304

Анонимен

преди 2 години

Светът плаче за революция.

303

Анонимен

преди 2 години

"Приказка за стълбата" на Смирненски обяснявя механизма на "прещракване" в мозъка на подобен ТИПАЖ хора, които вярват, че са по-стойностни от НАС, ЧЕ ИМАТ ПРАВО ДА ЖЕРТВАТ хора като нас и докато толерираме подобен РОД ТУ ПАНИ, ще се продават оръжия, ще се избиват хора, ще има войни.

302

Човек

преди 2 години

Този многознайко продажен да си отговори първо на въпроса: Като си дава ду*е*то, това дали го прави ****ст!

301

накратко

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И ГЕРБ МАШАЛАААА

300

L.

преди 2 години

Абсолютно е прав човекът. Така както, ако почнат да падат ракетите тук, няма да е война. Специална операция ще е.

299

Анонимен

преди 2 години

Българинът изкарва пари за бюджета като произвежда и продава оръжие, с което се убиват хора.Нито българинът, нито друг човек на запад от България се притесняват от подобен факт.

298

Демократ

преди 2 години

Всеки истински българин трябва да е готов да пожертва синове и дъщери в името на демокрацията и НАТО. Мобилизация на всички мъже и жени във възрастова група 18-27г.

297

Ямболски цървул

преди 2 години

Такива като този,директно ще ни вкарат във войната!

296

Анонимен

преди 2 години

Всяка ракета подарена на Украйна ще падне на украинска земя. Всеки точен изстрел ще отнеме човешки живот. На Запада тази война му е необходима. Разрушената Украйна озтначава нов пазар за инвестиции.

295

Ямболски цървул

преди 2 години

Отбранителна техника?!?!?! Това е военна техника,военно поддържаш една от воюващите страни!!!!!! ГЛллЛYПаКз!!!!

294

ПроСоТо

преди 2 години

нема да мирясат слугите докато не ни набутат между шамарите ...Първо:-От какъв зор ще вземаме страната на една от воюващите страни?..Русия НЕ ни е нападнала,Украйна НЕ ни е нападнала,това е спор между тях,нас НЕ НИ ЗАСЯГА !!!!!..Второ:-"Отбранителна техника" по време на военни действия?!?!...Като какво ще да е това чудо?..Трето:-Ние едва събираме оръжие и наемници,които да защитят некое българско село,но се бутаме ДА ДАВАМЕ нещо си,от чийто дефицит самите ние страдаме?!.-Да дават ония,които имат

293

Т

преди 2 години

До ФактНе не е същото

292

До лъош запад 2

преди 2 години

Ограбените страни спират да вярват в демокрацията и възниква опасност да излязат извън контрол.Тогава финансовата олигархия стартира фашистки методи на управление.Пример е изкуствено създадения фашизъм след ПСВ ,внедрен от същата олигархия.Сега историята се повтаря,но е включен и нацизма в Украина,а за фашисти са обявени руснаците.Случайно ли е ,че украинската криза дойде още преди да е приключила кризата с пандемията.Следва още повече централизация и контрол от финансовата олигархия.

291

Т

преди 2 години

Убедих се,че всичко което се пише по нашите СМИ е пълна лъжа и дезинформация. Нищо ама нищо не е вярно.

290

Сат Н

преди 2 години

Ако може предателят Радеф, руската ***, абсолютната нула във военно отношение и по случайност президент на България, да обясни - какви са рисковете за България, с които толкова плаши. И каква военна цел представлява кметството на град Миколаiв - град, където не се водят бойни действия и е далече зад фронта.

289

Анонимен

преди 2 години

е те зарад такива като тоя сега ще купуваме рубли да си платиме газа

288

Анонимен

преди 2 години

Ясно...анализатора и сатаНато тролят и им се плаща.Нека продължават да подкрепят Украйна и скоро с дохода от платените коментари няма да могат един хляб да си купят.

287

Анонимен

преди 2 години

Кире купува ли рубли че скоро няма да има ще скочат

286

ЧЕЧЕНСКИ МАРОДЕР

преди 2 години

ЯКО МЕ ГОНИ ШУБЕТО ЗА ТВА СЪМ С 300 ЧИВЯКА ОХРАНА И СЕ ДУЯ В ТВИТЪР

285

Анонимен

преди 2 години

До 310 Т.е чисто и просто да се покажем добър слугинаж на новите господари?