158

защото

преди 2 години

Путин е реширл да управлява до 31.03.2022.

157

До 177

преди 2 години

Ниска е калоричността за жалост. Иначе еврото поне за горене можеше да послужи

156

Анонимен

преди 2 години

До Зозо Зозка, повече от половината световно население си търгува с Русия мойто момче неуко. Няма да умрат гладни, не ги мисли. Помисли ти как ще се топлиш в панелката другата зима.

155

Анонимен

преди 2 години

Печатарите зад океана страхуват се от това..

154

Анонимен

преди 2 години

Ще гори пари във фабриките ли? Или ще се топлят с пачки?**и това е вариант едно евро кило рубли, и ще се отпляваме отгоре на това.

153

Анонимен

преди 2 години

Златна руска рубла дали има пусната в нета вече?Някой знае ли?Едно време изпуснах биткойн да си купя,но това може да пробвам за майтап.

152

Анонимен

преди 2 години

Европейските страни съдят Газпром за неизпълнение на договорите и се удовлетворяват като запорират и разпродават дяловете им в Европейската инфраструктура.

151

Анонимен

преди 2 години

Имаш крава - пиеш мляко. Който не ще газ, да не купува. Руснаците ще го продадат на други. Само да не стане така че накрая да бъде купена от същите тия други.Че това доста вече сме го виждали. Иначе устите на западните марионетки големи. Ша та урочасам. Ша та санкционирам. Ша та фалирам. Ша та алабала. И накрая пак някой ще лети до Кремъл да се моли, както всеки път.

150

Анонимен

преди 2 години

Пуйло, с една дума

149

Анонимен

преди 2 години

Жужи ... ти пита ли чичо Сам какво мисли?Пак ще ти дърпа ушите бе момче.Голяма досада си.Пак ще ти се смеят.

148

Анонимен

преди 2 години

Скоро половината ЕС ще ходят да му целуват.... да кажем ръката на Вова. Ама толкова им е акъла. Те и нашите либерали тука са такива - глупави,нежни, но агресивни :D

147

Зелената сделка

преди 2 години

От петролната криза през края на 70-те е ясно че така не може да продължава и рано или късно петрола ще свърши. Срути се ссср - от там се взеха се ресурси но въпрки това започнаха и войни - точно петролни войни. Всяка война от 90-та до сега е свързана по пряк или коствен начин с петрола или друг важен ресурс. (Без Сърбия. Сърбите си ги нападнаха за кеф). Но всико останало е само и единствено за ресурси. (Дори авганистан има редки метали - след изтеглането и те станаха собственост на Китай)

146

Георги до 160

преди 2 години

Никой няма да пречупи Русия и затова и никой не се опитва. И ЕС и САЩ лаят отстрани като пинчери и толкова. Не харесвам Русия и 100 пъти предпочитам западните икономически и политически модели. Но и трябва да гледаме обективно. ЕС без руски ресурси и суровини не може.

145

Анонимен

преди 2 години

Накрая големите ще седнат и ще се разберат. Ясно ли е Български енергийни форумници. А ВИЕ ще плащате пак скъпо. И пак ще имате мизерни заплати.Така е устроен светът. С бедни и богати.Нали.А вие от кои сте?

144

БСП КОМУНДЕ

преди 2 години

Имаш ли рубли или живееш добре

143

Зозо

преди 2 години

До Пуржо..............Ситуациаята е много проста. Путин държи и хляба и ножа............ Държи ми оня :))))))))))))))))))))))) Деньги нет товариш :))))))))))) Да припомня: Ако са се запасили с гречка ще изкарат другата зима :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

142

Анонимен

преди 2 години

Да плащат в рубли какво толкова?

141

Жоро Сороса

преди 2 години

За да се плаща в рубли и цената на газа в договора трябва да е в рубли а той едва ли ще се навие понеже рублата тенденциозно пада. То иначе как така цената ще е в евро а после плащането в рубли? И в кеш ли ще ги иска тия рубли? Вярно е луд тоя.

140

Българин

преди 2 години

До Пуржо...... Ти си и Георги, нали, виж какво съм ти писал по-долу!

139

Анонимен

преди 2 години

Имам идея.Като я спрат на нас на партизански чети ще ходим да крадем от Турция и Сърбия.Майтап хахахаха