424

Анонимен

преди 2 години

ще ви ги пратим да си ги пазите

423

Насакото Яката

преди 2 години

България към руските ор к и: Пашол вон!

422

ответь

преди 2 години

Товарищ Заохарова -возми в рот!

421

Анонимен

преди 2 години

Много злоба, бе хора. Откъде я вземахте. С вашта злоба, може да захраните АЕЦ Козлодуй от воле.

420

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 527 Аз съм виждал, особено откакто започна агресията на руснаците. Друг е въпроса, че типично по немски, до другия ден всичко е почистено. Другото което е, Германия не е ЗАСТЛАНА с такива, както България. Германците не биха търпяли такова нещо нито ден.

419

да ама не

преди 2 години

Да погледнем фактите:В България рските войски не водят боеве защото министърът на войната е руски агент и заповядвавъоръжените ни сили да не оказват съпротива.Тогава как има загинали .първо и най-много са отровени поради употреба на метилов алкохол.Дрега част са разстеляни от руската комендатура , пияници у, мародери и изнасилвачи и убийци на българи!

418

Sharky

преди 2 години

Всичко "рязбираме" Шарки, просто те откривам колко сте прозрачни. Айде драска тъпо ти и тук да има кинти за гречка. Неграмотно зомби без човешко достойнство.

417

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах репортаж с хора, които се НАЛАГА да напуснат Мариупол, защото града е напълно разрушен. Сред тях имаше двама възрастни, единия много възрастен. Каза, че си спомня германците (нацисти) когато са "дошли", каза, "но не правеха такива неща каквито сега правят руснаците". И се разплака. Всеки да си прави сам изводите.

416

Анонимен

преди 2 години

От какво ли са породени тези действия, но иначе тук говорим за някакви паметници докато жени и деца включително и такива от български произход биват избивани от тежко въоръжени руснаци, наистина будят уважение.

415

Я, па Я

преди 2 години

Тези паметници (по скоро капища) са на СССР не на Русия. Чисто буквално, тази лелка няма никакво право да изтерясва по въпроса. Всички те са построени от БКП и са българска собственост а не Руска. Единствения паметник на загинали в реални сражения на войници на СССР на наша територия се намира във Видин в гробищния парк. Там са погребани загиналите в битката при Връшка ***. Тази малка територия после е дадена пак на Сърбия. Така, че на наша земя не се е водело нито едно сражение, буквално.

414

aa1830

преди 2 години

Добра е каката от снимката....

413

Анонимен

преди 2 години

От любопитство Ви питЪм всички разбираличи тук. Някой от вас умните западняшко мислещи да е чул или видя по новините в Германия някой да осквернява Руски паметници?

412

Shark

преди 2 години

До 518 Когато някой е достатъчно *** и не може да спори, защото няма нито инфо, нито речник, започва да обижда!! И понеже подозирам, че не рязбираш какво искам да кажа, ще го кажа по по-лесен начин - много си *** Саше!!!!

411

Коментар

преди 2 години

Същите тия софиянски жендъря скимтят че македонците боядисвали българскитеo паметници!Те работа не работят а изкарват по някой лев със жалкото си скимтене!

410

българин

преди 2 години

Махайте *** , че ме е гнус да го гледам !!

409

ДС

преди 2 години

И ще ги цапаме, и ще ги обсираме! България ви мрази!

408

Анонимен

преди 2 години

Русата рускиня с хубави очи е права :)

407

Анонимен

преди 2 години

Ако са на някой украински батальон, да ги сваляме, и без това не харесвам Украинците.

406

Sharky

преди 2 години

Вметни си в зомбирания мозък малко чувство за човещина и достойнство. *** тъпия финт, сега след като знаем че много украинци е имало в окупаторската армия остава да научим че те са единствените, които са вършели безобразия нали, а милите рашки ангели небесни. Зомбиран лай но во з

405

Анонимен

преди 2 години

Съветските воини за България са окупатор