21

Анонимен

преди 2 години

Съдейки по лъжите руски до момента, основателно се съмнявам в думите на този башибозук.

20

Анонимен

преди 2 години

Чеченците искаха независимост, ама нали имат петрол, тоест Раша от там има петрол, не ги пуснаха *** :))) Тоз Кадиров е срам за народа си поредното кученце на Путин :)

19

Абе

преди 2 години

Peзаните главоpези на главатаpя Путин пак се правят на интересни.

18

Стамат

преди 2 години

до Джохар Кои украинци,тия дето прегръщат руската армия ли?Или тия с нацистките татуировки които се преобличат,като жени да избягат през коридорите за евакуация?Западната пропаганда падна под критичното ниво.Истината лъсва навсякъде,запада е слаб,зависим,хищнически импотентен строй.

17

Лев Толстой

преди 2 години

Какво чувстват истинските чеченци към Русия, откъс от повестта "Хаджи Мурат" :"Чувството, което изпитваха всички чеченци от *** до голямо, беше по-силно от омраза. Това не беше омраза, а непризнаване на тия руски кучета за хора и такова отвращение, погнуса и недоумение пред безсмислената жестокост на тия същества, че желанието да ги изтребят, както желанието да се изтребват плъхове, отровни паяци и вълци, беше чувство тъй естествено, както чувството за самосъхранение."

16

Анонимен

преди 2 години

Тези неверници ще горят в ада и определено няма да отидат в рая при девиците.

15

Анонимен

преди 2 години

До 18 ХахаВече добих желание да те намеря и да те изпратя на вечна екскурция с еднопосочен билет в отвъдното след интересни средновековни мъчения които ще извършвам с огромно удоволствие

14

Путлер

преди 2 години

След акто Лукашенко неща да прати войски да се бият, се сетих за моя приятел дето е фен ан войната. Викам щом е рязал руски глави, значи може и украински.

13

Анонимен

преди 2 години

Добре, а крайнодесният батальон Азов как се свързва с евроатлантическите ценности?! Защото снощи митинга в София беше за Украйна и евроатлантическа ориентация... И искат да влизат в ЕС, наглеците.

12

Анонимен

преди 2 години

До L. "Интересно ми е как "кремълски служител се превръща в бивш бунтовник"? Някаква мисъл тече ли по време на копи-пейста?" Ами, явно имаш проблеми с четенето с разбиране. Преди да стане кремълски служител, е бил "бунтовник". Когато е станал кремълски служител, се е превърнал в "бивш бунтовник".

11

Анонимен

преди 2 години

Ахмат. Кадиров е следващия президент на Руската федерация.

10

Джохар Дудаев

преди 2 години

Най-голямата грешка е да пренебрегвате украинците. Да ги смятате за слаби. Да ги обиждате. Не ги прогонвайте от земите им и не им отнемайте нищо. Защото те не са толкова слаби, колкото си мислите. Никога не ги обиждайте. Защото украинците ще се върнат, ще унищожат всичко по пътя си и ще си вземат това, което им е отнето И когато се върнат в земята, където са погребани техните предци, живеещите на тази земя ще завиждат на мъртвите!

9

Размазан пармезан

преди 2 години

Чеченските сили завзеха кметството на мариупол понеже беше празно, един от по-младите туууулууууупи дори успя да се изкачи на втория етаж героично спъвайки се в мръсната си брада и да забие знамето на пророка в собствената си Газа понеже сякъде бетон! Утре пак ша ви разказвам приказки! Алах-малах, дядя денги ест!

8

Анонимен

преди 2 години

Тоз се оказа голям предател на чеченския народ, май забрави, че чеченците воюваха с рашките за своята независимост :))

7

L.

преди 2 години

Интересно ми е как "кремълски служител се превръща в бивш бунтовник"? Някаква мисъл тече ли по време на копи-пейста?

6

Анонимен

преди 2 години

браво

5

Анонимен

преди 2 години

Ревете ли фашистите?

4

Асан

преди 2 години

Кметя жив ли е още :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Кадиров вероятно е бил много пиян или надрусан...

2

Анонимен

преди 2 години

този прилича на "липсващото звено"