167

Анонимен

преди 2 години

Интересното е, че в самият указ на Путин пише черно на бяло, че приеманите плащания са във валута, но нашите путинофили настояват, че е в рубли. Ще ви се кара вождът, ей :))))

166

Ром"с

преди 2 години

DW ОТНОВО ЛЪЖЕ! Първото което лАже ,че може да се плаща с долари ...въОбще не приемат долари за газ.."вражеска валута" и трябва да се обезцени..второ вече Литва се отказа от газта ,а на Латвия и Естония им спряха?трето Индия поема голяма част от газта,както и Китай. Да не мислим,че там в Москва са неграмотни и не разбират какво правят и защо правяn?.а ние "диваните експерти" четейки продажните медии можем да знаем всичко точно и достоверно!?Има ли таквиз балъци да вярват на всичко което пише dw

165

Пустиняк

преди 2 години

До 143. Ще цъфне по ще се разпукне. С хора на който мозакът им е само злоба няма как да стане.

164

Веско

преди 2 години

Ще продава на Китай и Индия. Европа ще купува дърва за огрев от канада.

163

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Какво ще преви ли? Ами ще го продава на американците които ще го препродават на ЕС като американски втечнен газ !

162

Анонимен

преди 2 години

По важно е кво ще правят русофобите без него.

161

zeus

преди 2 години

Какво значи излишен газ, той си е под земята, врътваш кранчето и си стои там. ЕС да му мисли какво ще прави с недостига на газ.

160

Анонимен

преди 2 години

Навремето беше голям смях по руските медии, когато бургерите обявиха плановете си за втечнената газ. Още по-голям смях беше, като Мъск обяви плановете си за космически полети. Оня клоун Рогозин даже го подиграваше, че щял да ползва батути. Е, само за няколко години и едното, и другото са факт. Нещо, което в Русия отнема маса години за планиране, пък разработка, пък какво ли не и накрая се оказва, че просто са изкрадени едни пари и нищо не е свършено, на Запад за 5-6 години е реалност.

159

просто и ясно

преди 2 години

Няма торове - няма реколта - цената на храната расте.

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 177 "ами говорете си" Виждам, че, освен да удължаваш агонията си, нямаш нищо да добавиш. Или казваш, живота губи смисъл, ако не изпълняваш инструкциите. :)

157

Анонимен

преди 2 години

Споко, брадърите ще ни карат еленджи с танкерите да се грееме.

156

Анонимен

преди 2 години

Споко, ще си точиме евтино газ от Алжир.

155

Анонимен

преди 2 години

Споко, цената на бензина в ЕС падна на 30 цента, никой не иска да купува вече руски петрол.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 179 "#167По голяма глупост не бях чувал, честно. Ако беше толкова лесно, Западна Европа отдавна нямаше да е роб на петролните и газовите магнати." Хвана се на тролействането на един от вашите. Кво да правиш, приятелски огън. Не че това помага на който и да е от двама ви де.

153

някой

преди 2 години

Написах си мнението за азерския и катарския газ.Сега ще уточня на "осведомените" за казахския: Назърбаев им го каза точно : "ИМАМ ГАЗ, ЕЛАТЕ СИ ГО ВЗЕМЕТЕ"! Някой сеща ли се как ще стане. А пък и за тюркменския не е многто сигурно.Даже и да купим втечнен газ,как ще го доставим. Гърците имат не повече от 1млрд куб.м свободен обем за него, а пък кой е казал че трябва да го дават на нас?

152

Храна за слаби умове

преди 2 години

До Споко: "геотермални и водородни енергийни източници" ? геотермални в Европа? Водород - пак за да е ефективно трябва много ТОК. Руснаците правят това с АЕЦ. И тука ядец!

151

Анонимен

преди 2 години

#167По голяма глупост не бях чувал, честно. Ако беше толкова лесно, Западна Европа отдавна нямаше да е роб на петролните и газовите магнати.

150

Анонимен

преди 2 години

"Пак ще си говорим. :))))" - ами говорете си

149

Анонимен

преди 2 години

До САМО КАЗВАМ Не познаваш хората във Фрицландия.

148

Ноби

преди 2 години

това ли ви е проблема, какво щeли да правят излишния газ ? да не се окаже после , че американците и руснаците си търгуват спокойно, а ние духаме супата