161

Защо бе

преди 2 години

Всички знаем че там фашистите отряди държат народа като жив щит но продължават да пишат лъжи?!

160

Додо

преди 2 години

Джуджето психопат е отчаяно-вече месец а любовника му Шойгу се проваля в Украйна .

159

Анонимен

преди 2 години

Айде бе, превзеха ли го тоя Мариопул? Всеки ден викат утре, утре, и така от осем години. Тц, тц... Да пращат арматито и да се приключва вече.

158

Анонимен

преди 2 години

Такааа...какво щеше да представлява Украйна без Русия? Едно голо пОле. Построиха им всичката инфраструктура, атомните електроцентрали, модерни градове. Направиха ги едва ли не богоизбрани още от времето на Хрусчов. А от запада получиха само оръжия. Тва е. И колко българи бачкаха в Донбас по соца, а сега.

157

Анонимен

преди 2 години

Като знам нашите нацисти как до един са върли русофили и веднага ми става ясна картинката. А те завалиите си мислят, че Путин ще ги направи олигарси и кадировци като спечели войната, а не си дават сметка, че точно от тях ще започне, защото това е жалката съдба на позния идиотт.

156

Слави овшорката

преди 2 години

Вия българи на слави трифонов ли,че вервате,този човек е пълен с пари и едно дете не може да изгледа,даже не може да си осинови,хората гледат по четири пет деца,тоя не може дори едно куче да изгледа.

155

Анонимен

преди 2 години

Държава, на която Степан Бандера е национален герой. В която хората от смесени бракове (украинци и руснаци) се подлагат на терор , понеже са "нечиста раса" няма място не само в Европа , но и в света. Напълно подкрепям Путин и специалната военна операция в Украйна.

154

Анонимен

преди 2 години

Рейгън го каза най-точно - Империя на Злото!!!

153

Анонимен

преди 2 години

Кремъл създаде и спонсорира украинските нацисти, точно както и българските, сръбските, унгарските и т.н., точно както създаде и спонсорира етническите партии в бившия соц., за да разделя и владее. Добре е поддръжниците на Путин да си размърдат малко мозъка и да се опитат да си отговорят на някои въпроси, например защо лидерите на ДПС и ВМРО са бивши агенти на КГБ/ДС.

152

Анонимен

преди 2 години

В Мариупол преди обкръжението са влезли около 16000 фашисти от Азов затова този град се прочиства внимателно. Вчера 93 от тези .зроди бяха заловени преоблечени каго цивилни. Но татуировките и белезите по ръцете от стрелба с оръжие не могат да се скрият. Добре дошли в ада фашисти а както знаем руснаците могат да избиват фашисти.

151

Анонимен

преди 2 години

поредната порция фейк нюз. Гледайте независими канали, а не нова, би ти ви, си ен ен, би би си или первый рушки канал. Лъжат ви как си искат.

150

Анонимен

преди 2 години

А бе и аз не чух някоя западна държава да призовава за мир, всичките се чудят само как да доставят оръжия на Украйна.

149

Анонимен

преди 2 години

Пращаите слави трифонов да се бие.

148

Fallschirmspringer

преди 2 години

Пълното превъзходство във въздуха на руската армия не е използува изцяло. Украинските части срещу Донецката и Луганската републики (ДНР и ЛНР) често зарязвят оставаща без горива бронирана техника напълно годна за употреба. Украинската армия е трета сухопътна сила в Европа,добре обучена и мотивирана! Над стохилядната им войска на изток от Днепър се бие упорито,но ресурсите се топят.За коалицията срещу Русия загубата е болезнена.След това освобождаване на Киев,Харков,Одеса без тежки бомбардировки

147

Анонимен

преди 2 години

ЕЕЕ,миролюбците им помагат да свърши по - бързо тази агония като и пращат...оръжия.Не виждам да се правят постъпки от запада за мирно разрешаване на комфликта.Това е като да наливаш масло в огъня за да го гасиш.

146

Анонимен

преди 2 години

В цяла Европа нацистите са на хранилка в Кремъл. А в източна, дори "бивши" агенти на КГБ повечето, включително в България.

145

Анонимен

преди 2 години

Всяка прилика с лица събития и факти не е случайна а закономерна.

144

До 196

преди 2 години

Щом са избягали нацистите, какъв го дирят денацификаторите там? Избиват децата и старците, които не са успели да избягат? Свършиха ли се руските нацисти, че са тръгнали да се разправят с чуждите? Кога да ги чакаме за българските нацисти от Атака, Възраждане, ВМРО и БНС...? Случайност ли е, че изброените до един са руски ***, каквито бяха и украинските нацисти до неотдавна?

143

Анонимен

преди 2 години

Ако някой се разходи в центъра на някоя европейска столица с нацистка татуировка по тялото със сигурност ще бъде арестуван. Но в същото време евро-атлантическата общност подкрепя неонацистите от Айдар и Азов. Това е евро-атлантическо лицемерие.Това че вие не ги показвате не означава че ние не сме гледали репортажите на заловени нацисти облечени с поли които бягат от Мариупол.

142

Ха!

преди 2 години

До Rrr Всички знаят, че чеченците се бият, или за пари, или за някаква изгода!