8

Елемаг

преди 2 години

Обикалям цяла България+ селата. 200 000 е доста внушителна цифра.Но защо виждам обезлюдяване,а не 200 000 нови жители?Да не живеем с вас в различни държави?

7

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно необяснима ми е тази мода за живот на село - там нито тока , нито водата , нито магазини , нито здравеопазване - нищо не е както трябва ! Съседите са ти съответно *** махала и няколко грохнали старци ...

6

Нетен доход

преди 2 години

Много интересно изказване: " Клиентите на центъра са предимно на възраст до 30 години, със среден нетен месечен доход над 3500 лв. ". Те само клиенти от чужбина ли имат, какво излиза, че в БГ още ставайки от студенстските скамейки почват да взимат скандинавски заплати. Има ли вярващи вече в страната ни, покрай поповете ни и такива изказвания трябва да очакваме слънце в полунощ.

5

Анонимен

преди 2 години

Само на хартия. Хората си смениха адресната регистрация по време на КППтата, за да могат да напускат града, и много от тях си я държат.

4

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ти гледа животни бе :) тез днес младите не могат пилешка супа да нарпавят с готово месо камо ли да го заколят и тн :))))

3

Това са Бежаци

преди 2 години

Имигранти араби, африканци, украинци

2

До 2

преди 2 години

Едно време си е било едно време. Времената се променят и това не е само в България. Аз съм в малко село близо до Варна от една година вече и мога да ти кажа, че много млади хора се преместиха тук и ремонтират старите къщи. Но никой от тях няма да тръгне да гледа крави овце и тн. Това е нещо от миналото.

1

Анонимен

преди 2 години

В селото на баба ми има общо 80 жители и то над 70-годишни са всички. А едно време какво пищно село беше, бяхме 1050 човека. Крави, магарета, мулета, коне, кози, овце, кокошки, народ...пищно село, пищно, а сега като пустиня е там. Като призрачно място. То и баба ми е на 98 години, няма да живее още толкова. Ужас!