113

AZOV

преди 2 години

За утре на обяд ще сервираме руски летец на пюре...

112

Само питам

преди 2 години

До AZOV......... С какво отваряте руските консерви?

111

Анонимен

преди 2 години

Желаем успех на Русия във военната й операция срещу хунатата в Киев. Нека след приключването на операцията Русия да се насочи и към останлите натовки пионки в региона - Прибалтика, Полша трябва отново да бъде разделена и да й се отнеме тази част от Източна Прусия, която СССР й подари след войната!

110

Анонимен

преди 2 години

Боже, Боже... Най-бързо изчезващата нация в света и най-бедна държава в Европа се тревожи, че двата й самолета не могат да участват в учения на НАТО... Каква трагедия!

109

Анонимен

преди 2 години

До ИстинатаНе избива ги, защото вие ги ползвате като щит и не и позволявате да се евакуират в Русия, понеже всички ще видят, че населението е с Русия, а на с фашистка Украйна.И си смени джендърски те опорни точки!

108

Истината

преди 2 години

До Добре казано........ Захари Стоянов за РусияКато народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.

107

Русомраз

преди 2 години

До Азов - Не мога... Ха-ха-ха

106

Анонимен

преди 2 години

С нашите МиГ-ове може да не участваме , но пък с чертежите на F-16 ще оформим цяла натовска ескадрила - само трябва да повикаме Аладин с летящото килимче да ни води ! Казват , че летенето на килимче и на чертеж не се различавало много ...

105

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, бабо Вело, пее ти петело. Не стават, защото отдавна трябваше да са музейни експонати. Ние можем и сами. Ми, не можем. Омръзна ми от шапкари значи. Тъпоъгълни триъгълници навсякъде!

104

Анонимен

преди 2 години

Е, като не могат да участват в операции на НАТО, затова ни натискат да ги дадем на Зеленски, да ги унищожи, а пък ние си знем - заем, договори, аванс 100% и чакаме га дойде Ковид-35 - готово ще е. Дотогава, ще трябва да разчистим терени за чужди бази.

103

AZOV

преди 2 години

До Русомраз - Познай с какво си правим руска салата? :)))(

102

Евстати

преди 2 години

Махайте ги тия съветски мигове-трошляци към Украйна и американците да дават Ф16.Може да пратим бонус нашият льотчик с един натама и да се отъврем от него.

101

Русомраз

преди 2 години

Имаме и хубаво руско задушено, в танк...

100

Анонимен

преди 2 години

Тегла си една черта и сметката е такава: Преди 1989г. руски самолети, българска армия, добре пазена граница. Сега: самолети - няма, ли не били годни, армия няма, граница - разграден двор. Е няма как да симпатизирам на НАТО!

99

ама

преди 2 години

В Полша имат и f 16

98

Анонимен

преди 2 години

А нещо да кажете за самолета, който кацна в 13:00 на летище Варна и след това в 13:40 излетя?

97

Дедо от село

преди 2 години

Радев го назначи за служ. министър на отбраната и се на . ка. Сега дава ъкъл на Радев като съветник на Киро мамбата.Голям експерт голямо ла.но!

96

Анонимен

преди 2 години

Аха, те затова в Полша си ги ползват. Нали и те са в НАТО защо там подобни неща не се говорят за наследените руски самолети???Или там хората седнаха, модернизираха ги, интегрираха ги със системите на НАТО и си ги ползват паралелно с закупуването на нови. Но все пак имат работещи, добри самолети. Ето това е умен подход а не като тук, зарязваме ги, не ги поддържаме после ходим и обясняваме как не ставали и трябва сега накуп сумати си пари да дадем. Вместо постепенно през годините по-малко!

95

rendeto

преди 2 години

анонимен 100, аз пък ще се бия срещу всеки който нападне БГ, а ти си посрещай руския окупатор със водка, и за това ще си предател и ще получиш каквото ти се полага

94

до Морски

преди 2 години

Алооо морски къде са ти американските самолети, какво се правиш на амирканопоклонник