161

Николай А.

преди 2 години

Между другото идеята е от посолството на украйна в фб е публикувана, а не на този мисир.Ще им сърбате още попарата на на тия мишки, това е само началото =)

160

dmx

преди 2 години

А защо Найо Тицин не се преименува лично на Героите на Украина, а преименува Драган Цанков, който отдавна е умрял, освен всичко останало?

159

Татул

преди 2 години

Категорично съм, против това. Нацисти герои може да има в Украйна, не и в България.

158

Анонимен

преди 2 години

може ли македония да приеме нашите украинци от морето лика прилика са си

157

Анонимен

преди 2 години

ако Козяк се преименува на Геройте на донбас и съседните улици Z

156

Аман от простотии!

преди 2 години

В материала "скромно" е пропуснато, че кампанията е по инициатива на украинското посолство в България. Може би, за да не правим връзка с българската поговорка, че в чужд манастир със свой устав не се влиза. Отделен въпрос е, че по времето на Третия райх, бул "Евлоги и Христо Георгиеви" в София се е казвал "Адолф Хитлер".

155

Анонимен

преди 2 години

До Германец Ти само имот у село Герман имаш, не лъжи хората!

154

Анонимен

преди 2 години

Пълна подкрепа за Русия, не на подкрепата за фашистка Украйна!

153

Анонимен

преди 2 години

Твърдо не! И заради тези номера, от тези, които искат подобни гаври с българските исторически личности, могат просто да не влязат в парламента на следващите избори, писна ни, да се гаврите с българските исторически личности и ВИЕ СТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ, след като имате подобни искания!

152

АК-47

преди 2 години

Не, аз предлагам във всеки български град и село, главната улица да се казва "Степан Бандера" и на влизане в населеното място да се издигне статуя на наци'то Зеленски. А американските продаж'ници и безрод'ници да знаят, че не могат да променят имената на улиците, както им скимне, защото се подлага на гласуване от хората, живеещи там. И гледайте да не ви се случи нещо, ваш'та ***'***. Отка'чени мало'умници....

151

Германец

преди 2 години

Айде, ако обичате, селинджърите да не се изказвате. Аз, като човек с няколко имота в София, съм за. Не ви се бъркам там в Каспичан, Симитли и прочее крепости на пyтинoпитещината.

150

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова вече ще е най-голямата гавра да кръщаваш на Ал. Цанков., само човек, който мрази населението в България, може да измисли подобна гавра, Александър Цанков е бил наричан от народа "кръволок", "кървавия професор" и "черното було на България", заради многото убити и изтезавани хора! Само психопат може да иска да се споменава името на из,рода Александър Цанков.

149

Анонимен

преди 2 години

Съвсем ли полудя света? Простотия след простотия, ами дайте да сменим името на София и да я прекръстим на Украйна. Бива, бива, но толкова не бива. От украинските биолаборатории, като ви пуснат някой вирус как ще се прекръстите. Какви хора са във властта по света, само слабо мислещи ли са.

148

Искането

преди 2 години

е безочливо и нахално, не сме им длъжни абсолютно с нищо....Да си защитават държавата и там да си наименоват улиците, а не да си плащат и да се насочват към Германия и Англия.....Войни има и в други държави - в Африка, в Арабските държави...

147

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТо като им дадеш земя, трябва да им дадеш и техника,торове, лаборатория, магазин, отдел продажби, които да се занимават с това и машини за консервиране на продуктите! То ако беше лесно и без пари селското стопанство, хората нямаше да напускат селата отчаяни!

146

Германец

преди 2 години

Искам да видя мордата на Митрофанова, като й съобщят новия й адрес. Безценно :)

145

Анонимен

преди 2 години

До Германец Абе ти, като заклет продажник, си се преименувал Германец, стига ти толкова.

144

Анонимен

преди 2 години

Твърдо не! Драган Цанков е българин и нямаме намерение да се гаврим с българските исторически личности!

143

Км

преди 2 години

Ха,ха,ха,ха Зайо Цицин тръгнал акъл да ръси.

142

Анонимен

преди 2 години

Да се даде гражданство на всички етнически българи в Украйна , които са около половин милион. Да им се дадат домове и обработваема земя ( има достотъчно обезлюдени села в България) и така да си решим и демографския проблем , вместо да се грижим за комфорта на онези които ги подтискат през следните години