15

до 5

преди 2 години

Сега влезнах в гугъл карти и измерих че разсоянието до Москва е точно 1500 км. МАй ти си тоя който е бялаг от час по география .Изказвай се по подготвен .Ако така си и в реалния живот ще те гъбаркат докато си жив и децата ти ще страдат !!!

14

Анонимен

преди 2 години

До Възраждане Пиян си копейкин. На изборите имате 4% благодарение на АНТИВАКСАРИТЕ.

13

Анонимен

преди 2 години

и ето как Северна Македония ще бъде приета заради "форсмажнорните" обстоятелства :)) усещате ли как се нагрява водата жабчета или сме заети с всички останали проблеми от ежедневието?

12

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, все пак Възраждане е единствената партия която гледа от другата страна. Вие какво очаквахте, всички да сме про-американци докато не остане нито един българин в нашата държава? Освен, че останахме без население и армия? Да нямаме и парламент? После да вземе и земя да нямаме и градовете ни да се превърнат в бази. Явно такъв е плана. Всеки нормален Българин ще подкрепи всяка партия която защитава Националните ни интереси, НЕ ЗАПАДНИТЕ, дебело подчертавам.

11

Анонимен

преди 2 години

До Егати Е, ако сърбите не бяха се полакомили да взимат българското през 1913-та, ами си гледаха тяхното, сега нямаше да имат проблеми с Косово. Та доста си прав.

10

Възраждане

преди 2 години

България подкрепя Русия в борбатаи ссъс световните окупатори САЩ и НАТО!! 61% от българите подкрепят Русия!

9

5

преди 2 години

Москва може да е на 2000 км. Но крим е на 200. Ако искаш да си по аргументиран направо ги смятай от Петропавловск - 11000

8

Анонимен

преди 2 години

До 81 Ми те децата и внуците сами избраха на коя страна да хванат. Ама дядовците им искат на обратната.

7

Егати

преди 2 години

елементарния "анализ". От началото на 19 век играта на Балканите е една и съща. Наглосаксите против Русия. Австроунгария и Германия до скоро бяха в играта. Желанието на Русия - проливите, желанието на наглосаксите - да им попречат. Русия с цел - две славянски държави - Сърбия и България, лесно управляеми, разширяващи се и съперничащи си. Наглосаксите - Гърци и турци против сърбия и България. За съжаление алчността на крал Милан и Батенберг и простотията на Александър III доведоха до настоящето.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 Руснаците имаха да взимат някакви репарации от 2СВ. Вместо тях Иван Костов им даде Нефтохим. Сефте чувам, че въобще друг го е искал. Там са 100% руски технологии. Ако някой друг го вземе, трябва да го бутне на нула и да го построи наново.

5

81

преди 2 години

Ние както винаги незнаем коя страна да изберем и по кой път да хванем.Историята се повтаря и за съжаление не сме подготвени...отново.

4

Анонимен

преди 2 години

До Ангел Москва е на 3500км. Това ли наричаш тук в този регион? Май си бягал по география.

3

Анонимен

преди 2 години

Няма да забравя Костов как разказваше, че на колене се е молил на Шел и Тотал да вземат Нефтохима и те го отрязали и сега.... ама вие сте със силно руско влияние... а добър ден!! Мечката играе според тоягата!

2

анонимен

преди 2 години

Не вярвайте на тази статия. Искат да насадят омраза към Русия.

1

Ангел

преди 2 години

В момента центъра на паричните потоци е САЩ а ние сме в периферията. Ако Русия ги унищожи центъра на паричните потоци ще е тук в този регион !!!