97

Ужас

преди 2 години

А сценарий за мир няма ли?!ясно е че запада ще се бие с Русия до последният Украйнец....

96

Krom

преди 2 години

До Аз - Това си го чел в Научната фантастика, а? Колко хубаво, че с оглед напредналата ти възраст няма да доживееш такова развитие. Така че, взимай си кротко пенсииката и следи кръвното.

95

А

преди 2 години

Един пропуск в анализа на DW.След като свалят Путин от власт ще стане по-лошо, не по-добре.

94

Анонимен

преди 2 години

Днес в официалните ммемски медии има обширни материали по повод започнала в Гвермания всеобхватна акция против НАЦИСТКИ групировки. Центърът е във Великобритания. Намерете и представете на български. Преди време писах тук, че немците знаят за неонацизма и в Украйна, и в прибалтийските и в скандинавските страни, както, разбира се, и на своя територия.... Публикувайте!!!!

93

Анонимен

преди 2 години

***/RVvoenkor/6805 Нацист убежал от спецназа Росгвардии, бросив свастику и медали

92

Анонимен

преди 2 години

Откакто изфирясалия дядо дойде на власт горивото в щатите скочи двойно......гледахте ли как напсува журналист от фокс нюз помисли че са изключени микрофоните

91

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 104 ...и киев за три дни. лошото е че не казват кои три дни

90

IQ 3.14

преди 2 години

До До българин идвай да стреляш. след 15 минути на попа.

89

Анонимен

преди 2 години

И това го пишат анализатори - пази Боже от такива им бецили.Русия ще вземе Мариупол и Одеса. Това им е целта и ще я изпълнят.

88

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен98 първо беше колоната, после чеченците , сега щел за пореден път да обръща другата страна. видя се че армията на русия се бие по шаблоните на варшавския договор. колкото върза на сръбската армия, толко шее върже и на руснаците.

87

До българин

преди 2 години

Има и четвърти вариант. Да ти се разбие Продажната, подложма мутра. Какъв българин си ти бе, *** американофили. За вас трябват са о по 1 куршум между веждите

86

Анонимен

преди 2 години

Краят на войната ще бъде решен, като се засилят санкциите срещу руските олигарси, Путин и обкръжението му. След като бъдат изгонени от западните страни, техните деца, близки...Путин е военнопрестъпник, с който не се преговаря, а се издава международна заповед за арест.

85

Анонимен

преди 2 години

Вариант 6 ми е най на сърце джудженцето прекали, но ми се струва доста вероятен Вариант 5. На ботокса тяма до му издържат нервите, ще натисне чирвеното копче и всичко ще приключи за 1-2 дена и с Русия и със САЩ и с всички нас освен ако САЩ нямат скрит коз(моля се да е така) в ръкава, с който да противодействат успешно на ракетите на Ватенката.

84

Българин

преди 2 години

Дойче веле...

83

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин почне истински "блицкриг" без разни глазотии, ще смачка Украйна за месец.То така или иначе го обвиняват в какво ли не, значи може да обърне другата страна на тоягата.

82

българин

преди 2 години

Каква е разликата между вариант 1 и вариант 2?Всъщност, най-вероятният (и най-кървав за съжаление) вариант според мен е да се задържи патова ситуация по сегашните фронтови линии и войната да продължи дълго. Е, всяка война завършва с мир де, но тук не обсъждаме това. По-скоро Путин има три варианта: 1. Да бъде арестуван и съден в Хага, 2. Да се самоубие и 3. Да бъде убит.Други няма! Подредил съм ги по вероятност, т.е. най-вероятен е вариант 1.

81

IQ 3.14

преди 2 години

До . то това е с цел. ние и сърбите сме западен анклав на кацапстан. а ако решиме да сме много независими ще има нова сръбско българска война. поуката от предната е че българската армия трябва да са шкембета и неукяни, за да върже.

80

Анонимен

преди 2 години

Докато руснаците ги управляват бивши комунистически изчадия от КГБ, те нема да се оправят :) Далече съм от мисълта, че всички рашки не стават, но там всекидневно им промиват мозъците, колко са били "велики", как постояно Запада искал да ги завземе, че Запада е виновен за всичко, не и те самите естествено......Дори да си интелигентен челяк, в един момент и ти ще станеш зомби, промивката на мозъчета в крайна сметка си постига целта :)

79

Аз

преди 2 години

Пълна победа за Русия Пълно унищожение на Украйна. Разпад на ЕС. Край на Америка. Край на дженфърството и евроатлантизма. Независимост на народите. Предателите в затворите а по късно и другаде.

78

Гатанка

преди 2 години

Каквото и да се случи засега има само един печеливш който продава оръжие на ЕС. Който печели от това че ЕС се пълни с бежанци , лишен е от ресурси и заплашен от политически трусове. Този същия е причината за конфликта. Ха познайте сега кой е той.