70

Игужуцуцуж

преди 2 години

Европа продължава с глупостите като заменя ядрени централи и газ за китайски панели и перки!

69

Free

преди 2 години

Само да попитам, защо трябва да го отнася Европа, когато САЩ и Русия си ги мерят? Сега Европа налага санкции и спира вноса от Русия, а САЩ ще купуват газ от Русия и ще я продават на Европа х3. Браво , егати далаверата . Вие си играйте на про- и фили- , а те си лапкат кинтите. Бъдещето е Европа директно да си работи с арабите и да не се "възползва" от услугите на САЩ и Русия . Що няма двама като Де Гол в Европарламента ...

68

Анонимен

преди 2 години

Значи скоро Европа ще заприлича на Мариупол без да е имало война. Даваха ги как си готвят на улицата на запален огън.

67

Анонимен

преди 2 години

Как ще се карат тези купища коли, никой не мисли, как ще се греят купищата блокове, как ще продължат производствата. Хората си мислят, че като спрат едно кранче и ще пуснат друго, но уви, така не става. Студ, глад и мизерия ни организира ЕС и нашите управляващи.

66

Хайде

преди 2 години

До Анонимен - дългосрочно щатската валута е пътник. Ей умнико, обади ми се - купувам $ по 50 стотинки парчето. Това ще ти е на далавера. Ще си купиш 10000 за 1$.

65

Анонимен

преди 2 години

Ако направим един референдурм, ще излезе че 90% от българите искаме евтини горива и енергия, и на 1% им пука за Крайна... Не разбирам тия всичките правителства чии интерес защитават. Американския? Чак толкова ли сме подчинени?!?

64

Анонимен

преди 2 години

ще се топлим догодина с плакат на газпром

63

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам да плащам повече отколкото да плащам на путин. Руснаците тъй или иначе прецакаха Европа миналата година и умишлено вдигнаха цената на газа. Затова е най-добре пълен отказ от руска газ и петрол, тъй или иначе юни почваме с азерска и втечнена газ.

62

Анонимен

преди 2 години

За производството на вятърни генератори Европа има нужда от милиони тонове стомана, а единствения източник на стомана е Русия.

61

Анонимен

преди 2 години

перник ще стане най богатия град в европа. цената на глфа на старо ще скочи до тавана. за един голф взимаш 3 апартамента в софия център.

60

Анонимен

преди 2 години

Като минете на режим на ток и въглища ше говорим )))

59

Анонимен

преди 2 години

За да изгорим кучешката колиба на Русия, ще си съборим къщите на целия квартал наречен ЕС...

58

Предложение

преди 2 години

Предлагам Урсула да пусне директива на ЕК да развиваме дигитални зелени енергии!

57

Анонимен

преди 2 години

Европа ще става все по-малко американско недоносче, докато американския милиардерски клас е напълнил бузите с още 5 трлн. за две години Ковид. Да не говорим за банкерските ОПГ които никой не знае колко долари и евра са напечатали да да пълнят гуши и да провалят не корпоративния бизнес с работещите и спестяващи бедни!

56

споко много е просто

преди 2 години

Русия доставя 155 милиарда куб/м годишно. САЩ може да ни доставят 15 милиарда, и от Азербайджан около 8 милиарда куб. метра, значи сме си осигурили около 25 милиарда и ако намалим потреблението, намалим производството, спрем отоплението да намалим температурата в стаите, ползваме споделени душове, перем дрехите на ръка вместо да пускаме перални и миячни машини, ако караме колела или ходим пеша, ако не използваме минерални торове и ядем насекоми вместо плодове и зеленчузи, с тези 25 милиарда куб/м можем да станем емергийно независими.

55

Анонимен

преди 2 години

Като видят икономическия резултат съм сигурен, че целия свят ще последва ЕС.

54

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще въведе иновативна икономика, която не е зависима от енергия и не се нуждае от суровини.

53

е, и

преди 2 години

ко стана ся? пита се - кои са санкционирани, клиентите или хранителния магазин?

52

A

преди 2 години

Кат толкоз искат да се разправят с лошия Путин, да влизат с танковете в Русия и да ги почват. С тез простотии - санкции, наказват целия свят. После, Путин се бил прострелял в крака.

51

русофилче

преди 2 години

До ЕВРОПА Е ЕДИННА ! Бегай бе, мушморок............