137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151, ами не са ми споделяли, гледах ги по руските телевизии

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "абе в първите дни руските коментатори беха много въодошевени," - кога ти го споделиха това руските командири?

135

Анонимен

преди 2 години

Нацистките главорези са лесни, с тях ще се оправят чеченците. Видяхте ли видеото как укронацистите прострелват на паркинг руски пленници. Няма да има милост за укрофашистите. Но има около 10 милиона "диванни" нацисти, които не трябва да остават в Украйна, и обсадата на градовете ще продължи до тогава докато тез 10 милиона диванни фашистти отидат на правилното място за тях - в западна Европя, Путин им е осигурил коридори за евакуация.

134

Хайларипи

преди 2 години

Зеленски бърза, защото така са му казали от американското посолство. А те пък са му го казали, защото дос едмица Мароупол ще бъде напълно изчистен от нацисти и скоро след това украинскта армия в Донбас ще бъде обкръжена и унищожена. Като приключат с тях ще бъдат изчистени Одеска област, Николаевска, Запорожието, Харковска ... Киев е за десерт. Ако разбира се , до тогава не са подписали капитулацията.

133

Анонимен

преди 2 години

абе в първите дни руските коментатори беха много въодошевени, брояха километрите до Киев и как всеки момент превземат Харков, Мариопол, Николаев че даже тръгнаха и десант да правят в Одеса, та един десантен кораб замина на дъното, ама нещо блицкрига се счупи, едва ли ще могат вече да си върнат инициативата, украйнците се окупитиха от първоначания шок и в момента действат доста грамотно

132

До 145

преди 2 години

По голяма тъпотия не бях чувал. И как се определят границите на валутната зона , г-н икономист от Занзибарския свободен университет

131

Анонимен

преди 2 години

Западът живее в миналото на еднополюсния свят и долара. Путин живее в бъдещето на многополюсния свят с валутни зони. Украйна е във валутната зона на Русия, и Русия просто е длъжна да въведе ред в собствената си валутна зона.

130

Кибика

преди 2 години

До 140: много тъмен, но напълно възможен сценарий. Европейците са като бити гейове пред мюсюлманите. Като ги налазят и украинските бандити ще се свиват по мазетата и ще се чудят ковид ли е или Марсианците нападат земята.

129

Анонимен

преди 2 години

Едно е ясно. Путии трябва да си слага въжето. Тая трагедия лежи на неговата глава. Сори, но всичко друго са празни приказки. Украйна не е влязла 1см в руска територия. Нито е изстреляла 1 патрон тям. Единственият виновник за тази война се казва джуджето и свитата му надъхани генерали. Ако бяха им върнали домбас и да подпишат неутралитет.. всичко щеше да е нормално. Ама той иска всичко. Е няма д стане.

128

АЗЛК

преди 2 години

Най-лошото след края на войната е, че зеленият *** ще продължи да трови новинарските емисии с *** си искания!Не му обръщайте внимание.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Той планираше да завземе Киев "най-много за 72 часа"" - Путин лично ли ти сподели плановете си?

126

Анонимен

преди 2 години

Мюсюлманската диаспора която е завоювала благата си за десетилетия, няма просто ей така да отстъпи всичко на младата украинакса диаспора. Вече 2 милиона украинци са в Европа, очакват се над 10 милиона, Путин не бърза с победата в Украйна, нека цялата нацистка yтайка се оттече в ЕС. Очакват се жестоки улични стълкновения и бове между украински, мюсюлмански и новите африкански банди които ще нахлуят в Европа заради продоволствената криза.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134 "Путин ще постигне това което е планирал" Той планираше да завземе Киев "най-много за 72 часа", но нещо май не го постигна. Сега чувам, че гроздето било киселичко.

124

Анонимен

преди 2 години

река Днепър ми се вижда подходяща естествена гранцица между Русия и Украйна при разцепването на последната. Зеленият наркоман е в паника.

123

Анонимен

преди 2 години

Като гледам как им върви офанзивата, накрая Русия ще и вземе на Украйна само Чернобил.

122

Анонимен

преди 2 години

Смердяков "а руснака се запасява с гречка." Ами, както каза един руски вицепремиер "руснаците да не се презапасяват, елда ще има за всички. Освен това елдата е здравословна и участва в много диети за гладуване". :))))))

121

Анонимен

преди 2 години

"Путин може да опита да раздели Украйна на окупирана и неокупирана" - Путин ще постигне това което е планирал, а вие ще продължавате да гадаете и да се чудите. И винаги ще бъдете изненадани.

120

До 131

преди 2 години

Като сороски *** си слаб ! Неставаш за тази дейбост

119

Анонимен

преди 2 години

Действайте момчета. Др. Митрофанова отделя вече от послените неприкосновенни запаси $. Утре може и да няма. А сега сериозно. Останаха най елементарните и инфантилни плювачи от многобройното комунистическо семейство. И те не знаят какво да правят, ама манталитет

118

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън Видяхме плачещите, докато си тръгваха от сринатия им град, но не беше заради това, че руснаците са там. Русофилите са по-голяма трагедия от ставащото в Украйна, защото в Украйна все някога руските фашисти ще бъдат изритани, но русофилите нямат надежда да се променят.