, за да изтичат, Русия ги създава. И продължава да го прави вече 300г., откак е организирана държава. Ние сме свикнали с клишетата от миналото за бягащата интелигенция. Я вижте колко наши "мозъци" живеят извън България, дори без да сме окупирали РСМ...?

53

Анонимен

преди 2 години

що не си гледат насрания ***, в щатите пак се стерляли и избивали по супермаркетите а даже не са във война.

52

пише Дойче веле.

преди 2 години

пише Дойче веле.💩💩💩

51

Анонимен

преди 2 години

"Човек има усещането, че цялата гилдия е емигрирала" - ахахахаха - де тоз късмет и при нас

50

До...

преди 2 години

Общата Рамзана не е българка, пък пак е обща - тва Божков, тва Капейкин, тва Путин, тва шейховете, даже зНинова и Йончева точат лиги. Що така бе, чоджум?

49

Ха-ха

преди 2 години

Журналист и мозък :-)))

48

Анонимен

преди 2 години

А защо не разкажат за красивия запад, който затваря врати само защото си с руска фамилия? Защо не кажат как живеят на запад, който ги е обявил за бо*клуци само заради името им? Хайде и това да напише дойче веле, а не да ни разказва приказки за лека нощ. И да света нее същия, никога повече няма да.бъде същия. Никога вече мислещите хора от запада няма да вярват на САЩ, никога вече хората в Русия няма да вярват на запада и никога вече никой няма да подписва договори в долари, без своята валута!

47

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше мозъци в Русия нямаше да търпят един дребен *** да ги граби вече 20 години и да пълни джобовете на олигарсите б

46

Анонимен

преди 2 години

Ихааа. Нали се радваха рашшките че само истинските колхозници ще са в рашша.