66

ПроСоТо

преди 2 години

обаче нема майтап!..-Зеленясалия е КОПИЕ на откачения австрийски ефрейтор-бояджия,който подпали Европа преди..бая време...И не само визуално!../но поне на сурат е едно към едно с него.."Случайно съвпадение" ?../

65

До 70

преди 2 години

Харасчов, който е украинец дава на Украйна Крим и западно от Одеса. Тогава не е имало никакво значение къде е границата. След разпада на ссср се взимат тези граници. Не казвам че това не са украински територии. Важно е хората като какви се определят и в коя страна искат да живеят. Аз си мисля, че никой не иска да живее в режима на Русия

64

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са били в Киев, виж Отрядите на украинската Териториалната отбрана вилнееше в града както си ще. Убиваха всеки, който не им хареса, дори пречукаха един от замовете на СБУ, има и видео!

63

снимката :)

преди 2 години

Ако е вярно, че човек е това което яде, тоя *** цял живот се е хранил с глупави картофи.

62

БАНко

преди 2 години

УКРАИНКА С ДВЕ ДЕЦА НА РУМЪНСКАТА ГРАНИЦА : МЪЖА МИ УСПЯ ДА ИЗБЯГА ПРЕДИ НАС И НИ ЧАКА В РУМЪНИЯ !!! НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В УКРАЙНА , ЗАЩОТО ЩЕ ГО МОБИЛИЗИРА ЗЕЛЕНСКИ !!! А НА ГРАНИЧАРИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ 10 000 ДОЛАРА !!!

61

Анонимен

преди 2 години

Че кога пък руснаците са влизали в Киев, та да поставят мини около жилищните сгради?! Какви ги дрънка Зеленски? Ако има мини, то те са украински и да си ги махат украинците.

60

Анонимен

преди 2 години

Украинската република е създадена като Съветска република. Съветският съюз дава Крим на Украйна и много полска, словашка, унгарска територия.

59

Анонимен

преди 2 години

Е нормално да се изтеглят, нали така се разбраха на преговорите за Киев и още някои места. Зеленски кво се прави на мъж?

58

съд

преди 2 години

До Анонимен 60 Аз много бързо мога да те освободя от Американското робство като ти тегля един шут за да прехвърчиш над Черно море и да попаднеш в свободния СССР при вожда ти ЛилиПутин.Като станеш крепостен селянин ще разбереш тогава какво е робство.

57

Анонимен

преди 2 години

Отново лъжите на клоуна

56

#

преди 2 години

Украйна губи войната и губи още територии..................на руснаците не им трябва Киев, руснаците си искат Източна Украйна.........Русия ще си вземе още няколко области, за да направи сухопътен коридор до Крим!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Путин издава сталинска заповед: Нито крачка напред! Заградителните батальони заграждат войските пред фронта, за да не бягат напред войниците.

54

Анонимен

преди 2 години

До Путин спасителя, да идва ама нема с к'во да дойде :))) не смее да излезе от бункера

53

Анонимен

преди 2 години

Странно. Уж цяла Украйна щеше да падне до 72 часа, пък тук някаква копейка пише, че дори не били стигнали Киев. Другари, може ли така?

52

Анонимен

преди 2 години

Понеже сега тия руски зверства ще гръмнат по целия свят със снимки и видеоматериали защото *** не са имали никакво време да си заличат следите аз знам и с какво ще се оправдава. Първо оправдание фейк, Второ това са артисти симулиращи трупове. И най-накрая като вече не вървят тия две ще кажат това е работа на кадировците те са убийци ние сме високохуманен народ, вижте колко ни е велика култур.. пардон KILLтурата.

51

Истината

преди 2 години

Ето какво казва Стефан Стамболов преди русоробските терористи да го ликвидират: "От официална гледна точка на руското правителство, ний бяхме длъжни да изплатим освобождението си с независимостта си."

50

Цеко

преди 2 години

А хората в Мелитопол, на тях никой ли няма да помогне. Окупирани са от 26.02......

49

Анонимен

преди 2 години

Надявахме се да преминат Дунава при Силистра и да ни освободят от американско робство.

48

Българин

преди 2 години

И какво стана, Путин се провали в освобождението на Украйна. Как така ги освобождават и един украинец не избяга в Русия на хубавото

47

Анонимен

преди 2 години

Лично аз ще предоставя----------------Копейкин, ти ли си? :D