54

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са онези, същите, които преди месец още бълваха пропаганда срещу ваксините, срещу следите по небето от самолети и прочие. Сега, след като е ясно, че от ваксините не се мре, дори не поднесоха извинения. Интелектуално нечестно е да се скача от една опорка на друга, без да се извиним за нанесените обиди и придизвикания хаос. Срамота е! След време ще си подвиете опашките по отношение на излагацията на Русия в момента.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67Ти сериозно ли искаш да се вбеся русофилче :)) Предателя си ти, поне да искаше да живееш в Матушката си, дори това не искаш, както всички русофили :)

52

Ми

преди 2 години

Лошо обаче, че в Чернобил е завладяна и може би унищожена Ядрената лаборатория, построена 2015 год. С европейска помощ. Няма и мониторинг за радиацията.

51

Непобедима ,а ?

преди 2 години

Когато човек се бие за дома си и знае ,че няма изход ,точно тогава шанса му да оцелее и победи многоброен противник е най --голям ! Не знам докъде може да достигне болестта на Вова ,ако рече да използва ядрения арсенал със оправдание ,че при превземането на градовете ще даде много жертви ,може и до подобен гиноцид да се стигне !

50

Фашизма няма да мине

преди 2 години

След като Украйна побеждава "агресора" защо на запад има тотална цензура за истината.

49

Анонимен

преди 2 години

По време на война не можем да очакваме достоверна информация, нито от Украйна, нито от агресора, Русия. В крайна сметка, украинците са си у тях и имат пълното право да информират света за случващото се. Руснаците нападат независима суверенна държава и се опитват с лъжи да се оправдават. Това е ясно и на малките деца! Но нашите русофили чакат и се молят за тотално изтребление на украинския народ, което минава и с пълното заглушаване на украинското правителство. Иска ви се тотално унищожаване, но

48

Не се разбра нищо!

преди 2 години

Явно, Русия продължава да заема ключови територии, но за да не се тревожат читателите, написали са обратното в заглавието. *** ги разбери!

47

Анонимен

преди 2 години

До внимателно гледах. . Това е лъжа и ти си лъжец. Лъжеш за пари. Повръща ми се от *** лъжци. В ада ще гориш да знаеш. Престъпник си.

46

Ъ!

преди 2 години

"Украйна си връща контрола над ключови територии" И кои са тези ключови територии, че нещо ми се губят? Преписвайте(защото това правите) глупости и мечтайте... всичко това е безплатно!

45

Цирк

преди 2 години

Колкото повече затъва запада в Украйна толкова повече смешни новини пускат....

44

Анонимен

преди 2 години

До: 52 Мен ако питаш Путин вече се е нaakaл, щото заради санкциите фирмата Памперс също напусна Русия!

43

Анонимен

преди 2 години

Всички русофили са поканени в Чорнобаевка. Приготвен е безплатен чай и обиколка в района на летището.

42

Зззззз

преди 2 години

Вече не ви вярват Вземете и се ударете в довара да ви дпйде поне малко акъл С твзи лъжи поставяте собствените си народи на глад и мезерия

41

Анонимен

преди 2 години

Запада ,ЕС и НАТО да го пампуркат .

40

Истината е на запад

преди 2 години

А от Империята на злото Русия се сипят само лъжи и фейкнюз.

39

???

преди 2 години

До Агент ПсеСъс или без твоя сарказъм руските войски си се придвижват на пред, а това дали ти харесва и как се опитваш да го усмееш няма никакво влияние над ситуацията. Рано или късно Мариопол ще падне от там ще се освободи голямо количество войска която ще се присъедини към превземането на някой друг град и така нещата са с ясен край. Въпрос на време и на жертви. И без значение какво пишат на запад основните сили на Украйна са притиснати и подложени на методично унищожение.

38

Анонимен

преди 2 години

Внимателно гледах джуджа каква войска е пратил......голобради момченца, дето съм сигурен, че не знаят за какво са там :))) Ако са очаквали да ги посрешнат с хляб и сол, значи са много глупави от Кремъл :))

37

ник

преди 2 години

Ами когато украинците си върнат и донбас и крим, какво ще дрънкат съветските поддлогги?

36

Анонимен

преди 2 години

Ей много глупави *** сте пуснали да пречите на умните хора да си изложат мнението. Повечето са абсолютно неграмотни тинейджъри папагали. Ще плачите от тях както и родителите им ще плачат. За някой друг евроцент такова падение на вестничето бе.

35

Stereo

преди 2 години

"Русия вероятно ще прибегне до насилствени и принудителни мерки в опит да пречупи съпротивата на украинското население"Какво украинско населиние>?Така и не разбрах тези медии , западни , и каквито и да е там,че в Мариупол Русия се бие с полка Азов, а не с населението на града.Населението на града се изнася към Крим и разказва как не им е позволявано досега да с еевакуират.